Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 49

На море - къде и как?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: На море - къде и как?

Прилича на аквапарка в Приморско.Иначе по нашето черноморие цари простотията и ниското качество на обслужване.Не бях ходил от години в България на море и останах разочарован.Бях в Приморско в хотел Дюни.Храната им помия,не я ядох.5 дена трябваше да се боря да ми дадат хавлия защото при една буря моята се намокри и им я дадох.За 10 дена не смениха чаршафите.Чистачката чистеше само стаята,терасата и банята пропускаше.Момичето на рецепцията викаше за една полякиня "таа па смотаната" пред мен.Иначе хубаво хотелче на 20 от дюната с прекрасен изглед към морето ама некомпетентноста как се прави бизнес разваля всичко.Цената не беше малка ама държах да е до морето,а не в някакъв квартал.Лошото обслужване цари навсякъде по кръчмите им.Питайте ме дали пак ще ида?Другата година пак в Турция или Гърция,нашите да си гледат работата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Румба, по-нагоре в темата бях писал че смятам да се мъкна към Синеморец.
    @stekyman в неделя/понеделник през нощта се върнах. Времето беше перфектно, въпреки дъжда, имаше само един ден негоден за плаж, парите бяха 30 за двойна стая с хладилник. Условията ни бяха че аз съм риболовец и сме с дете та само господата от бай Стефан успяха да ни дадат смислен отговор. Като цяло съм мноооогооо доволен, въпреки разните дреболийки от типа на блъскане на главата в тавани и прагове, по едно време се бяха събрали над 10 малки чудовища на възраст от 6 м. до 6 г., на нашия му бше яко кеф, защото преобладаваха дзверове между 2 и 3. Хазяите бяха много мили хора, толкова добро отношние до момента не съм виждал по българското черноморие, ако искаш може да ги помолиш да ти сготвят нещо, за една седмица 3 пъти сме излизали на кръчма, през останалото време ядохме там, най-накрая платихме към 60 кинта за храна. Общо взето съм много, ама много доволен. Че даже и като се напорих на морското даконче, хазяйката ми изчисти улова доброволно.
    Едит:
    Докато съм писал и комшията е постнал мнение, противоположно на моето. Ето това, господа офицери, показва колко е важно отношението към хората. Подозирам че като условия за живот хотела в който си бил е бил много над вилата в която бяхме ние. Но ни посрешнаха много топло, през цялото време хората бяха усмихнати, обслужването беше страхотно, детето почти всяка сутрин го черпеха с мекици. Ето в това е и основната разлика.

4. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Къде е това, Крис? Изглежда добре.
    Хотелът е в Черноморец, плажът е на Градина, аквапаркът е в Приморско.
    Хотелът си има собствен бус на всеки час до плажа на Градина, хавлии и чаршафи се сменят 2 пъти на седмица, храна има доста, плодове поне 4 вида по цял ден, сладолед, палачинки и най-вече бира, джин, водка, ракия
    Обслужването е на ниво... просто хотелът е чешки, а не български.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dragozow

...Храната им помия,не я ядох....
    Аз затова си търся и отсядам на места с възможности за самостоятелно приготвяне на храната. Каквото си сготвиш - това е и няма други виновни
    Някои казват каква почивка било то ако си готвиш - все едно си у дома. Но мен това не ме бърка, даже го предпочитам. Зареждам колата от Метро с всякакви провизии, безалкохолни за цялата почивка и няма нужда и до местните магазинчета да се ходи. За разнообразие ходихме и на 2-3 кръчми с рибни ястия, но това е моята схема - наблягам на по-скъпите нощувки с по-добри условия, за сметка на това икономисвам като избягвам хранене по кръчмите.

А на Слънчев бряг имаше също много интересни оферти за подобни ваканционни апартаменти за по 90-100 лв на ден с настаняване до 6 човека. Обзавеждането включваше даже съдомиална машина и пералня!

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Това май е варианта за нашето черноморие.Иначе и аз готвя много,всяка година ходя на палатка на Дунав.

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

//офтопик
    Просто не мога да се сдържа по повод готвенето. Снощи готвих така:
    [img width=450 height=600]http://images19.snimka.bg/003980194-big.jpg[/img]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@Fori, чак си представих уханието!

10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    @Fori, чак си представих уханието!
    Я се избърши

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Само трябва да внимаваш като ядеш, да не отхапеш някой пръст. А рибата си беше от живарника, на жарта, че дори и сол нямаше.

12. Тук е от
    Feb 2010

Re:На море - къде и как?

А аз дето съм роден и живея в морски град - нямам никакво време за плажа, от бачкане. Така че използвате заради мен.

13. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от USAF
    А аз дето съм роден и живея в морски град - нямам никакво време за плажа, от бачкане. Така че използвате заради мен.
    Привет, Морски, ама темата е от 2007 -ма.............

14.  

15. Тук е от
    Jul 2010

Миналата година бях в Созопол в един хотел на първа линия. Апартаментът беше уникален!!!! Като го видях си помислих че мога да живея там!!! То в нас не е толкова хуваво.
    Самият хотел имаше и басейн много хубав, и една зеленина навсякъде..... Абе супер беше!!! В стаите има и кухненски боск и всяка вечер си правехме салата, сядахме на тересата, гледахме морето и хапвахме преди да излезем. Тази година пак там ще ходим, защото на такива цени такива удобства и да излизаш и си на плажа.... голяма рядкост.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Можели малко повече инфо на ЛМ за хотела в Созопол ..
    Благодаря .

17. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Яко.... Това е съвсем като в бгмама.
    Някоя заблудена душа с празен хотел намира случайно тема, регистрира се и пуска зарибяващ пост колко е хубаво там без да дава координати и инфо.
    И в последствие 10-ина наивни мами - миличко, дай данни за този прекрасен хотел на ЛС
    Тук същото, само където няма мами.
    Дамм... не е лесно.

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

И на мен не ми стана много ясно кое точно е било уникалното на апартамента - че има бокс, че има басейн в хотела, или че е на първа линия...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. На море с майка ми и вуйчо ми
    От stfn във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 14
    Последно: 05-07-11, 19:16
  2. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52
  3. В Червено море изчезна ферибот с 1400 души
    От g_ishkitiev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 07-02-06, 11:03
  4. От къде е SMS-a
    От NaskoK във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 4
    Последно: 07-03-05, 07:57
  5. Море от Любов
    От mishle във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 21-02-05, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе