Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 74

Избор на 5.1 тонколони

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Избор на 5.1 тонколони

Здравейте,

Имам нужда от съвет. Възнамерявам да закупя receiver Sony STR-DH800 (http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=20283). Причината да е Sony е това, че телевизора ми е такъв и искам да се възползвам от BRAVIA Sync.

Колебанията ми са между тези два комплекта колони:

Помещението е почти 30 м2. Ще ми се да са добри както за кино, така и за музика. Не съм аудиофил. Приемам съвети и за други марки/модели в ценовия клас < 1000 лв.

Благодаря предварително!

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Re:Избор на 5.1 тонколони

Harman Kardon HKTS 11 BK в този клас колонки е добър избор, но тази цена му е множко. Всичко останало, което си посочил е излишна загуба на пари. За ресивър цена/качество Denon AVR-1910.
    Сумата която си посочил за колони включва ли субуфер. Ако да май ще е Harman-а.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Обърнал ли си внимание, че ресивъра поддържа само 8 омови колони: Speaker Impedance Switch (4 Ohm 8 Ohm):NO (8 Ohm only)
    Това е важно при избора на колоните. Конкретно посочените от теб варианти са 8 ома.

5. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от MM_M
    Harman Kardon HKTS 11 BK в този клас колонки е добър избор, но тази цена му е множко. Всичко останало, което си посочил е излишна загуба на пари. За ресивър цена/качество Denon AVR-1910.
    Сумата която си посочил за колони включва ли субуфер. Ако да май ще е Harman-а.
    Ами да - сумата е за пълна 5.1 комплектовка. Малко е знам, но и изискванията ми не са много големи.

6. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Обърнал ли си внимание, че ресивъра поддържа само 8 омови колони: Speaker Impedance Switch (4 Ohm 8 Ohm):NO (8 Ohm only)
    Това е важно при избора на колоните. Конкретно посочените от теб варианти са 8 ома.
    Ще го имам в предвид, макар че вече започвам да се замислям сериозно за Denon AVR-1910...

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Погледни редовното предложение - Eltax Monitor + subwoofer.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Колега виж и тези колониhttp://dekom.bg/index.php?page=produ...71ced9a021d911 на парите са -черен пиано лак и за мен са елегантни,закачил съм ги на Denon avr 1610,за кино са прекрасни и за непретенциозно слушане на музика .посоченият от теб ресивер свири без проблем в продължение на час с 6ohm Jamo усилен до край в техномаркет .

10. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Погледни редовното предложение - Eltax Monitor + subwoofer.
    Те излизат много скъпи. В electron.bg има някаква промоция на доста ниска цена, но се оказа че е за цвят който не би се вързал с нищо в помещението. Говоря за това: http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1174

11. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от nassko1
    Колега виж и тези колониhttp://dekom.bg/index.php?page=produ...71ced9a021d911 на парите са -черен пиано лак и за мен са елегантни,закачил съм ги на Denon avr 1610,за кино са прекрасни и за непретенциозно слушане на музика .посоченият от теб ресивер свири без проблем в продължение на час с 6ohm Jamo усилен до край в техномаркет .
    Наистина изглеждат добре, но не мога да намеря кой ги продава в София. Виждам, че комплекта е съставен от два отделни продукта, а в описанието всички колони са предни. Странно ми е кои тогава са задни?
    А ми се иска и да ги чуя все пак, но незнам къде.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има ги в Деком - Пловдив !В описанието сигурно има грешка , вижда се че са различни . Виж при някой дилър на Сони в София !

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

http://bgaudio.org/forums/viewtopic....32aa35efd7167e

Ето едно много примамливо предложение!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Аз бях в същата дилема като теб. Почит се бях навил да взема Хармана (преди да го чуя, само по ревюта). Когато го чух, трагедия, във високите направо крещят. Вобще не си струва парите. Виж тези Tanoy HTS-200 много съм впечателен от звука но на мен не ми се вързва цвета (търся черни) имаше ги в технополис цената им беше около 1100лв.
    Виж колоните и на Infinity. Моделите Primus и TSS-500 се включват в бюджета. Много добри тонколони с много добър дизайн.

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от drecolli
    Аз бях в същата дилема като теб. Почит се бях навил да взема Хармана (преди да го чуя, само по ревюта). Когато го чух, трагедия, във високите направо крещят. Вобще не си струва парите. Виж тези Tanoy HTS-200 много съм впечателен от звука но на мен не ми се вързва цвета (търся черни) имаше ги в технополис цената им беше около 1100лв.
    Виж колоните и на Infinity. Моделите Primus и TSS-500 се включват в бюджета. Много добри тонколони с много добър дизайн.
    Ами аз вече си реших дилемата и взех Harman-а. Чух ги и ми харесаха. При положение, че не съм с добър слух и ми трябват предимно за кино прецених, че това е добър избор. Освен това като дизайн и цвят са изключително подходящи за моя интериор.

Взех ресийвър Denon AVR-1910 и така приключих с окомплектовката. Още чакам доставката на колоните, но когато свържа всичко ще споделя впечатления.

Благодаря на всички за съветите и споделените впечатления!

17. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте, и аз имам нужда от избор на аудио система до 3000лв. Помещението ми е 25кв. Исkаm задължително ресивъра да има DTS HD. Основно ще я ползвам за филми, но с удоволствие бих слушал и хубава музика. Сега съм с logitech z-5500 и плеар WD TV LIVE и съм доволен, но обзавеждам нова стая и искам системата ми да отговаря на новите тенденции за 3D и да е доста по-добра от тази която имам в момента. Най-вероятно трябва да се орентирам и към друг плеар? Сумата от 3000лв е само за аудиото. Благодаря предварително

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

В тези пари включва ли се ресивъра или говорим само за тонколони ? И още - готов комплект 5.1 или на парче ? И все пак е хубаво да ги чуеш първо ! Насочил ли си се към нещо конкретно , понеже по тази тема има доста писано из форума .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на тонколони
    От nismoslx във форум Тонколони
    Отговори: 25
    Последно: 22-11-15, 20:56
  2. Избор на ресивър и тонколони 5.1
    От lizard във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 30-01-15, 16:27
  3. Избор на тонколони и ресийвър
    От aldokalcone във форум Аудиотехника
    Отговори: 5
    Последно: 29-03-14, 16:52
  4. Избор на тонколони .
    От pr0gressive.vibes във форум Тонколони
    Отговори: 2
    Последно: 08-04-10, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе