Резултати от 1 до 10 от общо 10

1900 лева и задание

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. djm
    djm е офлайн

Тук е от
    Apr 2004

1900 лева и задание

Здравейте ,
    възложено ми е да направя задание - уеб страница за държавно учреждение /общинска фирма+данни за община/ за около 1900 лв. , без вкл. хостинг чакам предложения , тъй като не съм запознат със цените и примерни сайтове ако може да посочите може да поспечелите нещо.
    Срок за изпълнение-3 месеца. материалите /снимки и текст/ от мен.

Език за програмиране PHP,...... може и нещо друго......ама сайта да не е много префарцунен така да се каже...

Може да пишете и на fresno@mail.bg

Малко съм невеж в областта май, за което съжалявам.........
    Благодаря на всички предварително !!!

2.  

3. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Re: 1900 лева и задание

Цитат Първоначално публикувано от djm
    Здравейте ,
    възложено ми е да направя задание - уеб страница за държавно учреждение /общинска фирма+данни за община/ за около 1900 лв. , без вкл. хостинг чакам предложения , тъй като не съм запознат със цените и примерни сайтове ако може да посочите може да поспечелите нещо.
    Срок за изпълнение-3 месеца. материалите /снимки и текст/ от мен.

Език за програмиране PHP,...... може и нещо друго......ама сайта да не е много префарцунен така да се каже...

Може да пишете и на fresno@mail.bg

Малко съм невеж в областта май, за което съжалявам.........
    Благодаря на всички предварително !!!
    Нещо не зацепвам, та ще поясниш ли - какво точно търсиш? Човек който да го реализира или нещо друго? Малко леко по-подробно за фирмата може ли - нали не е тайна? Каква е информацията която ще трябва да се съдържа във въпросния сайт?

4. Тук е от
    Aug 2002

От това, което разбирам аз ще искаш някой да направи тая поръчка, която е възложена на теб?
    Така както си го написал наистина не е много ясно, не е и много ясно дали това ще е цената, които ти ще вземеш или толкова ще вземе човека, който ще я прави реално ;-). Освен това мисля, че трябва да уточниш каква е точно подърчката (новини, статии, ала-бала), за да се прецени дали цента е изгодна или не.

Иначе аз съм донякъде заинтересован, но чакам подробности.

5. djm
    djm е офлайн

Тук е от
    Apr 2004

1900 за този който подготви сайта
    Начало
    Фирмата
    Новини,Предстоящи сабития,членове,фотогалерия,карта на сайта, новини за мен , на 3 езика и в общи линии това.........

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

за тия пари и фирма за дизайн ще ти направи, не е нужно да търсиш фрийлансъри

макар че като ги знам наще славни фирми..

според зависи какво точно искаш мога да ти го уредя за доста по-малко пари - не съм от софия и стандарта тук е по-нисък а и за тебе ще и ма повечко пара

според мене може да се направи страничка с приличен дизайн и динамично съдържание за повечето неща (новини, събития, членове и галерия) за към 1000лв

ако се интересуваш - пиши мейл

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Всичко мнооого зависи от поръчителя. Ако както ми се случи след предаването на един сайт още 3 месеца да ми мрънкат че това миналия месец им харесвало, а този не, чесно казано не бих се захванал. Но 1.9 К е една доста добра цена . Ако не те затруднява, драсни едно лс с подробности.

8.  

9. Gadget
    Guest

Тази тема си е на път за пазар...

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Личните разправии са изтрити.

11. Тук е от
    Aug 2002

Хехехе, много разводнихте темата верно и то заради някаква глупост.

Аз обаче искам да знам нещо друго - djm решил ли е нещо? Защото тук тече някакъв спор именно по повод неговата заявка, която интересува и мен все пак.

12. Gadget
    Guest

Аре заключвайте темата или я местете в пазар... **** анархията... почнахте и да се дървите... аман от компетентни...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. избор на лаптоп до 1900 лв (с ДДС)-ПРЕПОРЪКИ?
    От valdim във форум Мобилни устройства
    Отговори: 4
    Последно: 25-09-13, 17:21
  2. Отговори: 3
    Последно: 10-03-06, 23:03
  3. ECS K7S5A и Athlon XP 1900+ Palomino
    От bestman във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 8
    Последно: 10-02-05, 11:26
  4. razlika mejdu K7 1900+ Palomino K7 1800+ Thoroughb
    От ilhanbg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 23-12-03, 18:09
  5. T-Bred 1900+ otkluchen li e??
    От F-15E във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 3
    Последно: 28-02-03, 20:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе