Бих искал , ако има желаещи, сред запознати с въпроса, понеже е и спорен доколкото съм чел и коментирал, на какъв вид носители е добре да се съхраняват направени клипове, снимки и филмчета от фото и видеокамри, за да има някаква прилична гаранция за оставането има след години. Хард Дискове - външни, вътрешни, Дискове или... ?! Освен съхранението на лентов носител при mini DV, което правят някои вкл и аз. Но цифровите - ???

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

. а дали вътрешни или външни - те са едни и същи
. а дали вътрешни или външни - те са едни и същи
						 / и да служи само за съхранение. Обаче като го споделя в някой магаз. за компют. компоненти - казват не е сигурно може да се повреди и той. То няма сигурно нищо в живота, но мисля, че ако се съхранява и работи само когато се сваля нещо, риска е минимален. Дали съм прав за това или греша ?!? То това е малко за раздел - хардуер, ама все пак...
 / и да служи само за съхранение. Обаче като го споделя в някой магаз. за компют. компоненти - казват не е сигурно може да се повреди и той. То няма сигурно нищо в живота, но мисля, че ако се съхранява и работи само когато се сваля нещо, риска е минимален. Дали съм прав за това или греша ?!? То това е малко за раздел - хардуер, ама все пак...