Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Вашето мнение за това... ;)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Сайта е изчистен, с добре оформена навигация, барзо се зарежда и има стил. Дори да имам някой забележки ще ги премълча, защото човека се движи в правилната посока...успех!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Ако питаш мен сайта е супер скучен.Изчистен ли ? По скоро ще заспя.Но онзи по горе се е заял не на място според мен.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Компютърни умения:

...

архивиране: WinZip, WinRAR

Интернет: MS Internet Explorer, Netscape Navigator, FTP

...

незнам дали трябва да коментирам нататък каквото и да било</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Извинявай много обаче тези HTML, CSS, MS Front Page Express са доста сложни работи както и графичните програми.

4. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сайта е изчистен, с добре оформена навигация, барзо се зарежда и има стил. Дори да имам някой забележки ще ги премълча, защото човека се движи в правилната посока...успех!

<div align="right">оргинално мнение на skynet</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Благодаря ти за доброто мнение по отношение на страницата ми! Радвам се, че така я оценяваш.

Все пак ще ми е интересно да чуя забележките ти - няма нищо лошо в конструктивната критика. Така човек се развива.

5. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако питаш мен сайта е супер скучен.Изчистен ли ? По скоро ще заспя.Но онзи по горе се е заял не на място според мен.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Компютърни умения:

...

архивиране: WinZip, WinRAR

Интернет: MS Internet Explorer, Netscape Navigator, FTP

...

незнам дали трябва да коментирам нататък каквото и да било</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Извинявай много обаче тези HTML, CSS, MS Front Page Express са доста сложни работи както и графичните програми.

<div align="right">оргинално мнение на Gamemaniak1</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ти вероятно си факир в уеб дизайна и познаваш доста програми, щом се изказваш така "отвисоко"... Само ще ти кажа, че за качествен уеб сайт се искат три неща - познаване на софтуера за изграждането им, познаване на стандартите (по направата им и ползването им) и творческа визия. Ако ти ги владееш тези три елемента, толкова по-добре! Остава само и да ги демонстрираш...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сайта е изчистен, с добре оформена навигация, барзо се зарежда и има стил. Дори да имам някой забележки ще ги премълча, защото човека се движи в правилната посока...успех!

Напълно поддържам горното мнение. И, Камене, не влизай в тона на язвителните коментари - така само ще се развихри дискусия извън темата...

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

designer - забележките ми са единствено към логото. Прекалено семпло, не се набива в очи, а то е "табелата" на един сайт. Би могъл да си поиграеш с някой прости форми, при което често се получават добри резултати - пример какво се получава след 5-10 мин игра в корел:

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev1.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev2.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev3.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev4.jpg

Както споменах движиш се в правилната посока - интернет сърфистите са уморени от шарении, тежки сайтове, несъвместимости за различни браузери и т.н...едно време и аз правих простотии като тази:

http://www.geocities.com/skynet_bg2000

,подобни изгъзици имам изоставени в нета с десетки...развитие..., правил съм "жестоки" според някой сайтове от които сега просто се срамувам, често дори се питам от какво ли съм боледувал когато съм ги правил!! :-))) Така че не слушай "геймъри" според които колкото повече черепи, размахващи се мечове и кръввв има в един сайт - толкова е по шик ) Но и ако ще се опитваш да изкараш по някой лев от уеб - зарежи статичните сайтове - няма сми, не се плащат - труд много, а повече от 200 лв. за фирмен сайт няма кой да ти даде...а и ставаш техен роб...мине се не мине седмица - това ми смени, онова ми промени и няма отърване...някой ще кажат "ми кеф" взимаш за поддръжка, но тя често е 10-на лева на месец, които често ти излизат през носа......насочи се към content management systems...райска градина )

8.  

9. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сайта е изчистен, с добре оформена навигация, барзо се зарежда и има стил. Дори да имам някой забележки ще ги премълча, защото човека се движи в правилната посока...успех!

Напълно поддържам горното мнение. И, Камене, не влизай в тона на язвителните коментари - така само ще се развихри дискусия извън темата...

<div align="right">оргинално мнение на Raid</div id="right">

Благодаря и на теб за позитивното мнение!

