Този раздел не е за оплаквания от една или друга марка.
Ако имаш конкретен горчив опит, можеш да го споделиш във форума, в раздел Черен списък като опишеш преживяванията си, а не като даваш линк към външен източник!
kod
Този раздел не е за оплаквания от една или друга марка.
Ако имаш конкретен горчив опит, можеш да го споделиш във форума, в раздел Черен списък като опишеш преживяванията си, а не като даваш линк към външен източник!
kod
Направо ти съчувствам. Тъкмо съм пред избор на хладилник и сериозно се бях замислил за тази марка но вече тази версия отпада. Тук проблема явно не е толкова в хладилника а в поддръжката на уреда. Но и това е сериозен проблем. Май ще спра избора си на Самсунг, Аристон или Уърпул. Имам приятели с такива хладилници и вече години наред са доволни.
Всъщност шуменето от подобен тип No Frost хладилник не е ненормална реакция. Не разбрах постоянно ли се чува този звук, но поне при мен има нещо подобно като звуци, но само от време на време. Не съм ги мерил като децибели, но определено са чуваеми - нещо като къркорене. В началото мислех, че е проблем, исках да го сменявам, но се оказа, че всички са така в някаква степен. Вече 4 различни модела купувам с тази технология и всички къркорят. 3 са LG и един на Samsung.
Иначе определено препоръчвам този тип хладилници и специално от LG съм доволен.