Здравейте,
Харесъл съм си един хладилник на SNAIGE, чиято марка на компресора е Aspera. Интересува ме дали този компресор е добър?
Здравейте,
Харесъл съм си един хладилник на SNAIGE, чиято марка на компресора е Aspera. Интересува ме дали този компресор е добър?
по въпроса с хладилниците доста е изписано тук:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,20650.0.html
Компресора е много добър, но за хладилника като цяло- не знам.
Вземи си малък либхер- сигурно е към 300 лв.
Тъстът ми има едно Снайге от 15 год.- хладилник с фризер - голям боклук се оказа.Едно на ръка,че му сменя компресор,но и камера,а и температурата в плусовото отделение винаги е била по-висока от необходимото. Но луд умора няма,казва Ludia ,потдържа го и го стяга,ама много се поти ! Може да е от късмета,ама тази марка не я препоръчвам,пък с какъвто и компресор да е :coolsmiley:!
Пич,Първоначално публикувано от Lazar
Аз не питам дали SNAIGE ти харесва, защото на мен си ми харесва - нашите имат такъв от 7 години и не е мръднал - а дали тази марка компресори - ASPERA е добра. Така че ако не знаеш не ми пиши спам в темата!
Не ми трябва малък - този е 60/60/193Първоначално публикувано от YoLan
Може и да е написано, но аз не виждам някой да е писал точно за такъв, така че...Първоначално публикувано от qni
//mod edit Lupus
Я го давай по-спокойно! Хората ти пишат това което знаят! Защо се ежиш? Ако много знаеш, купувай и не питай. Ако искаш да чуеш нещо по-различно - чети!
преди 13-14 години си бяхме купили снайге(хладилник+камера).
държеше -25С в камерата(на* деление 2 на регулатора), ама много ток харчеше - 8 kW/h на денонощие.
на 3-тата или 4-тата година го продадохме.
нямам идея в момента как са снайге...
Snaige са добри машини. Имам фризер купен 1996г / беше със словенски агрегат и към края на гаранцията изгоря поради запушен филтър на фреона. Добре, че му сложиха агрегат от Зил -нямаше други/ . И от 1998г е със Зилов агрегат - пушка Не е създавал проблеми.
Иначе на вилата имам 1 архивен Снайге 15Е от далечната 1977-78 г?? купен от шипшандъра с рубли. Добичето си работи все още -само уплътнението долу на вратата се по скапа, но го побългарих със силикон.
Едно времешните снайгета бяха много добри хладилници. Ако някой си спомня за хладилнициет Бирюса. Това също е снайге. За сеганите им модели незнам как стои въпрос с качеството.
@ radop,мислех, че чакаш още отзиви. Ами да беше писал,че търсиш само положителни мнения - нямаше да споделям опит за да не те дразня ! За компресора @badr и @YoLan са ти писали,че е добър - отивай,купувай и си свиркай!Първоначално публикувано от radop