Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно защитите на 3D Studio Max

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2003

Така - прди няколко месеца си взех 3D Studio Max 4.2 (когато, все още беше актуална тази версия) и си я инсталирах без никакви проблеми. Проблемите ми се появиха после, след няколкократно преинсталирване на операционната ми система, като всеки път правя пълен формат. Както си се качваше без проблеми и изведнъж спря и по никакъв начин вече не можах да си го кача. Разбрах, че трябва да си търся по- нова версия и благодаление на този форум и на един отзивчив човек се сдобих с 3D Studio Max 5, който се инсталира отново без никакви проблеми. Обаче, в последствие отново ми се наложи да си преинсталирам Win-а и се оказа, че след тази преинсталация, отново не може да се инсталира 3D Studio Max 5. Дава ми грешка №4 и толкова. Явно 3D Studio Max, като цяло има защита (която по всяка вероятност е качена във DOS), която не позволява многократно преинсталирване на програмата върху един и същ компютър!

Въпросът ми е - Някой запознат ли е как може да се преодолее тази защита, че ми писна да си търся все по нови версии на това 3D Studio Max?!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Глупости няма такова нещо. Инсталира се и деинсталира колкото пъти искаш.

....

Опитай да инсталираш само базовата програма и то без драйверите за Hardware Lock-a.

Дори и без библиотеките...

4. Тук е от
    Sep 2003

аз инсталирам само базовата програма но ми се получават тези аномалии. вече втора версия която ми запецва така!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Или имаш някакви проблеми с Hard-a или със CD-to или един господ знае с какво...но не е от MAX-a

За нещастие нямам документацията под ръка да видя точно грешка 4 какво значи.!?

А с кой Windows си ?

PS. Намерих manual-a нищо не пише за такава грешка...

ето още някои напътствия...

.направи си swap-a над 400MB

.инсталирай hardware lock драйверите директно от CD-то

6. Тук е от
    Sep 2003

Значи - аз съм със ХР. CD-тата и двете ми (едното със MAX 5, а другото със MAX 4,2) са си съвсем нормални. На харда имам свободно място 40 гигабайта. Оперативната памет ми е 512МВ скороста ми е 2 гигахерца. Не зная кокво означава това, да си направя swap над 400МВ. Всякакви драйвери ги инсталирам, точно така - директно от CD-то.

Значи ще поясня отново: Когато си прнеинсталирам операционната система и после мога да си инсталирам MAX-ът, но след инсталацията, когато компютъра се е рестартирал и когато се опитам да пусна MAX-ът, се появява на екранът -

IMPORTANT! In order to continueq you must obtain additional authorization

Error [4]

Като единствената свободна позиция е позицията за "authorization code" и макар и да поставям на точното място, точният код, ми излиза, че е невалиден. А преди преинсталацията на операционната система не съм имал никакви, подобни проблеми (тогава дори не ми искаше "authorization code").

7. Тук е от
    Aug 2003

S 3ds max se instalira i C-Dilla - tva mu e za6titata. Otiva6 v papkata (c:\Windows\c-dilla\ be6e mai) i zatriva6 vsi4ki failove (bez uninstall-a). I posle probva6 pak. Az su6to se precakah taka i se gyr4ih, ama se opraih. I edin savet - VINAGI UNINSTALIRAJ 3DS MAX PREDI DA FORMATIRA6 ILI REINSTALIRA6 WINDOWS-a!.

za 4 ili 5 put pitam - kade e butona za Bulgarian Phonetic? Az pi6a ot zala v koqto nqma Flex-Type i mi e mnogo kofti.

<font color="orange"> [DK] : Има си го бутона до надписа Кредор.. нещо е настроено в залата да го блокира</font id="orange">

8.  

9. Тук е от
    Aug 2003

Запазвай си С-дилата когато форматираш. Има пач, който регистрира /краква/ макса без С-ДИЛЛА. Има го във фрии.техно-линк.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. AverTV 303/Studio 303
    От dinko69 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 21-02-13, 16:56
  2. Studio 54
    От spoofer във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 08-12-05, 13:48
  3. Pinnacle Studio PCTV / Studio PCTV Pro
    От KillingTime във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 13-12-03, 20:03
  4. 3D Studio Max 5
    От BrainClot във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 13
    Последно: 14-11-03, 23:36
  5. За защитите на CD-та пак, ама с допълнение!-2ри ?
    От epptyz във форум Общ - софтуер
    Отговори: 39
    Последно: 09-10-03, 19:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе