Вентилаторът няма опция за включване или изключване автоматичен е и идея си нямам как работи само забелязах че на отворена врата изключва. Компресорът по принцип работи само на ниски обороти и за това не се чува и въпреки това си поддържа зададените °, но все пак изключва напълно и то не за кратко време и за това не се оплаквам но мисля че има сериозен проблем при автоматичното супер замразяване.
Отваряш фризера да изкараш нещо и това примерно ти отнема 30 - 40 сек. през това време температурата на въздуха вътре пада до -12°(настроен е на -18) явно има настройка при тази температура да се включва супер замразяването (няма лошо) след 30 мин. отново достига -18 но продължава да охлажда след още да речем 1 ч. вече е достигнал -25° и започва да ги поддържа м/у -23,5 и -25 като супер замразяването не се изключва. Когато достигне -25 и не изключи след 15-тина минути аз го изключвам ръчно, веднага след това минава в тих режим или изключва напълно в зависимост каква е температурата в хладилника и градусите във фризера постепенно си достигат зададените и започва да си ги поддържа. Реално а си отворил фризера за повече от 30сек. и от зададени -18 започва да работи на -25, при тази температура един сладолед не можеш да си сипеш - бах мама му.
Някой може ли да ми обясни как работи това автоматично супер замразяване, принципно не трябва ли да изключи при достигане на зададените градуси.....Другият път съм решил да го изчакам 2-3 часа и ако пак не изключи явно е за ремонт и започват проблемите.
От упътването нищо не разбрах кога се включва и изключва
Така описано тия могат да те правят на идиот колкото си искат.