В простотийте които се изписаха има много повече грешки,но кой да гледа......Присмеяла се кука на крива бука.Направихте дузина грешки,докато ме поучавахте......Първоначално публикувано от Black Adder
В простотийте които се изписаха има много повече грешки,но кой да гледа......Присмеяла се кука на крива бука.Направихте дузина грешки,докато ме поучавахте......Първоначално публикувано от Black Adder
Пак ще си позволя да напомня за и-краткото... тва над него НЕ Е ударение!!! Пише се "простотии" (да, с две нормални букви "и" една до друга, толкова ли е сложно?)
Мисля че оправих проблем с ударението и й или го има още някаде отново?
" радиуса й;Първоначално публикувано от scalpelo
разстоянието й до Слънцето;
формата й;
масата й."
Тук никъде не трябва да има и-кратко (й), а "и" с ударение. Ако не може да се изпише "и" с ударение, по-добре е да се остави едно просто "и", отколкото грешното и-кратко (й)
Как се пише и с ударение има възможност за него,но не знам как да го напиша.
Над "и" се поставя "/", разбира се - по малка чертичка, но е такава, с този наклон.Първоначално публикувано от scalpelo
Пичове търпя критика не си мислете че се сърдя или Ви се карам просто се майтапатова е част от един сайт,който ще е готов за утре,но като гледам колко грешки ми намерихте в една страница...............
![]()
Ако толкова видиш зор да сложиш "и" с ударение - заместваш го с "нейната" (нейната маса, форма и т.н.) и си готов![]()
Промених всичко надявам се да е добре.И с ударение не се изписва не става дори с копиране.Преминах на варианта на roumen68.Сайта трябва да стане в най скоро време ще го покажа и него дано Ви хареса.