Страница 50 от 154 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2011

Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте. Пoмогнете ми с избор на хладилник с фризер(долен) до 1200лв. Минимум 250л в хладилната част, иноксов, но фрост само във фризера. Благодаря.
    Пишете грамотно!
    Този пост е редактиран от khbyy; 01-11-13 в 12:11. Причина: Правописни грешки!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте!Някой знае ли какъв е компресора на това АЕГ и дали си струва като машина?http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S83600CMM0

4. Member Аватара на batalski
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    София

Най-вероятно ACC

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте! Търся си хладилник до 180см висок и до 1000-1200лв. Да ми препоръчате нещо?
    Четох форума и гледам, че хората не са доволни от Либхер, Самсунг, та дори и от Бош, Горение също...А до 180см намерих само на тези марки. Има ли на 180см читав хладилник за тези пари?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Благодаря за отговора! Тази марка, простете за невежието, не съм я и чувала. Това ли е единствения читав вариант?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

В Снайге се слагат различни компресори.Ако се спрете на тази марка хладилник вижте каква марка е компресора.Трябва да пише Ембрако,Аспера или Данфос,слагат също и АСС,но там е божа работа откъм надеждност.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Да разбирам ли,че тази марка е по-добра от повечето други? Аз сериозно питам, защото не разбирам, а и не бях чувала за Снайге.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добра е,особено за цената си.А дали е по-добра от другите-трябва да се сравняват модел по модел.
    rumialex одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Кой от тези хладилници е по-добрия избор-
    - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UX-EN-3400-ADX
    - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GBB-329-PVQW или
    - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...R-CUNesf-3503?
    VLADO 66, ако всички тези, които съм избрала не са читави, ще се съобразя с теб и ще търся Снайге. И още - така и не мога да разбера кое е по-добре - съчетанието от НО Фрост и автоматично размразяване или само едното от двете?
    Благодаря предварително на всички, които ще вземат отношение!

- - - - - - - - - -

VLADO 66, тези модели на Снайге, които избрах, са с компресори на АСС. По форума нещо останах с впечатление,че не ги одобрявате тези компресори, или?

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

No frost има по-висока консумация и исушава незатворените продукти.ACC изнесе производството си в Китай и не се слави с качество.От тези посочените LG-то е добро.
    rumialex одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2004

Прочетох няколко теми и страници, за да се ориентирам в обстановката и оставам с впечатление, че цените на "чуваните" марки са за логото. Обратно на съкилийничката ми, аз знам ,че не е важен надписа и външния вид. Не ме притеснява какво ще пише на хладилника, а как и колко ще работи. Тази марка Snaige не я бях чувал, но тъй като не купувам всеки ден хладилник е нормално, но пък въобще не ме притеснява да закупя такъв след като има хора, които се занимават с това и са в час с дефектите на "марките".

Та на въпроса.....кой модел на Snaige си заслужава парите откъм техническа точка...

16. Тук е от
    Dec 2013

Моля за съвет! Тези дни ще купувам хладилник. Бях се спрял на Либхер, но четох много лоши отзиви за българските и се отказах. Колебая се между тези:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GBB-329-PVQW
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...EG-S53600-CSSO

Кой от двата бихте препоръчали или някой друг до 900лв инокс?
    Този пост е редактиран от moons7er; 23-12-13 в 21:01.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Щом Либхер,Самсунг,Бош и т.н не са ти в полезрението то избора ти ще е много труден ми се струва.Дано избереш нещо читаво и весели празници.Аз съм с две ръце за току що изброените

18. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от FreeSoul Виж публикацията
    Прочетох няколко теми и страници, за да се ориентирам в обстановката и оставам с впечатление, че цените на "чуваните" марки са за логото. Обратно на съкилийничката ми, аз знам ,че не е важен надписа и външния вид. Не ме притеснява какво ще пише на хладилника, а как и колко ще работи. Тази марка Snaige не я бях чувал, но тъй като не купувам всеки ден хладилник е нормално, но пък въобще не ме притеснява да закупя такъв след като има хора, които се занимават с това и са в час с дефектите на "марките".

Та на въпроса.....кой модел на Snaige си заслужава парите откъм техническа точка...
    От никоя.Написаното за Снайге и глупостите за калпавите изделия на електролукс не трябва да се взима насериозно и не отговаря на истината.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе