Струва ми се, че тая работа ще стане - Много баби, хилаво бебе! Прави, квото правиш, и седни на една салатка с ракия и повече не гледай ламината! Все 7-8-10 години ще изкара.
Струва ми се, че тая работа ще стане - Много баби, хилаво бебе! Прави, квото правиш, и седни на една салатка с ракия и повече не гледай ламината! Все 7-8-10 години ще изкара.
Колега, чувал ли си за съществуването на Комисия за защита на потребителите? http://www.kzp.bg/ Подаваш оплакване до тях и оттам-насетне ще има развитие в твоя полза, ако си пазиш квитанцията за извършената от "майстора" услуга.
Аз до момента не съм виждал "майстор" да дава някакъв документ за извършен монтаж!
Изключвам големите строителни фирми и сервизите.
Досега няколко пъти сме прибягвали до услугите на майстори (не за паркет, а за други дърводелски или електротехнически услуги) и винаги поръчителството е ставало изрично след уверение за издаване на квитанция/гаранция за извършената работа. Това условие лесно отказваше някои кандидат-майстори. И има защо!
Да, майстора е на "свободна практика" но си е сръчен човека, само дето идеята беше да претупа набързо нещата. Показа доста добро съотношение качество/скорост на работа. Няколко приятели и един независим майстор (надявам се) видяха лично (не само на снимка) въпросните ъгълчета и казаха, че не са болка за умиране. Не си струвало да се пренарежда заради това. Така че, оставям си го такъв и си гледма живота, мерси на всички включили се в темата. Иначе опита ми да го набия със скоба не даде нужния резултат. Триъгълните фуги се позатвориха, но ъгълчета останаха да си стърчат. Едно пред вратата даже вече се излъска и ми проблясва като огледалце като влизам. Забелязах обаче, че ръбчета има и на участъка с гардероба, което ме навежда на мисълта, че гардероба може да е причина за дъгообразното редене, но не и за ръбчетата. Последните вероятно са заради някакви мустачки по ламината които при по-внимателно редене и оглеждане, предполагам биха могли да се махат. Но... следващия път, евентуално. Иначе тая серия на Егер май ще се окаже доста сполучлива. Комшията който ми помага с местенето на гардероба си е сложил някакъв гладък кронопол и каза че при подобни суркания неговия 100% ще се надере (беше го одраскал вече с нещо много по-малко от стар гардероб). Но времето ще покаже, сега е рано да се каже.
Имам абсолютно същия ламинат Егер с Евроклик 2014 закопчаване и до момента не съм имал никакви проблеми. Редиха го момчета от фирмата, от която го купих.