на 24 и 25 съм на "Кръстова гора" - 5км след Бачково и 25 след Св.Кирик
ще сме много хора , 70% от тях и идея си нямат от интернет и компютри а от тях 80% са над 55г.
на 24 и 25 съм на "Кръстова гора" - 5км след Бачково и 25 след Св.Кирик
ще сме много хора , 70% от тях и идея си нямат от интернет и компютри а от тях 80% са над 55г.
Няма проблеми - значи пак ще се присъединиш когато са готови пържолитеПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
А тъкмо дотогава ще мине месец и Vandal вече ще може да понася гледката на пържола
Тогава са и абитуриентските балове и много хора ще са в невъзможност
Ето ги най-накрая и моите фотографски напъни http://www.bgshare.com/get_e5d931bc8...6fffbc72f.html
Мда, благодарим и на @profyt за пейзажите! Супер са! Единият снимал барбекюто, другият - керемидите - хармонията е пълна!1 Май месец е подходящ за уикенди на зелено. Ама да има в програмата и малко спорт - де футбол, де волейбол. А пък защо да не откраднем идея от друг форум и да организираме среща по пейнтбол. Аз нещо много се запалих по тази идея и се позаинтересувах къде има пейнтбол игрища. Около София ся няколко, в централна България - Хасково и май в Казанлък, както и край Варна, до ресторант Харамията. Говорих с фирмата, която държи варненското. Осигуряват цялата екипировка на един боец, като заплащаш топките(куршумите) - за 100 броя - 23лв, за 50бр - 15лв на човек. Време - неограничено, но обикновено час - час и половина - два. После - в ресторанта или пикник(междувременно неиграещите може да обръщат пържолите)! Хората казаха, че ще осигурят маси и столове. Наоколо е гора, поляни - колкото искаш! Мисля, че е добро решение за осмисляне на някой майски уикенд, нали! Ако има интерес може да пуснем отделна тема.
P.S. Тази събота имат организирани два турнира и при възможност мисля да отида да погледам.
А ето карта на някои от игрищата в БГ: http://www.play-pb.com/fields.php
То хубаво, ама няма ли в такъв случай прекалено да се наблегне на "масовото", а "културното" съвсем да се пренебрегне и да се изостави да наглежда пържолите, докато ние се мацаме в цветовете на войната на апачите?Първоначално публикувано от Lazar
Първоначално публикувано от Lazar
![]()
Въпрос на семейно споразумение - може да пратиш половинката си на фронта(няма да се разсърдим), а ти да останеш да обръщаш пържолите!Първоначално публикувано от roumen68
![]()
И в двата случая предпочитам да сме съотборници!![]()
Танто за танто - даваш твоята да ми помага на скарата![]()
Първо ще благодаря на РУМЕН за добре организиранат и яка почивка. Освен това ако не беше той нямаше да присъствам, най-вероятно на сбирката. Но реши транспортният ми проблем с едно място в неговата ТОЙОТА.
Освен, че е много добър организатор на такива масови и "МАСОВИ" мероприятия, е и много придвидлив човек, и опитен, и спокоен шофьор("не питай старило, а питай патило" казали хората). Неговата кола беше като пещерата на Аладин, само вадиш неща и все има още нещо за вадене.
Инак си прекарах много приятно, запоснах се с нови хора, с други си казахме отново здравей и така приятната обстановка доведо до много добро прекарване. Добре че беше пак бързата мисъл на Румен, да се обадя в Пловдив на колегите месари и да поръчаме каквото е нужно за барбекюто. И както спомена profyt, наистина си заслужава пуснатите "връзки". Хехехе такова ядене няма забравяне скоро. Нищо че смърдяхме на мангали, но поне настроението беше яко.
Емо, искам още един такъв GSM следващият път ако ти се намира, а и цветна снимка на онзи русоляв бятко с хубавото дупе, което "без да искам" продупчих с пушката.
Какво да кажа повече, беше много хубаво, много хубаво беше и времето, коеото спомогна за много-доброто ни настрояние, приятната раздумка край огънят. И все пак много се радвам, че можа да дойде Наско.
Насе подаръка, за който говорехме е в мен, обади ми се да ти го дам.
Ludia, благодаря ти за добрите думи, радвам се че остана доволен!
В историята пропуснах да спомена, че пържолите не само че бяха осигурени от теб, но и ти ги изпече на скарата, а в тъмното сред пушеци, пламъци от горящата мазнина това съвсем не е лека задача. По моя идея пламъците от горящата мазнина се гасяха с вино, което предизвика искрен вопъл на възмущение от страна на Zayo bayo
Ludia на скарата, а Zayo bayo контролира гасенето да бъде само с чиста водица.
За любопитните ще добавя, че "куверта" на човек излезе 23 лв, като това включваше и всички "консумативи" като прибори, чашки, въглища, напитките, по 1 кг пържоли без кост на човек (по ресторантите пържола 250 гр. се брои за голяма) и всичко останало. И това осигури цял ден хапване в събота, в неделя - обяд, че и още пържоли останаха и след това и си ги разпределихме за у дома!
За следващата среща:
Имам идея за самостоятелна 2-3 етажна вила с двор, където да разпънем масите, с барбекю. Иска ми се да има ток, да е светло, пък нека Mr.TECHNO пак да си пали огън. Ако в двора си има скара - тогава няма да нося моята, за сметка на това ще си нося уредбата (всяка от тонколоните е 40 кг, 400W) и ще си направим щуро диско!
Няма да е по празници, защото тогава трудно се намират свободни вили, ще бъде през някой уикенд, с пристигане в петък вечер и отпътуване в неделя. Остава да се мисли откъде и как ще се напазарува, но това е дребен проблем.
[u]Харесва ли ви идеята?![]()
Това е грях,чадоооо.Грях е!Първоначално публикувано от roumen68
Това беше най-грозната лъжа от страна на "Лудия" Владо.
Заел бил едно място моля ви се ...
Не знам дали ще успеят да се съберат с брата си близнак Моллов на задната седалка на авенсиса ...
То имаше снимки от една сумо/водка варненска сбирка, Кайсията беше като спагета на една снимка между тях ...