Страница 13 от 15 ПърваПърва ... 31112131415 ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 219

Каравани

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Каравани

GADАMER Много е свежа караваната браво със здраве да си я ползвате. Със какво ще я теглите ?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от fantom
    GADАMER Много е свежа караваната браво със здраве да си я ползвате. Със какво ще я теглите ?
    С едно сладко сув-че - Honda CR-V. Влизаме много добре в препоръчителното тегло на теглещото спрямо тегленото превозно средство 2:1, а именно 1600 кг към 850 кг. Тепърва ще засичаме как се променя разхода на гориво, скорост и прочие.

4. Тук е от
    Dec 2008

А те така. И аз съм със същото сладко СУВ-че. Само дето караваната се води празна 850 ,а оборудвана 1150 /на талона пише с оборудването килата/, но като гледам размера и оборудване ти,караваната е почти същата като моята. Та не знам кои кила са тия 850. Ето това намерих в нета за Адриа Уника - Gewicht: 798 kg.
    Max. Gewicht: 1100 kg.
    А теглич на Хондата къде сложи? Че аз до миналата година теглех с Рено Еспас, сега купих Хондата и още не съм и сложил теглича - само всех багажниците за ски

5. Тук е от
    Jan 2011

bekich килограмите и на колата, и на караваната са без багаж. Тоест караваната ще й се увеличи теглото като я понапълним, но така или иначе ще слагаме по-тежките багажи в колата. Трябва да проверя по документи колко точно кг се води, тези 850 ни ги каза продавача, така че е възможно и 798 кг да е по документи.

Иначе и ние още не сме сложили теглич, но скоро ще го направим, не знам къде ще е точно. Иначе имаме много голяма кутия отгоре на колата, която също побира доста багаж.

П.П Поздравления за добрия избор за кола

6. Тук е от
    Dec 2008

Теглич има в ЕМ комплект 33 - 350лв . Но и аз си купих кутия от http://www.bagajnik.com и младежа там ми каза ,че всички багажници,тегличи и кутии Ем33 ги взимали от тях, та даже и на някои от картинките им си пишело Багажник.ком. Обеща да се обади като провери точно за модела цена,но не го е направил още,ще трябва аз май да си го търся.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297782060[/time]_________________________________________________

И тъкмо беше получил стелки за CR-V то, че аз бях с едни изрязвани, скъпички си бяха, но истинска оригинална стелка-
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297782226[/time]_________________________________________________

http://www.stelki.bg/category/308/gu...onda-cr-v.html

7. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от bekich
    Теглич има в ЕМ комплект 33 - 350лв . Но и аз си купих кутия от http://www.bagajnik.com и младежа там ми каза ,че всички багажници,тегличи и кутии Ем33 ги взимали от тях, та даже и на някои от картинките им си пишело Багажник.ком. Обеща да се обади като провери точно за модела цена,но не го е направил още,ще трябва аз май да си го търся.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297782060[/time]_________________________________________________

И тъкмо беше получил стелки за CR-V то, че аз бях с едни изрязвани, скъпички си бяха, но истинска оригинална стелка-
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297782180[/time]_________________________________________________

http://www.stelki.bg/category/308/gu...onda-cr-v.html
    bekich ние гледахме в сайта на ЕМ комплект теглич за Хонда, но беше някъде към 550 лв, ако не се лъжа. Този за 350 лв специално за Хонда CR-V ли е, нашата е 2009 г, май и годината има значение. Естествено предпочитам да вземем такъв за 350 лв, че и за монтаж 150 лв. и става сериозна сума.

П.П Ето го теглича за Хонда CR-V от 2007 г. нататък - 542 лв. http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=12439

Има е ето този за 392 лв., но не знам каква е разликата с по-скъпия - http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=12438

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Заради годината. Моята е Х.2006 -

ТЕГЛИЧ СТАЦИОНАРЕН HONDA CR-V (5 вр.) - 03.2002/12.2006
    315.00лв.
    Освен това има и "автоматичен" за моята 465 лв, но всъщност "автомата" е че може да се сваля главата обаче ръчно . А за твоята май само автоматичен има. Но сега ще звънна и на момчетата с багажниците,да видя каква цена имат. А не - втория ти линк е точно за "стационарен". На моята рез.гума е на вратата, така че няма никакъв смисъл да имам свалящ се теглич. Пък и както казват хората - теглича си е пернишки парктроник

10. Тук е от
    Jan 2011

Тенкс за отговора..уф, хич не ми се дават толкова пари...ама нямаме избор

11. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Привет на всички караванаджиѝ . Честито на колегата за придобивката му. Еѝѝѝѝ......... ако видите Август месец един субект с каравана Fendt по магистрала Тракия да лети с 120 км/ч , да знаете че сьм Аз . Стягате ли се вече за морето ? Обикновено отсядам на Каваците. Може да малко по-скьпичко , но поне е спокоѝно. Радвам се че има такава тема тук.

12. Тук е от
    Feb 2011

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ КАРАВАНАДЖИИ.ВЕЧЕ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА КАРАВАНА АВЕНТО РОЯЛ.Е СТАРИЧКА Е,НО МИ СЕ ЗБЪДНА ОТКОЛЕШНА МЕЧТА.ТА СЕГА Е ОБОРУДВАМ ЛАКА ПОЛЕКА,ТОАЛЕТНАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ.КОЛЕГИ НЯМАМ СИ НА ИДЕЯ КОЛКО ВАТА И КАКЪВ ГЕНЕРАТОР ЗА ТОК ЩЕ МИ Е НУЖЕН.АКО НЯКОЙ МИ ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ ЩЕ СЪМ МУ ПРИЗНАТЕЛЕН.НЯМЯАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ ПЪРВОТО МИ ЛЯТО КАТО ЛЕТОВНИК С КАРАВАНА.

13. Тук е от
    Oct 2010

Здрвейте, от един час чета мненията за каравани. Много съм се заммислил да си взема нещо такова http://www.mobile.bg/91277758005069866. Имам две коли Ситроен Ксара Пикасо 2.0 HDI, 90 коня и Ситроен С5 2.0 HDI 110 коня, автоматик. Чудя се на коя от 2 те да слагам теглич за караваната.С категорийте нямам проблем, имам ги всичките защото се занимавам с международен транспорт.Карал съм 40 тонни композиций и мисля,че няма да имам проблем с караваната, при положение, че има ли място паркирам назад ремарке 13.6 метра Доста неща свързани с караваните научих от вас.Живея в къща и няма да имам проблем къде да я паркирам.Един приятел си теглеше 5 метровата каравана с Ситроен Ксантия 1.9 TDI и нямаше проблем.Е малко си по бавен с каравана отзад, но не си тръгнал на рали, а на почивка все пак Ще я ползвам с жената и детето. Ако някой реши да ми идва на гости да си намира място за спане, освен ако и той не е с каравана Хубвото на С5 е че се вдига и става доста проходим за по пресечени местности, но ме е страх да не прецакам автоматика.Успех на всички, и ако си купя къщичка на колела ще пиша и ще сложа снимки

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Valldy, ако питаш мен, каравана, или каквото и да е там ремарке, трябва да се тегли с нещо, на което теглича му е поставен от производителя! В твоят случай (явно като любител на ситроените) май е най-добре да се ориентираш към c crosser. А иначе, няма автомобил, който да не става за теглене, ама си е компромис!

16. Тук е от
    Oct 2010

За това съм да, че теглича ще е оригинален, но на този етап не мога да си позволя друга кола, че нещата при нас в транспорта яко са се закъсали а и може би ще я ползван 10ина пъти в годината, така, че 30 бона за джип на тоя етап не съм предвидил.Ще видя какво ще реша.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Добре дошли на всички нови в "клуба", привет и на останалите!

Радвам се че се увеличаваме и караваната става нещо все по-популярно у нас. Дано това да рефлектира по някакъв начин на къмпингите - да се правят нови, старите да се оборудват с удобства за кемпери и каравани.

За това лято се бях позамислил да отида с караваната чак до Испания. Но с тези цени на горивата ще си е едно излишно скъпо начинание. Затова най вероятно ще бъда отново до Албена. Все още нямам и категория за теглене на каравана и това е другото което ме спира от дълъг път. Ето какво се казва в ЗДП относно категория B+E (чл. 150, ал. 6):

Категория B+Е - състав от пътни превозни средства с теглещо моторно
    превозно средство от категория В и ремарке, когато:
    а) допустимата максимална маса на ремаркето надвишава 750 кг;
    б) допустимата максимална маса на ремаркето надвишава масата без товар на
    теглещото превозно средство.

Ако все пак у нас ме спре катаджия - надявам се да ми се размине като му обясня че според точка б не съм за категория B+E

18. Тук е от
    Jan 2011

Мъжът ми изкара категория В+Е преди месец. Отне му 3 месеца и 400 лв., изпитът беше труден, но мина. Ние не бихме рискували да пътуваме без категория за караваната.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 15 ПърваПърва ... 31112131415 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. как са регистрират каравани от холандия до 500кг
    От mcwarnaly във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 4
    Последно: 19-08-11, 16:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе