Време му е трябвало на изкуствения интелект да се самообучи . Така ще е вече.
Ползвай си го със здраве и безаварийно.
Време му е трябвало на изкуствения интелект да се самообучи . Така ще е вече.
Ползвай си го със здраве и безаварийно.
Мерси за пожеланието. Много му се радвам, най-вече, защото започна да работи точно. Аз на това се надявах.
Препоръчвам javelin pro duo термометъра. Много прецизно мери (чак ме изненада, че мери точно до десетата). Заслужава си всеки долар.
А как разбра, че мери точно. Има сериозен валиден сертификат, или го даде за валидиране на сертифицирана метрологична служба.
Колко време мина от включването на хладилника до публикуването на тази тема?
24 часа след като го включих премерих температурата и не беше точна. На 4 тия ден се оправи.
Термометърът го проверих в две точки с ледена вода и с кипяща вода 0.0 градуса и 99.4 градуса, което е за Пловдив. Лабораториите правят същото, но издават сертификат, какъвто на мен не ми трябва. Работил съм с термометри със сертификат, проверката е пак в две точки.
Интересното, е че има поставка за бутилки над един от рафтовете. 2 литра кока кола съм сложил и температурата и е 4.5 градуса. Долу на рафта под нея има чаша с вода и температурата и е 2 градуса. Стигнах до извода, че освен настройка 2 градуса, другите настройки на температурите не стават за правилно съхранение на храна. Явно над рафта температурата е по-висока от колкото на самия рафт. При обемисти храни пак ще стане същото като с колата.
След 2 месеца употреба на хладилника трябва да отбележа, че вратата на хладилната част се вакуумира след затварянето и ако човек иска да я отвори пак трябва да чака една две минути, което е неудобно.
Температурите на хладилника са както са зададени, но на рафта за бутилки температурата на безалкохолното е 4.5 градуса при зададени 2, което за мен е недостатък.
Време е да осъзнаеш че си си купил битов хладилник не лабораторен охладител
Радвай се, че е така. А и хладилникът не е направен да се отваря през 2-3s...
Ти сертификат ли ще издаваш на машината или просто имаш много свободно време?
Ползвай си хладилника и избягвай да го отваряш за щяло и нещяло. За него не е полезно, а и вдига разхода на енергия осезаемо.
Записах си го този модел, на мен звучи като изключително добър модел.
То май само отделни модели на Bosch останаха читави.
Е, дръпни леко с пръст уплътнението да влезе въздух и ще се отвори веднага. Значи са му добри уплътненията.
След време ще се “оправи” .
Тогава ще има тема - защо хладилника ми образува лед на задната страна.
Забавна тема, която би следвало да се казва "Вълнения и трепети на млад ползвател на хладилник".
Хладилната машина винаги е инертна и точно поддържане на температура не се очаква, дори при променливо студопроизводство реализирано чрез инверторно управление на компресора и електронно трв на изпарителя.
Инвертора с натрупване на статистика може да намали отклоненията. но такива винаги ще има.
Няма и вакуум в хладилника.С темперирането на пластмасите, навлезлият при отварянето въздух изстива, налягането му пада и ето го "вакуумирането"