Здравейте на всички и в тази подсекция,
Честно казано съжелявам че трябва да пиша и тук, но налага се. Имам един хладилник мастеркук от 5 години вече, който не знам дали ще ви изненадам ако кажа, че се превърна в кошмара на живота ми. Но няма да преминавам през целия ад, който съм изживял до момента само ще кажа, че ако някой някога ме попита за тази марка ще му кажа че е НЕНОРМАЛНО БОЛЕН да си купи каквото и да било от нея, а камо ли хладилник. Та на въпроса ми: Значи поредния безумен проблем е, че хладилника ми изобщо НЕ изключва от едно доста известно време насам. Идваха 100 хладилни техници няма да казвам от кой сервиз, всичките явно страшни специалисти щом всеки път ми сменят фреона и филтъра и все викат готово и като си заминат проблема остава след тях, ама и парите си взимат и то какви пари. Има ли някой представа дали тази марка хладилници имат някакво термо реле или и аз не знам какво за контрол на температурата, което е възможно да е залепнало или да е повредено по някакъв начин и да не измерва температурата в хладилника и затова да не изключва хладилника. Иначе хладилника си държи студено, но въпроса е че е за сметка на безумните ми сметки за ток в края на месеца. Ако има някой от някой софийски сервиз, който може да ми помогне моля да ми пише на лична защото вече съм на път или да "убия" някой пореден техник от въпросния сервиз, който обслужва тази марка хладилници или да го изхвърля заедно с хладилника моментално на бунището и май няма да сбъркам след сумите за ремонт, които съм дал щях да си купя последен модел от някоя елитна марка. Благодаря предварително.