То нов форум хубаво, ама кой ще го модерира... Чакам желаещи и ако има.. ще има и форум
То нов форум хубаво, ама кой ще го модерира... Чакам желаещи и ако има.. ще има и форум
Аз с две ръцесъм ЗА и пдкрепям идеята!!!
А как да се казва нямам претенции, важното е да го има.
Румен? Моя милост, като инициатор и виден риболовец? ;-)
Как кой  - който го е предложил !!!Първоначално публикувано от КрИс
@Fori, @Rumen68 - май е време да застанете на пост![]()
Не е ли по-добре да започне като нов раздел в нашия форум и след това само времето ще покаже...Първоначално публикувано от КрИс
![]()
Нека го направим подфорум от типа на "Битова техника". Мисля, че името Хоби е достатъчно.
Пък вече там ще си има раздели - който иска за шарани, за балкани, , за глигани...
А Mr.TECHNO вече е написал кои ще са кормчиите.![]()
Fori, Mr.TECHNO, благодаря за доверието, спомням си че идеята на Mr.TECHNO се роди още около огъня на Сети КирикПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ако някой ми даде инструкции за модерирането - мога да опитам.
"Свободно време" не е ли твърде широка тема? Това предполага да влязат теми от авиомоделиране до лов на пеперуди
Какво ще кажете за "Отдих и туризъм" като основната насоченост да бъде за интересни места за почивка, някъде, където си струва да отиде човек за уикенд, за седмица например. Мнения и впечатления.
Ако е "Свободно време", каквото е май желанието на повечето - може би трябва да бъде разделен на подфоруми?
Някой практикувал ли е лов само с кучета и хладно оръжие?Тръпката е голяма.
Какво се ловува така екипиран?Първоначално публикувано от питтбул777
Цигани ?Първоначално публикувано от Lupus
Момент - към хладното оръжие се води и арбалет нали - Опасно , мощно и най-важното ТИХО оръжие
Добрите модели стигат ефективна стрелба до 600м минимум. ( само ти трябва добра оптика и никакъв горски не може да те чуе. )
Но ако те хванат - по-добре да си го намазал с вазелин този арбалет.