Здравейте! Решил съм да си купя цифров фотоапарат до към 400 лева, без допълнителните аксесоари. За мене е важно да прави хубави снимки, особено на светкавица. Клипчетата са без значение, като качество-няма да се ползват. Спрял съм се на Olympus като марка, но приемам предложения за всички марки. Благодаря !

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от Usera
 Първоначално публикувано от Usera   * (но пък с голям екран и повече мегапискели- да се радват заблудените)
* (но пък с голям екран и повече мегапискели- да се радват заблудените) 

. Olympus наистина е на светлинни години, но от Praktica, още доста има да гонят Canon.
. Olympus наистина е на светлинни години, но от Praktica, още доста има да гонят Canon.  За - (минусите). Обръщение към всички модове или поне към тия, дето нещо не ги сварваме на кеф: Много ми напомняте за едно време в училище, дето ни намаляха поведението. МЕРСИ! А уж демокрация и промяна. ... Модовеееееее... Не че ми дреме, ама да не стане така само някои "личности" (отде ли ми дойде на акъла, че са такива, ама нейсе) с криворазбрана ценностна система да останат да си лафят тук с ненамалено поведение? Пак казвам - дреме ми на 2-ри пин от IDE кабела, дето ми държи първия хард на сървъра, ама както каза "колегата" по-горе - не е много коректно от ваша страна да ни пишете разни дивотии под аватарите, за които не си спомням да е писал някой в общите условия, с които се съгласявахме при първоначалната регистрация!
 За - (минусите). Обръщение към всички модове или поне към тия, дето нещо не ги сварваме на кеф: Много ми напомняте за едно време в училище, дето ни намаляха поведението. МЕРСИ! А уж демокрация и промяна. ... Модовеееееее... Не че ми дреме, ама да не стане така само някои "личности" (отде ли ми дойде на акъла, че са такива, ама нейсе) с криворазбрана ценностна система да останат да си лафят тук с ненамалено поведение? Пак казвам - дреме ми на 2-ри пин от IDE кабела, дето ми държи първия хард на сървъра, ама както каза "колегата" по-горе - не е много коректно от ваша страна да ни пишете разни дивотии под аватарите, за които не си спомням да е писал някой в общите условия, с които се съгласявахме при първоначалната регистрация!