аз съм си фен на сони и до сета не са ме разочаровали
Моля ви кажете няколко думи за тази камера http://accessories.us.dell.com/sna/p...90&lid=1305792 струва 600 долара
какво те интересува по-точно а моят съвет е ако този модел е с карта ще е доста по-евтин карта се купува а хард не. а хибрид ли е?
Скоро приятел ще се прибира от чужбинско и съм заръчал да остави място в багажа за камера, която искам да си купя.
Ще бъде семейната камера за пътувания, децата, любимците, купони, и какво ли още не.
В момента съм намалил кръга от потенциални кандидати до:
CANON Legria HF S11
SONY HDR-XR550VE
PANASONIC HDC-HS700
Някой може ли да ми препоръча коя от трите е най-добрата покупка? Мерси
П.П. сега виждам, че камерите с диск не са сред най-добрите решения... Отворен съм към предложения и за други модели
вземаи SONY HDR-CX550VE на мемори карта е а картата засега е наи-доброто решение.последните букви накрая значат че е за европа-Е което пък значи че е на европеиската система PAL а не на американсата NTSC затова е важно да завършва на E.а V означава ако не се бъркам че има и нещо като навигация ли беше абе показва ти кои клип къде е сниман в кои град.аз също исках такава но ми е нужна за лятото и се чудя дали да не изчакам да илезе наследника и.някои знае ли кога се очква да излезе новият модел наследника на CX550VE.
Има следния въпрос:
Ако си купя Full HD видео камера, която записва във формат AVCHD (повечето записват в този формат), как мога да гледам записаното на телевизор. Освен разбира се директно по HDMI връзка с камерата. В какъв формат мога да съхранявам на компютър записани с камерата филми и как мога после да ги гледам на телевизор. Ако може през някакъв мултимедиен плеър, то какъв модел плеър и какъв формат данни. Ако трябва някаква програма за конвертиране, то каква и от какъв формат в какъв формат?
Варианта директно от компютър по HDMI към телевизор не ме устройва. КОмпютъра е в друга стая и е достатъчно голям за евентуално пренасяне.
Моля разбиращите за помощ.