Новите озвучителни тела на повечето фирми не стават. Както един мой приятел Hi-End маниак обича да казва ....Добрата озвучителна техника спира да се произвежда в края на 80-те години и след това е само ефектно нещастие за ушите.
Докато си бях във Варна един любител на нова аудиотехника дето е налял над 60к пари в нея се изцепи как присъствайки на симфоничен концерт цигулките в залата нямали високи честоти. Нагледал съм се на такива експота, предпочитам си дъртите неща дето свирят за разлика от новите дето само изглеждат добре. И на експото имаше едни чудесии ...ма трябва да има хора дето да вярват, че звучи добре.
Този пост е редактиран от stenly; 29-11-13 в 12:33.
Момчета темата която съм пуснал е ИЗБОР НА ТОНКОЛОНИ а не СТАРА ИЛИ НОВА ТЕХНИКА ДА СИ КУПЯ не започвайте спорове и общи приказки.До сега само 1 човек се е произнесъл за куадрала очаквам и други мнения
- - - - - - - - - -
Днес намерих и едно Jamo Е660
За acoustic research някой може ли да ми каже нещо тъй като никъде не можах да намеря информация за тази фирма на сайта има само някакви wirless тонколони конкретно за ей тея High End Acoustic Research SX -3130 - 35152011 | Електроника, битова техника - Аудио техника
Аз лично те съветвам да погледнеш за тонколони тук първо:
Автомобилно озвучаване
И е редно винаги да знаеш поне малко къде и как ще ги използваш, защото фалове стават и може да ти изгорят вложените пари.![]()
Ето ги моите тонколони които си взех преди година много як саунд направо мога да съборя къщата подарък са ми за рождения ден препоръчвам ви от тях като ги надуя на макс все едно съм в sunny beache disko MANIA :D намерих ги из нета даже цената ме учуди не знаех че са толкова скъпи ето и линка. Искам да попитам някой да препоръча домашно кино в рамките на 500-700 лева.
Взел ги е като подарък. :rolleyes: Поне аз това разбрах чрез различни аналитични методи. Но не гарантирам, текстът е трудно четим. Догодина чака и буквар. Той поне не е скъп и няма да се учудва.
Pioneer s-51w moje li da mi dadete mneniq za tozi bufer dali shte mi svurshi rabota..hk 3390 i jbl e 80 imam i tursq ne skup sub .. Mersi
Моля, спазвай правилата на форума и пиши на кирилица.
kod