Резултати от 1 до 3 от общо 3

[HELP] Въпрос - IP КАМЕРА

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

[HELP] Въпрос - IP КАМЕРА

Моля за малко помощ:

Моля за някой вещ да ми обясни - какво точно представлява ІР камерата и как точно се работи с нея.. Плюс ако може допълнитлно, какви различни варианти има да се свързва и да пренася данни...

Случая е следният - приятел иска да постави "капан" - иска да наблюдава даден обект десет дена и данните да се записват "някъде"... Може и само звук да се записва (в случай че излезе по-евтино или по скрито) без знанието на човека вътре Вече се досещате за какво става въпрос...
    Гледах разни варианти в spy.bg но възможностите на техните "скрити" камери са недостатъчни - не може повече от 15-на часа да записват устройствата...
    Качеството не е особено важно явно - по-важно е количеството, а именно десетина дни без прекъсване, като няма да има кой да следи дали всичко върви като хората... На мен сигурно няма да ми е удобно да следя, какво става записва ли се или не, и със сигурност няма да мога да отида и да видя дали всичко си седи на мястото след поставянето

Та единственото нещо за което се сещам е ІР камера, пък колко е скрито... ми да се оправят...

ПС: Не съм сигурен че тука трябва да се сложи темата

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:[HELP] Въпрос - IP КАМЕРА

това е камера, която предава образа директно в мрежата, без да има нужда от посредничеството на компютър. записът може да става от всяко място на света, на всеки компютър, който се логне да гледа камерата

изисквания към камерата - достатъчно бърз интернет (дори и 1 мегабит е предостатъчен)
    изисквания към записващия компютър - интернет , достатъчно място за запис. има 2 разпространени кодека, които се използват, като техните изисквания към свободно място са грубо 1-2 GB/час при резолюции от рода на 640*480. ти си смятай колко място ти трябва за 10 дни. ако свалиш резолюцията (т.е. ако целта е само да се види нещо, бе особени подробности), нужното място пада в пъти

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

Re:[HELP] Въпрос - IP КАМЕРА

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    това е камера, която предава образа директно в мрежата, без да има нужда от посредничеството на компютър. записът може да става от всяко място на света, на всеки компютър, който се логне да гледа камерата

изисквания към камерата - достатъчно бърз интернет (дори и 1 мегабит е предостатъчен)
    изисквания към записващия компютър - интернет , достатъчно място за запис. има 2 разпространени кодека, които се използват, като техните изисквания към свободно място са грубо 1-2 GB/час при резолюции от рода на 640*480. ти си смятай колко място ти трябва за 10 дни. ако свалиш резолюцията (т.е. ако целта е само да се види нещо, бе особени подробности), нужното място пада в пъти
    Мерси, инфото беше полезно!
    Може ли малко допълнения - от къде да си намеря някви manual-и и инструкции да се запозная как точно се връзва и какво се прави??
    Фрии сървъри в интернет?? Това от къде да го зема ??

И все пак - някакви идеи ако няма интернет??? Става опасно вече...
    А дали не може да се нагласи с някво 3G устройство за нет?? Не ми се вярва без компютър...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос относно хладилнк с горна камера "BEKO" DS25CB
    От Todorov_V във форум Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 05-07-12, 09:56
  2. Въпрос за камера Sony dcr sr36e
    От MasteRMind във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 07-05-09, 20:32
  3. Въпрос за съхранение на записи от камера
    От marcam във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 6
    Последно: 23-03-09, 20:09
  4. въпрос за видео камера
    От iovkito във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 06-01-06, 20:14
  5. Въпрос за камера
    От zizu във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 16-12-04, 17:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе