Така - прди няколко месеца си взех 3D Studio Max 4.2 (когато, все още беше актуална тази версия) и си я инсталирах без никакви проблеми. Проблемите ми се появиха после, след няколкократно преинсталирване на операционната ми система, като всеки път правя пълен формат. Както си се качваше без проблеми и изведнъж спря и по никакъв начин вече не можах да си го кача. Разбрах, че трябва да си търся по- нова версия и благодаление на този форум и на един отзивчив човек се сдобих с 3D Studio Max 5, който се инсталира отново без никакви проблеми. Обаче, в последствие отново ми се наложи да си преинсталирам Win-а и се оказа, че след тази преинсталация, отново не може да се инсталира 3D Studio Max 5. Дава ми грешка №4 и толкова. Явно 3D Studio Max, като цяло има защита (която по всяка вероятност е качена във DOS), която не позволява многократно преинсталирване на програмата върху един и същ компютър!
Въпросът ми е - Някой запознат ли е как може да се преодолее тази защита, че ми писна да си търся все по нови версии на това 3D Studio Max?!