Ей, Румене, ти се появи, къде беше изчезнал?! Че и говориш вече за море (както се казва - говори ми бавно и с подробности)!
Дългият път не е за каравана, той е за кемпер, ама не можем да имаме всичко, нали?! Е, ще си летуваме пак по нашенско, и аз вече имам няколко идейки, но ако не сработят - Шкорпиловци е на мястото си. Миналата година бяхме доста голям караванпарк - аз, Росен, Ганчо, ...... Ще чакаме Роко да даде информация дали не са почнали да строят нещо по бивакът ни (аз не вярвам), и ще си правим график да си го предаваме, освен ако не си съвпаднем по време, което би било най-добре. Има време.
Що се отнася до категория "Е", ако те спрат на пътя, катаджията изобщо няма да те пита колко тежи караваната ти или колата ти - в графата "категория на превозното средство" в регистрационния талон на караваната ти пише "О2", което означава, чи ти трябва категория "Е", иначе щеше да пише "О1". Така че не си прави проби, вярвай ми минах по този път! Глобата е долу горе, колкото ти трябва да вземеш категорията, та не си заслужава риска.![]()