От известно време се "боря" с php. Свалих няколко сайта, с цел изучаване на опита на можещите и ми направиха впечатление масово използваните наименования на html - файлове от вида Wc45369255393f.
Може ли някой да ме насочи как се получават тези наименования.
Ясно е, че въпросът ми е много общ, но ще съм благодарна на каквато и да било насока.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ]. Затова започнах да търся информация как работят професионалистите. Разбира се, никой няма да ми даде  кода на цял сайт, нямам познати, които да попитам. За разнообразие свалих, както описах, няколко сайта (с надеждата, че от html-а нещо ще ми просветне) и се сблъсках с тези наименования. Понеже съм неопитна, замислих се дали нещо съществено не ми убягва и това е причината да задам въпроса си.
]. Затова започнах да търся информация как работят професионалистите. Разбира се, никой няма да ми даде  кода на цял сайт, нямам познати, които да попитам. За разнообразие свалих, както описах, няколко сайта (с надеждата, че от html-а нещо ще ми просветне) и се сблъсках с тези наименования. Понеже съм неопитна, замислих се дали нещо съществено не ми убягва и това е причината да задам въпроса си.  
  !] - при default настройки
!] - при default настройки