Там сме. Няма отказване.
Живот и здраве някъде към 19-20ч. съм на линия.
profyt
Не съм те забравил. Имах предвит само тези които ще пътуват днеска.
От списъка на Румен виждам че ти ще идваш утре.
Там сме. Няма отказване.
Живот и здраве някъде към 19-20ч. съм на линия.
profyt
Не съм те забравил. Имах предвит само тези които ще пътуват днеска.
От списъка на Румен виждам че ти ще идваш утре.
Аз май май ще съм първи на линия.
Напъват ме да тръгваме след час и половина.Което ще рече към 16 часа сме на манастира,ако не объркаме пътя естественно.
Към колко да очакваме останалите?
Аз съм не по рано от 20-21.00
Засега чао от мен, на добър път и до среща наживо!
P.S. - За всеки случай телефона на комплекса е 0331 67919 - Свети Кирик.
РЕ - аз току що влизам и гледам няма нищо !!!
Излагате се колеги. А за екскурзийката която направих с @Profyt може само да съжалявате.
Използвам случая да БЛАГОДАРЯ на всички за изключително приятното изкарване и СПЕЦИАЛНО на @Profyt За компанията и доброто настроение!!!
@Profyt - потрябвам ли ти за нещо- там съм!!!
Mr. TECHNO, а за мен нищичко не казваш, а?
Сега се занимавам с upload на снимки и видео от срещата, ще се включа пак като съм готов.
@rumen68 весеки който каже:много хубаво бе,чувствах се прекрасно там,заради обстановката заради хората с който се запознах,заради новите приятелства.Това са моите чувства!Та всеки един от нас ти благодари за усилията които положи,за да направиш празничните ни дни толкова хубави.
Радвам се ,че се запознах с всички,които дойдоха.Чудесни хора. Само това мога да кажа.
@Rumen68 за теб се каза достатъчно, но не и от всички .
Както казах на другите - ти бе като Прометей за нас!!! ( пламъка от теб - огъня и огнището от нас ! )
Zayo може да го потвърди.
Чакам Ъплойда - че да ги е яд другите ! Особено двамата "Пенсионери" дето се скатаха
Мисля че Титлата Mr.SETCOM 2007  с право трябва да я дадем на @Roumen68
Заслужава титла "модератор" както и форум - "Да си починем"- Уверявам Ви че знае всяко едно прекрасно място .
@Roumen68 - за мен е чест че познавам човек като теб !![]()
И аз вече съм на линия.Относно екскурзията , за която говори @Mr.TECHNO - то просто с думи не може да се опише! Трябва да се види!
@Mr.TECHNO, удоволствието беше изцяло моеТакава приятна почивка не съм изкарвал от години! Цялата компания е невероятна!
@roumen68, благодаря ти още веднъж за чудесното предложение и организацията на това мероприятие! Мисля,че хората , които имаха възможност да дойдат, но не го направиха , просто много пропуснаха!
Благодаря на всички за няколко неща: затова че ми се доверихте за избора на мястото и за начина на срещата - пикник с барбекю до манастир; за чудесната компания и хубавото настроение през цялото време; и разбира се - за добрите думи!
Наистина бяхме перфектен екип във всяко едно отношение!
Искам да кача DivX над 100 Мб - къде мога да го направя?
P.S. Zayo bayo, благодаря на Петя за талисмана дето ми го подари - на излизане от Пловдив ме спряха катаджии в добро настроение, само дето не се извиниха че са ме спрели![]()
Когато е дадено от сърце винаги помага!
Истина ти казвам!
Катаджиите като са видели @Ludia и са се уплашили.![]()
Даааааааааа!
То си е за страх!!!
А кой каза че няма да поберем Лудия при нас!?
Знаеш ли колко добре пътувахме?
Като чета суперлативите, мога още веднъж да съжалявам, че не можах да дойда. Но какво да се прави, света не е създаден за наше удобство.
Давайте снимките да видим какви сте ги творили....
Наистина жалко Lupus, но живот и здраве - не пречи да го повторим
Макар че бяхме нависочко - имахме чудесно време, все пак Тракия е това. В събота по обяд даже беше жега! А за топлото и светлото до 2 часа през нощта - 3 пъти ура за Mr.TECHNO!
Хайде, дайте акъл къде да сложа видеото в DivX фомат над 100 Мб.
А на снимките ще сложа и коментари![]()
Айде давайте снимки бре ! Днес цял ден посещавам форума с тайната надежда да видя снимки , пък то ....нъц !