Относно язвителните коментари - дразня се, когато хора без умения критикуват най-нагло хора с такива. Ще се постарая все пак да се придържам към добрия тон и същността на темата.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

нещо не успях да отворя страницата ?? да не е в ремонт ? главния фреим го отвори ама после нищо мъчи се 5 минути и каза - тц , не може да се отвори :-(

11. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">нещо не успях да отворя страницата ?? да не е в ремонт ? главния фреим го отвори ама после нищо мъчи се 5 минути и каза - тц , не може да се отвори :-(

<div align="right">оргинално мнение на nikolin</div id="right">

Аз нямам никакви проблеми. Не знам защо ти не успяваш... Възможно да е от връзката ти. Самият сайт е доста лек и бързо се зарежда.

12. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">designer - забележките ми са единствено към логото. Прекалено семпло, не се набива в очи, а то е "табелата" на един сайт. Би могъл да си поиграеш с някой прости форми, при което често се получават добри резултати - пример какво се получава след 5-10 мин игра в корел:

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev1.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev2.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev3.jpg

http://www.skynetmarketing.net/Public/koev4.jpg

Както споменах движиш се в правилната посока - интернет сърфистите са уморени от шарении, тежки сайтове, несъвместимости за различни браузери и т.н...едно време и аз правих простотии като тази:

http://www.geocities.com/skynet_bg2000

,подобни изгъзици имам изоставени в нета с десетки...развитие..., правил съм "жестоки" според някой сайтове от които сега просто се срамувам, често дори се питам от какво ли съм боледувал когато съм ги правил!! :-))) Така че не слушай "геймъри" според които колкото повече черепи, размахващи се мечове и кръввв има в един сайт - толкова е по шик ) Но и ако ще се опитваш да изкараш по някой лев от уеб - зарежи статичните сайтове - няма сми, не се плащат - труд много, а повече от 200 лв. за фирмен сайт няма кой да ти даде...а и ставаш техен роб...мине се не мине седмица - това ми смени, онова ми промени и няма отърване...някой ще кажат "ми кеф" взимаш за поддръжка, но тя често е 10-на лева на месец, които често ти излизат през носа......насочи се към content management systems...райска градина )

Благодаря ти за вниманието, което си отделил за сайта и логото! Тези 4 примера са интересни и ще ги имам впредвид. Все пак аз не съм утвърден дизайнер (все още съм начинаещ) и не бих искал да се перча отрано... Нека натрупам малко портфолио, пък тогава може да помисля и за логото. Сега-засега това ми харесва и отговаря на функциите на сайта.

А иначе по отношение на дизайна - такава е световната тенденция - към опростяване на сайтовете, защото Мрежата вече е стара медиа, хората имат изградени навици и искат по най-бързия начин да намерят информацията, която търсят, а не да чакат с минути някакви чудни картинки и бутони да се зареждат...

Колкото до насоката, която ми даваш за развитие - предполагам за нея трябва програмиране, бази данни, а мен ме вълнува конкретно и само дизайна...

Мерси още веднъж за всичко!

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@designer

Сайта ми харесва и като дизайн и като архитектура.

Не слушай този или онзи, а следвай това, което смяташ за правилно. Иначе всички ще сме под една матрица.

Лично мен ме превличат циганиите, но не тези направени "след 5-10 мин игра в корел".

Нищо лично против Skynet, но той си е skynet, а ти си си Камен ...

Ще се радвам да виждам неща правени и от skynet и от Камен.

И те да не си приличат. Не знам дали ме разбирате и двамата.

@skynet

Бъркаш!

Не сложността на логото или графичното изображение го прави запомнящо се.

Не мога точно да анализирам кое точно в едно лого ме кара да го запомня, но в никакъв случай не е сложността или шаренията.

Пример за това са знаците на много от известните марки.

Адидас, Найки, Ериксон, Моторола и много, много други.

И ако това лого на страницата на Камен е направено от него, а не просто буква с някъкъв шрифт [ненаправен от Камен] го намирам за много добро. [лично мое мнение]

@skynet и останалите критици

Приемете от веселата страна това, което ще напиша ... не искам никого да обиждам.

Ще използвам един изтъркан типично български лаф ...

Знаете ли защо българина не люби жена си на улицата?

Защото все ще се намери някой да му дава акъл как точно става по-добре.

[]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Мосю Malone - темата по която всички пишем е "Вашето мнение за това" - от самото заглавие се вижда, че човека търси мнението на другите ( включително и моя милост ) та не виждам нищо лошо да кажа мнението си, а то определено ще се хареса на някой, а на други не...В уеб дизайна има писани и неписани правила и това дефакто си е цяла наука, та който се е насочил натам е длъжен да ги спазва. Това не са мои правила и определено не си мисля , че съм ги разбрал всичките. Но...нещата май отиват много офтопик, та няма да коментирам изявленията ти...но повярвай ми - това какво мислиш няма абсолютно никакво значение за мен )

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@skynet

Старах се да бъда достатъчно ясен, но въпреки това не си ме разбрал.

