Резултати от 1 до 12 от общо 12

Candy - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Candy - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!

Съсипва ми нервите ежедневно!!! Специално за Candy Go4 1264D говоря...
    В момента гледаме бебе и се налага честичко да перем, а с тия температури навън без центрофугиране просто не става съхненето - да обаче скапаният италянски боклук не иска да центофугира или по-скоро центрофугира когато си иска.... Още първото пране ми направи впечетление че не центрофугира накрая но си помислих че ръчно трябва да се пуска, пуснах го и си изцентрофигира... При следващите няколко пранета центрофугира накрая, след това започна избирателно Казаха ми да я нивелирам добре - е невелирах я перфектно - и пак същата работа... Тази сутрин отказа да центрофугира 1 единствена бебешка пелена!!!!
    Програмите са пълна каша... Включваш да переш и гледаш че остават 1:52, 1:51, 1:50 и изведнъж - 0:52 часа !!!!! Понякога показва че остават 0:01 часа и като започне да върти напред назад и след това центрофугира поне 10 минути а на дисплея - все си показва 0:01 !!! Как може да направят програми на които самите те не си знаят продължителността!!! Пълна излагация!!
    А дадох 750 лв преди 2 месеца за нея!!!!! Срам и позор!!!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: Candy - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!

Ами прави рекламация. Времената може и така да си ги показва, но да не центрофижи вече си е повреда. Отказа за центрофужене може да се дължи на това, че прането става на топка, за да не тресе. По принцип само една пелена незнам дали може да се пера в голяма пералня. Нали ги правят с разни електронни везни за да си определят количеството на водата. Прочети си от край до край книжката дали има писано нещо по въпроса за минимално количество пране.

4. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Да такава е логиката наистина - прането да става на топка и да не може да изцентрофугира защото ще има големи вибрации. Проблема е че има случай с нормално количество пране пак да не иска да центрофугира - явно пак нещо не и харесва
    Относно минимално количество пране - не мисля че има лимит, а и в книжката не пише такова нещо. Дори като запецне и не ще да центрофугира вадя дрехите и я пускам на празно, при което си центрофугира и понякога след това като опитам отново ми изцентрофугира дрехите....
    Рекламация ще правя след нова година но съм почти убеден че това не може да се ремонтира и те ще ми кажат или че е малко, или че е много или че е неравномерно прането, или че звездите са неправилно подредени като центрофугирам... и ще си измият ръцете т.е. "пералнята е изправна но я експлоатирате неправилно"... А аз искам само да си изпера и изцентрофугирам дрехите - нима това е проблем за една машина предназначена точно за това?!?!?

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Що да неможе да се ремонтира. Какъв е проблема да се смени електрониката.

6. Тук е от
    Dec 2005

Имам вече 3-то Канди и съм много доволен. Никое не ми е правило какъвто и да е проблем. Явно твоят екземпляр се е случил с дефект може би. А и все пак точно Канди са измислили автоматичната пералня , тъй че не би следвало да се излагат така...

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Не разбирам. Значи не си се оплакал в сервиза, не са ти казали нищо, но бързаш да се вайкаш във форума? Няма логика, ама никаква, драги.
    Ами че хората може да са разбрани, още утре да ти предложат замяна!!?!

8.  

9. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте!
    И аз искам да се оплача от CANDY модел CTG 125 с горно зареждане.Не само, 4е НЕ пере, ами зацапва дрехите ми и то непоправимо!!!
    Обаждах се до сервиза, седя при тях 2 седмици и заклю4ението им беше "Ами толкова са и възможностите". И това след 3 4асово пране на обикновена програма памук. Гре6ката ни коства 650лв , и нова дилема каква пералня да купим сега?Ами сега???? С мъжът ми се 4удим и маем с какво да рискуваме, а и да не струва толкова пари.
    Помогнете!!! 4акаме бебе и ве4е не ни остава много време. Засега клоним към Electrolux EWF 1030. Какво 6те ме посъветвате?
    Благодаря за този 4удесен форум!!!
    Наистина е полезен- продължавайте да помагате на такива като мен и успех на вси4ки с покупките

10. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006

Вече десет години ползвам Whirlpool с горно зареждане, докато децата бяха малки, пералнята се пускаше по десетина пъти на седмица, а момента я ползваме почти всеки ден. Не ни е създавала проблеми, но нямам опит с по-новите модели

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Винаги съм твърдял и продължавам да твърдя, че една пералня колкото по-малко електроника има толкова по-добре пере! Затова и винаги препоръчвам на хората когато ме попитат, да си вземат пералня с електро-механичен програматор и с възможно по-малко "екстри"
    Всъщност, на мен този съвет ми го дадоха хора които проектират, произвеждат и ремонтират автоматични перални машини.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Pat,

Съгласен съм с теб, ама вземи да посочиш няколко такива на пазара, които мислиш, че си струват.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

То вече механичните програматори не се срещат освен можеби в някоя евтина китайска или турска пералня. Брат ми като си купуваш епреланя преди няколко месеца всички модели на Горение бяха с електронни програматори.

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Модели не съм споменал, защото не съм гледал какво се предлага в момента. Ще го имам впредвид и при следващата ми "разходка" из съответните магазини ще обърна внимание

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Никога не си купувайте BEKO
    От jujo_si във форум Хладилна техника
    Отговори: 23
    Последно: 30-01-15, 23:25
  2. Никога повече "Тошиба" и "ТехноПро"
    От djino във форум Черен списък
    Отговори: 10
    Последно: 17-03-12, 19:21
  3. БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
    От danneyTEAM във форум Черен списък
    Отговори: 38
    Последно: 26-02-11, 22:41
  4. ПРЕМЕСТЕНО: БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 18-02-11, 08:13
  5. Снимка с повече Mp = файл с повече Mb? Или съвсем не?
    От roumen68 във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 26-02-10, 17:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе