Просто не всички живеем в София, Пловдив, Варна , Бургас и околностите, но сме свикнали с това и се нагаждаме
Просто не всички живеем в София, Пловдив, Варна , Бургас и околностите, но сме свикнали с това и се нагаждаме
Имам готварска печка БЕКО от 2009 година и съм доволен."Преживяла" е най-малко 50 токови удара и няма никакъв проблем.Печката е с керамичен плот и електронен програматор.
Двама мои познати видяха от мен и те също си закупиха и нямат оплаквания досега.
Не всяка техника БЕКО е боклук.Просто трябва преди да закупите да напишете наименованието на марката и модела техника в Гугъл търсачката и всичко ще излезе наяве...
Продуктите на BEKO се дават с 10г служба според руските стандарти на живот на електроуредите. Останалото е на късмет. Съвета ми е: взимайте това с най-голяма гаранция от производителя.
Старата има един среден по големина хладилник BEKO, нарича го галено ВЕСКО (на кирилка), пенсионерите се радват на всяка техника в къщата им За има-няма 10 годинки не е мръднал, няма ръжда или проблеми с електрониката, докато в къщи едно 6 годишно (з)ануси вече не прилича на хладилник - навсякъде с ръждиви язви, все едно стои на открито, уплътнението е скапано във фризерната част, трупа лед и скреж, пластмасата на чекмеджетата напукана... И аз си мисля, че нещата при евтините марки са до касмет, ама де го, я.
Готвим на печка Беко с керамика от 2 години и няма никакви проблеми. Сега мисля каква марка и модел да взема хладилник и пералня.
Каквато и техника да купите сега - ще съжалявате