То нов форум хубаво, ама кой ще го модерира... Чакам желаещи и ако има.. ще има и форум
То нов форум хубаво, ама кой ще го модерира... Чакам желаещи и ако има.. ще има и форум
Аз с две ръце съм ЗА и пдкрепям идеята!!!
А как да се казва нямам претенции, важното е да го има.
Румен? Моя милост, като инициатор и виден риболовец? ;-)
Как кой  - който го е предложил !!!Първоначално публикувано от КрИс
@Fori, @Rumen68 - май е време да застанете на пост
Не е ли по-добре да започне като нов раздел в нашия форум и след това само времето ще покаже...Първоначално публикувано от КрИс
Нека го направим подфорум от типа на "Битова техника". Мисля, че името Хоби е достатъчно.
Пък вече там ще си има раздели - който иска за шарани, за балкани, , за глигани...
А Mr.TECHNO вече е написал кои ще са кормчиите.
Fori, Mr.TECHNO, благодаря за доверието, спомням си че идеята на Mr.TECHNO се роди още около огъня на Сети КирикПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ако някой ми даде инструкции за модерирането - мога да опитам.
"Свободно време" не е ли твърде широка тема? Това предполага да влязат теми от авиомоделиране до лов на пеперуди
Какво ще кажете за "Отдих и туризъм" като основната насоченост да бъде за интересни места за почивка, някъде, където си струва да отиде човек за уикенд, за седмица например. Мнения и впечатления.
Ако е "Свободно време", каквото е май желанието на повечето - може би трябва да бъде разделен на подфоруми?
Някой практикувал ли е лов само с кучета и хладно оръжие?Тръпката е голяма.
Какво се ловува така екипиран?Първоначално публикувано от питтбул777
Цигани ?Първоначално публикувано от Lupus
Момент - към хладното оръжие се води и арбалет нали - Опасно , мощно и най-важното ТИХО оръжие
Добрите модели стигат ефективна стрелба до 600м минимум. ( само ти трябва добра оптика и никакъв горски не може да те чуе. )
Но ако те хванат - по-добре да си го намазал с вазелин този арбалет.