Здр на всички, искам първо да похваля форума, прочетох няколко теми в които хората търсеха помощ и много хора им се стекоха на помощ с правилен, професионален и изчерпателен отговор Браво, това много ме радва, а и за това избирам вашият форум, да задам много важен за мен въпрос. Мисля, че тук ще намеря правилния отговор от професионалисти. Въпроса ми е:
Имам Panasonic NV-GS75 снима на малка касетка, МИНИ ДВ е (1.7 мегапиксела е). Искам да си купя JVC GZ MG 330 хибридна камера, снима на хард диск, HDD e (или беше HD, но мисля, че е HDD) 0.8 мегапиксела. Като снимам клипчета и от 2те камери и като ги съединя в 1 филм, ще се вижда ли разлика? или ще изглежда, че всичко е снимано с 1 камера, да не се вижда разлика в 2те картини.-Снимам по 1 клипче и с 2те камери, обединявам ги в 1 клипче с програма на компютъра и ще се вижда ли разлика в картината? ще изглежда ли, че са снимани с 1 камера?
Това ми е въпроса, моля някой професионалист, който наистина разбира да ми даде правилния отговор, защото ако си я зема тая камера и има разлика в картините, като обединя всичко във филм много много ще се прееба направо умирам Благодаря предварително за всеки отговор и полезна информация.