И при мен стана същото.Купих Зануси,което в магазина беше с компресор Данфус а този който ми доставиха е с АСС.Първоначално публикувано от zdravkich
И при мен стана същото.Купих Зануси,което в магазина беше с компресор Данфус а този който ми доставиха е с АСС.Първоначално публикувано от zdravkich
Колега, от това което намерих в нета за компресорите АСС ,е че са италиански , но имат производство в Италия,Германия,Испания, Австрия, Унгария, Китай, САЩ .http://www.the-acc-group.com. Иначе, нашият Аристон още не сме го разопаковали и не знам как работи
Днес купихме едно Snaige RF360, компресора е ACC Kappa HYK12AA, не мога да разбера обаче къде е произведен, кода на производитела е "1" или така предполагам по PDF документа им на сайта има къде да гледам за кода на производитела ( http://www.the-acc-group.com/ACCDocs/401.pdf ) но никъде не намерих кой завод под кой номер е... още не сме го пуснали хладилника, чакаме го да слегне, защото го катерехме по стълбите до 2-рия етаж където живея... утре към 15:00 май ще го стартираме Имаше по-дебели стени от Gorenie и беше по-евтин, с антибактериално покритие е, един компресор надявам се да излезне читав
Някой да знае къде мога да разбера кой производител на АСС е с код "1"?
Здравейте.Моля за съвет.На вилата имам МРАЗ 270.От известно време хладилната част не работи,а камерата работи като за световно.Един специалист ми каза,че е пробил изпарителя и че трябва да купувам нов хладилник.Възможно ли е да е от това,че го включвам само когато ходя там,а през останалото време е изключен.
Предварително благодаря.
Вече имам наблюдения над хладилника... компресора е доста тих... на телевизор не можеш да го чуеш... няма странни звънтенета/дрънчанета от компресора... даже първия път залягах отзад за да го чуя работи ли много съм доволен за сега... само където не са направили специално място за формичката за лед... но ще го преживея.
А някой все пак ще сподели ли за компресорите на АСС код "1" на кой завод на АСС е?
Правилно са ти отговорили.И причината най-вероятно е това,че го държиш изключен през лятото.Първоначално публикувано от М1
Благодаря badr.Смятам да закарам домашния си хладилник-indesit tan-13nfg,едногодишен,в гаранция.И той ли трябва да е включен през лятото,при положение,че ходя там 2-3 пъти в месеца?А през зимата.
Допълнение: в друга тема прочетох за подобен проблем.При мен хладилника изключва,но изпарителя не се заскрежава,а в камерата ракията става на лед след няколко часа.Това пропуск ли е или термостат/може ли нагревателят да е постоянно включен/?
Отново благодаря предварително.
Сигурен ли си, че изпарителя не се заскрежава.При изправен термостат, няма как да изключи хладилника, без изпарителя да е заскрежен.Температурата на изключване на термостата е от -10 до -20.
Поради плюсовата температура изпарителя в хладилната част се разскрежава бързо.
Благодаря отново badr.Към края на месеца/заради европейското/ ще отида на вилата и ще изследвам напълно проблема-вече знам какво да гледам и слушам.След това ще пиша/стига да не съм станал много досаден/.
Поздрави на всички
Здравейте,
налага се да купуваме нов хладилник понеже старият вече тотално се развали. Та за сега се спряхме на ето този - SAMSUNG RL-38SBPS http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027343. На промоция е в момента и е на цена 800 лева + подарък прахосмукачка. От една страна се изкушаваме заради подаръка и от това, че с промоцията се спестяват 160 лева. Но разбира се е важно дали хладилникът е хубав. Какво мислите дали да го взимаме, или да търсим нещо друго. Бихте ли могли да ни препоръчате нещо друго до 800 лева?
Благодаря предварително.
Здравейте ! Имам голям проблем - не мога да си избера хладилник и ви моля за помощ.Разходихме се до големите техномаркети и се спряхме на GORENJE RK-6284W - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09000131 и ELECTROLUX ERB-29003W - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028568 , но имам резерви и към двата.GORENJE както разбрах преди са ги правили със Данфус компресори,а този,който харесахме ние,е с някакъв друг.ELECTROLUX пък бил със някакъв бразилски АCC компресор,а и на самия хладилник имаше табела на Зануси,което ме озадачи.А и защо GORENJE е по - скъпо от ELECTROLUX , по - добро ли е?
Здравейте,
Искам да си купя хладилник, но с едно условие - да го оставя на терасата и да разичтам, че ще работи без проблеми като температурата там е някъде между 5 и 35 градуса, както и да не е над 180 см. Определено не искам да губи мощност под 10 градуса и всичко в него да се разтича.
Спрях се на модели на Електролукс:
* ELECTROLUX ERB-34301X с един компресор;
* ELECTROLUX ERB-34402W с два компресора;
* ELECTROLUX ERB-3445 IX.
Като цяло какво мога да очаквам и продава ли се хладилник за моите изисквания в България - говорих с момчетата в магазина, но те не бяха компетентни по въпроса.
Поздрави!
Хора,
купих си БОШ 26V00 и естествено няма упътване.
То не че трябва, но има едно копче върху вътрешната лампа - някой да знае за какво е?
Искай си от магазина! Длъжни са да ти го предоставят!
Да не се правят на гяволи...
То има, даже две! Но тази на български е за някакви по-стари модели, а истинската е на 14 езика без БГ и английски!