Страница 15 от 15 ПърваПърва ... 5131415
Резултати от 211 до 219 от общо 219

Каравани

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2011

Re:Каравани

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    А . не е ли скьпичко ?
    Ми така като гледам иде към 10 лв литъра , инак ако се купува от разфасовки по 1л иде към 16лв. Хубаво е да се съберем трима човека с по 100 лв.
    П.П. Ако някой знае някъде да има препарати по-евтино , моля да сподели.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Привет на всички фенове,

Изчетох всичко което те писали, много полезни неща "открих"...за някой даже не бях се замислял честно казано...
    Ние/семейството/ взехме решение за покупка на 1-ва каравана при "странни" обстоятелства...
    С оглед на това че ни предстои прибиране за лятото до Бг и сме "понатрупали" габаж и покъщнина за къщата ни, не можахме да намерим по-разумно решение хем да си докараме багажа, хем да изкараме една почивка от 2-3 седмици на северното крайбрежие
    И изведнъж и двамата със съпругата ми установихме че сме "едва ли не луди" по този начин на живот/годинките не прощават на никого, ей... /

Сега за караваната, ами няма да е въобще нещо специално, даже по-скоро нещо съвсем обикновено и старичко но в добро техн. и козметично състояние/надявам се до седмица да мога да покажа какво/ако/ съм купил...Solifer, Adria, Kobe, Polar, Hobby.... и като гледам бюджета ни все около 80-година прозводство ще бъде за около 1400-1600 български парици...
    Разхода за докарване няма да го броя, така или иначе щяхме да си идваме с колата....Знам че 200-на евро в повече ще ни се вдигне разхода, ма нейсе...

Иначе сме голямо семейство с 3 малки деца, така че под модел 450-470 с поне 5 места за спане няма да бъде.
    Относно оборудването, ще се задоволим с каквото има при покупката, като само ще се погрижим да има повече студена бира и ракийца...+ стандартните газови котлони, шезлонги и петромаксови лампи/Иначе fortallt ще си има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
    Ще се тегли с Mitsubishi L200, колкото и да е разхода...Това е засега семйния ни, служебен и всякакъв там тип превоз...

Сега за почивката...Познавам като "на пръсти" региона на Българево-Св. Никола-Камен Бряг-Тюленово-Шабла-Езерец-Крапец, така че мисля че има достатъчно красиви и прохладно-сенчести места където да разпънем "бивака"...Да се приберем веднъж по-живо, по-здраво, пък ще дам повече подробности къде ще сме точно, може и други ентусиасти да се присъединят...Аз като знам че съм запален и по къмпингуването, и по риболова и по фотографията, мисля че ще си изкараме добре

Това е засега и "вкратце", надявам се да срещна добри "хорица" тук и съмишлиници за wildlife, camping и неуморна игра на карти, хладна биричка и "пърлени" люти чушлета...

Поздрави
    edit: Венци и Миглена се казваме, и живеем във вилната зона на Ябланица/когато сме си в Бг де.../

4. Тук е от
    Jun 2008

Welcome to the club!
    Ама много на север сте се насочили, бе - хем е по-студено, хем вали повече, хем водата става за къпане само няколко дни през юли-август.

5. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

@Baltic , добре си дошьл . Внимаваи само при покупката на караваната , да не е изгнила

6. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте,искам да ви попитам нещо-
    имам категория "C" мога ли да си докарам каравана от Англия,
    дърпана от микробус???
    Мисля,че няма да има проблем,
    но да питам за всеки случай.
    Благодаря ви предварително.

7. Тук е от
    Dec 2008

"Категория “С”

Водачът, който притежава правоспособност за управление на МПС от категория "С" има право да управлява - Товарен автомобил, чиято допустима максимална маса надвишава 3500 кг. Към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса до 750 кг. "

Това е огговора - и с "С" пак трябва да имаш "Е" за да дърпаш каравана над 750 кг.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

М-да, Бекич е прав!

10. Тук е от
    Jun 2008

Здравейте караванаджии,
    човек и добре да живее, в един момент му дотрябват пари, и решава .......... да си продаде караваната!
    Та, с две думи, с голямо неудоволствие и сълзи на очи, продавам моята - малка, двуместна, добре поддържана, напълно оборудвана, доста съм я описвал и показвал в тази тема. Ако някой се интересува - 0887229514 Христо Варчев.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от varchev
    Здравейте караванаджии,
    човек и добре да живее, в един момент му дотрябват пари, и решава .......... да си продаде караваната!
    Та, с две думи, с голямо неудоволствие и сълзи на очи, продавам моята - малка, двуместна, добре поддържана, напълно оборудвана, доста съм я описвал и показвал в тази тема. Ако някой се интересува - 0887229514 Христо Варчев.
    Варчев, приятелю, съжалявам че си принуден да я продаваш. Да, на всички ни е трудно в кризата. Аз моята нали я продадох - да ти кажа от една страна съм доволен, защото куп грижи по подръжката отпадат. Опитай едно-две лета почивка по различен начин, а след време разбира се отново можеш да си вземеш друга, по-нова и още по-хубава!
    Успех

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 15 ПърваПърва ... 5131415

Подобни теми

1. как са регистрират каравани от холандия до 500кг
    От mcwarnaly във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 4
    Последно: 19-08-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе