Какво ще кажете за тази камера?
Очаквам всякакви мнения по въпроса?
Аз вече е взех, щом няма другия мнения вече съм на тестови процес!
камерата е много яка ама ми трябва здрава батерия, че в комлекта
дърци само 70 минути, но за сметка на това няма да купувам двд-та
като луд!
Само не ми е ясно, какъв е този формат в който записва .moi
В Технополис съм гледал че има батерии за JVC и оригинални и разни китайски.
Оригиналните към 150-200 лева, другите за по 30-40.
Сега дали точно за твоята камера ще станет не знам ама може да провериш
Намерих едни на JP всичко вече е урдено и сега минавам на тестове!
имам такава вече от две седмици...
не съм във възторг:
малко са и пикселите- личи си:-( трябваше да взема поне 1.3 M
неудобно е турен и zoom лоста - като речеш да го буташ - неминуемо трепва записа
засега - само това, но е достатъчно.........
Малко са и пикселите за снимки, но за видео трябва да са достатъчно. На телевизора по принцип се гледа 640Х480=300К, а тука са 680К. Освен неудобния лост за зума, как е? Имам намерение да си купувам такава и в момента събирам мнения. Как снима на тъмно, как се държи онази функция дето игнорира трептенето на ръката, как е връзката с компютъра и т.н. Много ще съм благодарен да ми напишеш по-подробно мнението си за нея.![]()
Честно казано, за камерите JVC в ниския ценови клас, сиреч любителските нямам добро мнение. Един приятел си взе камера JVC, не помня модела, за 750 лв. Друг пък си взе за 650 лв. няк`во Сони. Сонито е много над JVC-то, макар да е по-евтино. Възможни причини - оптиката на Сони е Карл Цайс, а вероятно и матрицата е по-добра от на JVC. При JVC има неправилно предаване на цветовете, леко жълтеене, зеленото не е истинско, синьото също, мудно фокусира, не обича да е малко тъмно, тогава става трагедия, а най-тъпото е, че касетата се вади отдолу и ако е на статив, трябва да се свали от статива. Батерията много зле, не държи колкото е писано, бързо пада, бавно се зарежда и т.н. Сонито се държи много по-добре във всички описани случаи. За Панасоник в този ценови диапазон не мога да кажа нищо. Канона са добри камери, но не си струва да се дават талко много пари, като сони за 70% от тази цена предлагат същото качество, удобства и т.н.Правили сме сравнение с камери, като ги включваме на телевизор, снимаме и гледаме какво избиза на екрана.
Ако искате прохфи камера, тогава може да ски вземете JVC защото в тоя сегмент не си правят експерименти.
Сони-тата за домашни камери са върха, толкова много съм продал и е нямало проблемна камера! Тази която взех, вече не е ползвам, а е продадох...разликата в пресъздаването на цветовете наистина има и то от няколко нюанса до различни цветове...жълтото е оранжево, червеното е розово...![]()