Не съм искал с нищо да те обиждам или засягам.

Съжалявам, ако се е получило такова впечатление.

Уважавам мнението ти точно толкова, колкото и мнението на Камен. Подчертах го дебело. Просто коментирах, че логото на Камен не е с нищо по-лошо от направените от теб и не споделям някои твои виждания.

Не съм и очаквал моето мнение да има някакво значение за теб, въпреки че това разсъждение е детинско според мен. Или емоционално. Както и да е.

По ред причини, първата и основната, от които е любопитството съм прочел доста писания за web design, като всяко от тях претендира да е Библията в нея област. И представят коренно противоположни концепции.

От друга страна пък съм разглеждал впечатляващи неща правени от хора, които не са прочели и един ред за правилата при интерфейса на web страниците.

Така че, според мен правила няма.

Всеки работи така както му харесва.

В противен случай се превръща в "суха паста", имитатор.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Malone - аз от своя страна също така определено подчертах темата, която има за цел user-ите на този форум да дадат мнението си за сайта на Камен. Ако попрочетеш по нагоре, със сигурност ще забележиш, че изказванията ми са положителни за творбата на Камен и професилнално би било ако хората коментират сайта, а не изказванията поствани преди това. Щото нещата много заприличват на една друга българска поговорка "на всяка манджа мерудия". Наистина моите 4 варианта на лого ми отнеха не повече от 15 мин и въобще не си мисля, че са изпипани - те имат за цел да нахвърлят няколко варианта на комбинативност...Забелязвам, че си модератор тук, както и това, че сме набори - тоест не мисля, че водя словесни дебати с някой тинейджър. Както споменах в уеб дизайна има неписани правила и ако искаш да правиш добри неща, трябва да взимаш предвид тенденциите в нета. Разбира се и в тези тенденции има различни "течения" както и в религията и изцяло твой е избора дали ще бъдеш "християнин" или "мюсулманин" в уеб-а. Всеки проектант на уеб или каквото и да е друго е длажен най-малкото да сверява часовника си със световните тенденции, защото един продукт колкото и добре да е направен ако не може да се продаде - няма стойност и е безмислен. Можем да оприличим уеб дизайна също така с проектирането и производството на автомобили...и там има правила, колата трябва да има 4 гуми, волан, скоростна кутия и т.н. уви обаче при избора ни на автомобил наличието на тези елементи е най-малкото, което ни впечатлява и кара да изберем. Тоест - оригиналността и модните тенденции са тези които правят едно нещо продаваемо или не...когато разработвам уеб сайт - винаги предлагам поне 10-на мои виждания на клиента, който от своя страна често избира този вариант, който не е най-добър според мене, но когато правиш бизнес с уеб дизайн - това което мислиш ти няма абсолютно никакво значение...независимо, че понякога предложеното от теб "много" прилича на някакав друг сайт или друга твоя разработка...и ако ти на това му викаш "суха паста" - ок. нека е суха паста, но тя се продава, а след като се продава, значи ти носи пари, парите инвестираш в техника, която ти разширява възможностите, можеш да наемеш хора за да ти набират шкартото и така да имаш повече време за наистина ценни разработки....Друг е въпроса обаче ако правиш уеб за собствен кеф, но не знам дали предполагаш колко е гот когато превърнеш хобито си в професия

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Може би грешката ми е, че резглеждам направата на интернет сайт единствено, като занимание за удоволствие.

Не съм се замислял за комерсиалната част на тази дейност по простата причина, че не познавам хора, които си изхранват семействата единствено с това. В България имам предвид.

Няма кой да плати за този труд според мен. Всъщност ... грешно се изразих. Има кой, но обикновено не им се плаща, тъй като собственика на сайта не вижда това зад "картинките". Това, което се вижда им се струва просто, лесно и неструващо кой знае колко пари.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Вашето мнение за PANASONIC TX-L32E6E LED
    От d_alexiev във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 30-11-13, 21:19
  2. Моля за вашето мнение
    От evgeniy във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 4
    Последно: 21-06-12, 00:11
  3. Вашето мнение за www.ramos90.com
    От fancy във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 14
    Последно: 22-04-05, 11:49
  4. Вашето мнение за '9/11 по Фаренхайт'
    От skynet във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 22-03-05, 18:34
  5. GA-8SG800 вашето мнение ??
    От Topper във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 6
    Последно: 28-05-03, 09:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе