Първоначално публикувано от
Gena_bs В този ценови клас няма нито Bosch, нито LG!
На мен не ми трябват екстри, а функционален и безпроблемно работещ хладилник в долния ценови клас до 560лв.
Имах един супер Liebherr made in germany за 900лв./2007г., който даде признаци за повреда точно на 6,5 години. Ползван по предписанията, пазен, ненатоварван с чести отваряния на вратите и т.н. Можете да видите темата ми
https://forum.setcombg.com/ремонт-и-...tml#post693347 Външно и вътрешно беше перфектен както при покупката, така и до момента, когато го отнесоха към завода.
glowndark,
Много ми е интересно как ще познаете качеството на изработка, технологии и т.н. на вградения изпарител, под изолацията на хладилника, без да го разглобите?
Колкото до колегата Баталски - аз от неговите постове научих много и полезна информация. Така също и от badr. И не само по отношение на хладилната техника. А дали обслужват гаранционни машини за мен е без значение. Даже е плюс, защото си имах големи проблеми с "официални" сервизи. Както с отношение, така и с компетентност, а за резервни части да не споменавам.
Извинявам се за спама!
Моля за впечатления и препоръки за написаните модели или нещо друго в този диапазон на цена!