Страница 15 от 16 ПърваПърва ... 513141516 ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 238

Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Срещата-пикник в Св. Кирик!

на 24 и 25 съм на "Кръстова гора" - 5км след Бачково и 25 след Св.Кирик

ще сме много хора , 70% от тях и идея си нямат от интернет и компютри а от тях 80% са над 55г.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    на 24 и 25 съм на "Кръстова гора" - 5км след Бачково и 25 след Св.Кирик

ще сме много хора , 70% от тях и идея си нямат от интернет и компютри а от тях 80% са над 55г.
    Няма проблеми - значи пак ще се присъединиш когато са готови пържолите
    А тъкмо дотогава ще мине месец и Vandal вече ще може да понася гледката на пържола

4. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Тогава са и абитуриентските балове и много хора ще са в невъзможност

Ето ги най-накрая и моите фотографски напъни http://www.bgshare.com/get_e5d931bc8...6fffbc72f.html

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Мда, благодарим и на @profyt за пейзажите! Супер са! Единият снимал барбекюто, другият - керемидите - хармонията е пълна! 1 Май месец е подходящ за уикенди на зелено. Ама да има в програмата и малко спорт - де футбол, де волейбол. А пък защо да не откраднем идея от друг форум и да организираме среща по пейнтбол. Аз нещо много се запалих по тази идея и се позаинтересувах къде има пейнтбол игрища. Около София ся няколко, в централна България - Хасково и май в Казанлък, както и край Варна, до ресторант Харамията. Говорих с фирмата, която държи варненското. Осигуряват цялата екипировка на един боец, като заплащаш топките(куршумите) - за 100 броя - 23лв, за 50бр - 15лв на човек. Време - неограничено, но обикновено час - час и половина - два. После - в ресторанта или пикник(междувременно неиграещите може да обръщат пържолите)! Хората казаха, че ще осигурят маси и столове. Наоколо е гора, поляни - колкото искаш! Мисля, че е добро решение за осмисляне на някой майски уикенд, нали! Ако има интерес може да пуснем отделна тема.

P.S. Тази събота имат организирани два турнира и при възможност мисля да отида да погледам.
    А ето карта на някои от игрищата в БГ: http://www.play-pb.com/fields.php

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    ... да организираме среща по пейнтбол....
    То хубаво, ама няма ли в такъв случай прекалено да се наблегне на "масовото", а "културното" съвсем да се пренебрегне и да се изостави да наглежда пържолите, докато ние се мацаме в цветовете на войната на апачите?
    Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    ...и к'во се получава - изчезва културното и остава само масовата работа". Та като гледам - при вас момичета не липсват(Румен добре го е отбелязал с кадри), ама сте наблегнали само на "масовата работа" май

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    То хубаво, ама няма ли в такъв случай прекалено да се наблегне на "масовото", а "културното" съвсем да се пренебрегне и да се изостави да наглежда пържолите, докато ние се мацаме в цветовете на войната на апачите?
    Въпрос на семейно споразумение - може да пратиш половинката си на фронта(няма да се разсърдим), а ти да останеш да обръщаш пържолите!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Добре, ще поумувам като каква да я пратя на фронта - като мед сестра с бяла касинка с червен кръст или като опитен снайперист

10. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

И в двата случая предпочитам да сме съотборници!

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Танто за танто - даваш твоята да ми помага на скарата

12. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Хитрец! А на мен кой ще ми носи паласките!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Първо ще благодаря на РУМЕН за добре организиранат и яка почивка. Освен това ако не беше той нямаше да присъствам, най-вероятно на сбирката. Но реши транспортният ми проблем с едно място в неговата ТОЙОТА.
    Освен, че е много добър организатор на такива масови и "МАСОВИ" мероприятия, е и много придвидлив човек, и опитен, и спокоен шофьор("не питай старило, а питай патило" казали хората). Неговата кола беше като пещерата на Аладин, само вадиш неща и все има още нещо за вадене.
    Инак си прекарах много приятно, запоснах се с нови хора, с други си казахме отново здравей и така приятната обстановка доведо до много добро прекарване. Добре че беше пак бързата мисъл на Румен, да се обадя в Пловдив на колегите месари и да поръчаме каквото е нужно за барбекюто. И както спомена profyt, наистина си заслужава пуснатите "връзки". Хехехе такова ядене няма забравяне скоро. Нищо че смърдяхме на мангали, но поне настроението беше яко.
    Емо, искам още един такъв GSM следващият път ако ти се намира, а и цветна снимка на онзи русоляв бятко с хубавото дупе, което "без да искам" продупчих с пушката.
    Какво да кажа повече, беше много хубаво, много хубаво беше и времето, коеото спомогна за много-доброто ни настрояние, приятната раздумка край огънят. И все пак много се радвам, че можа да дойде Наско.
    Насе подаръка, за който говорехме е в мен, обади ми се да ти го дам.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ludia, благодаря ти за добрите думи, радвам се че остана доволен!
    В историята пропуснах да спомена, че пържолите не само че бяха осигурени от теб, но и ти ги изпече на скарата, а в тъмното сред пушеци, пламъци от горящата мазнина това съвсем не е лека задача. По моя идея пламъците от горящата мазнина се гасяха с вино, което предизвика искрен вопъл на възмущение от страна на Zayo bayo

Ludia на скарата, а Zayo bayo контролира гасенето да бъде само с чиста водица.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

За любопитните ще добавя, че "куверта" на човек излезе 23 лв, като това включваше и всички "консумативи" като прибори, чашки, въглища, напитките, по 1 кг пържоли без кост на човек (по ресторантите пържола 250 гр. се брои за голяма) и всичко останало. И това осигури цял ден хапване в събота, в неделя - обяд, че и още пържоли останаха и след това и си ги разпределихме за у дома!

За следващата среща:
    Имам идея за самостоятелна 2-3 етажна вила с двор, където да разпънем масите, с барбекю. Иска ми се да има ток, да е светло, пък нека Mr.TECHNO пак да си пали огън. Ако в двора си има скара - тогава няма да нося моята, за сметка на това ще си нося уредбата (всяка от тонколоните е 40 кг, 400W) и ще си направим щуро диско!

Няма да е по празници, защото тогава трудно се намират свободни вили, ще бъде през някой уикенд, с пристигане в петък вечер и отпътуване в неделя. Остава да се мисли откъде и как ще се напазарува, но това е дребен проблем.

[u]Харесва ли ви идеята?

17. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    По моя идея пламъците от горящата мазнина се гасяха с вино, което предизвика искрен вопъл на възмущение от страна на Zayo bayo
    Това е грях,чадоооо.Грях е!

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Това беше най-грозната лъжа от страна на "Лудия" Владо.
    Заел бил едно място моля ви се ...
    Не знам дали ще успеят да се съберат с брата си близнак Моллов на задната седалка на авенсиса ...
    То имаше снимки от една сумо/водка варненска сбирка, Кайсията беше като спагета на една снимка между тях ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 16 ПърваПърва ... 513141516 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Вицове - част 2
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 867
    Последно: 07-01-25, 13:30
  2. Отговори: 7
    Последно: 25-08-08, 00:16
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум За Форума
    Отговори: 143
    Последно: 31-10-07, 14:43
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе