Интересно ми е да чуя вашето мнение за обновения ми сайт - http://kamenvk.hit.bg.
Надявам се да ви хареса, а ако не - да ми кажете защо...
designer
Интересно ми е да чуя вашето мнение за обновения ми сайт - http://kamenvk.hit.bg.
Надявам се да ви хареса, а ако не - да ми кажете защо...
designer
Сайта си е супер![]()
Защо си си сложил CV-то на сайта само не разбирам !?
Това "Съдържание" е излишно...
И не се научихте да не слагате страници с надписи "Страницата е в процес на разработка." или подобни...
Иначе като цяло е много приятен и изчистен, което ми е любимо...![]()
съгласен съм с dockera, че "съдържание" няма смисъл
освен това "връзки" подвежда... направи го "интересни места в мрежата", "линкове", "links", полезни сайтове" ....
"еволюция"... странно нещо. звучи ми като: win 3.11, win 95, win 98... ( вижте къде сме сгафили най-много [])
и един принципен коментар: аз по-скоро бих направил site на любима група, харесван филм, ако ще за кучето си... за себе си е малко....... не мисля, че всеки трябва да знае кой съм, какво съм, къде съм...
Компютърни умения:
...
архивиране: WinZip, WinRAR
Интернет: MS Internet Explorer, Netscape Navigator, FTP
...
незнам дали трябва да коментирам нататък каквото и да било
Мъничко скучен
Цветовата гама е доста ограничена.
...съжалявам, просто съм искрена...
Много опростен дизайн на това - http://www.m3bg.com/
Създава впечатлението, че някой е видял горния сайт и е сглобил този за има-няма 1 час.
Кой беше казал, че големите творци копират, а великите крадът...
designer, бъди велик творец и не се задоволявай с малкото...Имаш още работа.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не е зле. Само не разбрах смисъла на сайта.
<div align="right">оргинално мнение на Longhorn</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Смисълът на сайта е персонална страница. Моя персонална страница.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сайта си е супер![]()
Защо си си сложил CV-то на сайта само не разбирам !?
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Защото е персонална страница....![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Компютърни умения:
...
архивиране: WinZip, WinRAR
Интернет: MS Internet Explorer, Netscape Navigator, FTP
...
незнам дали трябва да коментирам нататък каквото и да било
<div align="right">оргинално мнение на Coppermine</div id="right">
Както искаш. Разгледай обаче други CV-та и ми кажи разликите...![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кой беше казал, че големите творци копират, а великите крадът...
designer, бъди велик творец и не се задоволявай с малкото...Имаш още работа.
<div align="right">оргинално мнение на Profita</div id="right">
Дали съм велик творец, това ще се разбере след време. Засега не бих си поставял подобни квалификации.
Колкото до семплия дизайн и цветовата гама - всеки детайл е преценен много внимателно и така съм го решил. В дизайна всяко нещо има смисъл...![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много опростен дизайн на това - http://www.m3bg.com/
Създава впечатлението, че някой е видял горния сайт и е сглобил този за има-няма 1 час.
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
Че дизайна е опростен - спор няма. До тук съм стигнал вследствие на еволюцията в разбиранията ми за добър и качествен сайт.
Колкото до приликата със сайта на M3 Communications Group - няма такава или ако има, тя е случайна. Не съм взаимствал нищо от него. Разгледай ги и двата по-внимателно и ще разбереш това.
А един сайт - от мащабите на моя - не може да бъде сглобен за 1 час. Всеки детайл е важен.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това "Съдържание" е излишно...
И не се научихте да не слагате страници с надписи "Страницата е в процес на разработка." или подобни...
Иначе като цяло е много приятен и изчистен, което ми е любимо...
<div align="right">оргинално мнение на Dockera</div id="right">
Благодаря на теб и на всички, взели участие по темата! Независимо дали мненията ви са позитивни или критични, аз ги приемам. Така човек се развива...![]()