Здравейте.
Бих искал да си монтирам камера, която да бъде насочена към паркинга, на който си паркирам автомобила, с цел идентифициране на лице, което евентуално би нанесло щети по автомобила, и изпращане на запис в полицията. Не съм вещ в тези неща, макар веднъж да монтирах една камера на комшия от съседния блок. Тя обаче беше съвсем базова и непрентенциозна и със сигурност не може да се конкурира с моя бъдещ избор.
Паркинга, където държа автомобила си, е осветен, но не е лошо да предположим, че някога може да няма осветление, защото понякога се случва, макар и рядко. Живея на 6-тия етаж и по мои изчисления, растоянието до автомобила ще бъде 20-30 метра, но може би не е лошо да имам някакъв допълнителен запас. Не знам дали мога да се впиша в този бюджет, но сякаш не ми се иска да давам повече от 300 лева. Понеже в един друг форум ме насолиха, бих искал изрично да подчертая, че съм наясно, че може този бюджет да не е достатъчен, затова може да споделите някой друг вариант, дори да е по-скъп. Просто не съм наясно с камерите, нито като качество, нито като цени.
Най-после дойде ред и на конкретния въпрос...
Каква камера да избера?
Поздрави!