Резултати от 1 до 11 от общо 11

Един уикенд на язовир Сопот + снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Един уикенд на язовир Сопот + снимки

Най-накрая намерих малко свободно време да драсна малко по-подробно.
    Първоначалната идея беше да отпразнуваме края на един голям проект с колегите ми, но поради независещи от нас причини, проектът се забави. Което естествено не ни попречи да се занесем натам.
    Път: основно магистрала и първокласен път, около 16 километра по нещо което за мен е нещо като третокласен и надолу и около километър по черен. Също така и над половин час чакане на задръстването преди Богоровите, поради малоумието на някой, който беше решил да отбие целия поток през селските пътища.
    След като преминахме през момента с организацията, кой, къде, как и с кого в петък вечерта пристигнахме на място. Месността като цяло е приказно красива, гледката е страхотна и... абе общо взето мога да напиша няколко десетки килобайта суперлативи за това толкова любимо място.

Къщата:

От вътре - на последният етаж:

Та след пристигането естествено ме хванаха за главен готвач и се заех с разните благинки домъкнати от София. Напоследък съм почнал да ставам прекалено добър на скарата, което някак си хич не е добре за моите скромни 110 килограма. Все се надявам някой ден да станат към 80-90 както бяха навремето. Та тръгнах да забърквам разни шишчета, исползвайки тайни оръжия от типа на майонезено-горчини сосове. Красотата изглеждаше така:

Жените естествено бяха наритани да режат салати. Домакина предложи натурален сливов сок, made in Troyan, другите гости споделиха една чудесна домашна ямболска гроздова, с октаново число достатъчно да изведе в орбита малък комуникационен спътник. Благодарение на тези малки подробности, плановете за ставане в 6 и излизане за риба отидоха по дяволите още към 10 вечерта. Та вече дошлите седнахме на ядене и пиене на масата пред хижата, да чакаме останалите заплеси и за продължението мисля че няма нужда да споменавам. Тука искам да вметна че от 3 години имам навика да ходя там и до момента не ми се е случило да бъда ухапан от комар. Поради тази причина яденето и пиенето на открито не се смущава от нищо. А да и това се вижда от масата вечерно време:

На следващия ден, ставайки към 8 сутринта със съжаление видях че любимият ми понтон е тотално окупиран от 4-ма рибари и реших да взема едното водно колело и да половя малко към средата на язовира. С ужас открих че половината водоем е обрасъл с разни гадни водорасли стигащи до повърхността и то при дълбочина около 3 метра и ловенет на спининг се превърна в една доста екстремална задача. Еин час по късно задуха доста силен вятър и зарязах риболова. До колкото видях, чичковците на понтона упорито скубеха каракуда практически през целия ден. Отказвайки се от риболова реших да се заема с разни други спортове като водно колело, каяк, белот и естествено бира и пържолки. Споменах ли вече че гостите могат да ползват лодките и колелетата безплатно? А да и пробвах тролинг от водно колело, което се оказа доста интересен метод за риболов. На другия ден пак имаше карти, водно колело, каяк, четене на книжки и изобщо пълен релакс. До толкова ни беше кеф че в неделя чак към 23 часа се сетхме че трябва да си ходим.
    Всички снимки от мероприятието тук

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Един уикенд на язовир Сопот + снимки

Цени на нощувките в тази хижа ? И по колко легла са в стая ? Тоста изглеждат, или са толкова само на последния етаж ?

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Стаите са 2 (която става на 4 при желание), 3 и 8
    Нощувките са по 8 пари на калпак, като има тоалетна на тавана + баня с тоалетна на 2-я етаж. На приземния етаж е трапезарията и кухнята, като кухнята е със всички екстри.
    P.S. Това са стълбите за към тавана,изобщо не ги препоръчвам в нетрезво състояние ;-)

[img width=800 height=531]http://images18.snimka.bg/003396324-big.jpg[/img]

5. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Тази скара изглежда доста добре

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от glarus
    Тази скара изглежда доста добре
    Доста добре е много меко казано! Направо си е произведение на изкуствотото (и лакомията).

7. Тук е от
    Apr 2005

Дай Боже всекиму такъв уикенд!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Благодаря Фори, прекрасни снимки, имаше няколко великолепни залеза, пожелавам ти още много излети и снимки, и да се с снимаш с една голяма щука ...

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Ехххххххххххх!!!
    Искам и аз

11. Тук е от
    Aug 2010

Re:Един уикенд на язовир Сопот + снимки

Здравей, интересуваме ме тази хижа може ли да се използва от външни гости и как да се свържем със собственика, телефон например. Благодаря предварително

12. Member
    Тук е от
    Feb 2011

някой ще даде ли някакви координати.

13. Тук е от
    Jun 2008

Имотът се стопанисва от Сдружение с нестопанска цел "Сдружение клуб по воден туризъм „ОСМОС”" Троян, с председател Милен Петков, тел.0878342468.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Перфектен уикенд!!!
    От lord_ice във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 7
    Последно: 03-09-07, 12:35
  2. "бюджетен" уикенд
    От IBANEZ_ във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 10
    Последно: 09-07-07, 22:52
  3. Язовир Дяково - фотоотчет
    От fori във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 10
    Последно: 25-06-07, 16:44
  4. Отговори: 18
    Последно: 22-10-06, 10:54
  5. Снимки=DVD+TV
    От NikolaG във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-07-06, 22:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе