Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Търсене с Google сайт

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Re: Търсене с Google сайт

Тъй, след продължително ровичкане и пробване стигнах до неприятния извод че сърча (този за който иде реч в горните постове) има някакъв житейски проблем свързан със nusoap.php и в частност версията му (0.7.2) в която е направено нещо (ма незнам какво) поради което кирилското търсене излиза в маймунски вид. Понеже тествах още няколко подобни скрипта, ползващи Гугълското апи, в почти всички се сблъсках със същия проблем. Нейсе, намерих някакъв сърч скрипт, чиято версия на nusoap.php е по-стара (0.6.3) и при която този проблем не съществува. Примерно - влез в сайта и търси дума хотел - резултатите излизат на съвсем четим български език. Ако туй те устройва, можеш да дръпнеш архива от линка най-долу дясно на страницата (понеже забравих адреса на сайта от който го свалих). Разбира се, реших да се направя на Гявол и да заместя в site search-a nusoap.php с по-старата му версия, но уви така не работи.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Заместих файла, но се получава издънка. Страницата се зарежда, но на нея няма нищо. Можеш да погледнеш на същото място за да видиш ефекта. Явно прави някакъв гаф...
    Обаче реших да пробвам скрипта, който си използвал за проба. Да видим какво ще стане.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Пробвах скрипта, обаче нещо не е добре. Връща прекалено малко резултати. можеш да го видиш на адрес s.elena.bg

5. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

добре де....аз понеже не знам ко да търся, пробвах примерно буква "е" - излизат 80 резултата, разбити на страници по 10....

6. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Ами аз като пробвам с "хотел" ми излизат 6 резултата, а трябва да ми изкочат поне 10-15.
    Значи има някаква инфекция...

7. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Аз повече от шесте резултата в еленския сайт не можах да намеря...смисъл освен в раздела за хотели, къде другаде се очаква да я има дума хотел...аз поне никъде не открих.

През Гугълското търсене на хотел за този сайт връща 5 резултата...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Ами например още на първата страница. Да не говорим, че думичката "хотели" като хипервръзка към страницата с хотелите я има поне на 50 страница.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Интересно търсене в Google
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 18-11-14, 01:39
  2. Отговори: 1
    Последно: 01-09-12, 15:36
  3. Как се качва сайт в google.com.
    От DerekMTN във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 09-07-07, 01:03
  4. Google се готви за голям удар?(google pack!)
    От hihimor във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 10-01-06, 11:49
  5. Търсене с Google в сайт
    От blue_ във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-08-04, 20:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе