И аз нямах много време тази година но чувам че имало сърнела, ще отделя един ден че вече ги сънувам панирани.
И аз нямах много време тази година но чувам че имало сърнела, ще отделя един ден че вече ги сънувам панирани.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320250967[/time]_________________________________________________
Ей много ме е шубе и мен от натравяне. Веднъж срещнах един човечец, търсеше за брат си някакъв инжекционен стероид TESTOSTERON-нещо си, като си помислих, че брат му, явно е решил да се нацепи. Като ми каза, че се е натровил и това го е предписал лекар, за да може брат му да прескочи трапа в болницата се корнах, но човечецът беше сериозен и ми развя рецепта. Диагнозата била остра органна недостатъчност или нещо такова !!! Ба си, от няква глупава гъба.Първоначално публикувано от tana
След, може би, година, комшия от махлата търсеше някакво лекарство или добавка, за пречистване на черния дроб. Бъзикам го, че трябва да спре с фиркането и разбира се отново отравяне с гъби - този път лекарите му казали, че черното дробче заминало.
Става дума за трайни и сериозни увреждания, които можеш иначе да си ги причиниш със дългогодишно системно къркане или по нещастие от някой гаден хепатит