Като цяло, китайските евтинджоси са си лотария. Имал съм доста добри попадения, които са ми радвали сърцето. Имам и тотални разочарования, но ги приемам спикойно, защото купувайки поредния евтин продукт, тръгвам с мисълта, че си купувам боклук за без пари и не се втелявам.
@bisval, китайската ми хендс-фри слушалка е перфектна. Струва 5$с доставката, но се оказа сполучлива, но...това вероятно е късмет
Относно часовници и фитнес гривни:
Никога не бих разчитал, че нещо за 20-30$ ще мери кръвно и пулс адекватно и вярно.
През ръцете ми са минали легендарни евтинджаци - U8, DZ09, X6(в момента). С ръка на сърцето мога да твърдя, че DZ09 кърти за парите, за които се предлага, стига да не дълбок ментак.
Q90 е чудесен избор за хора с малки деца, които искат да избегнат извиването на ръце от операторите. Разни ”Майки”, комбинирани с необосновано високи месечни такси не са ми по вкуса, така, че аз заложих на откровен китаец + разумна такса и времето показа, че не съм сгрешил.
В момента се мъча да си забраня да си поръчам Newwear N3 Pro Smart Watch, но май ще се гаджосаме с тая играчка... може би утре... зависи какво ще сънувам