Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

ДЕЙЗИ МЕДИА-по-зле и от ЕЛИТ!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re: ДЕЙЗИ МЕДИА-по-зле и от ЕЛИТ!!!

Хора,
    Да подкрепя ХаМаВ-ия!
    Навремето за цената си, моделите с 1.3 и 2.1 Мегапиксела си бяха супер! Още имам един 7200 и снима сносно, и дори свири mp3-ки. С нормална флеш-карта е - дори не й знам марката. Батериите - NiMH - размер AA - допълнителни.
    За Дива-та съм чул нелоши неща, но никой познат не е доволен от новите апарати
    явно нововъведенията не са им много добри. Та ако е за апарат - вече марковите са на по-нормални цени, ама преди 3-4 години - беше малко скъпичко
    Така, че не подценявайте българското - ако сте от София ще можете да направите сравнение в гаранционното обслужване на Дейзи и Самсунг/Панасоник - в това са доста по-напред и от Елит-ите... и със сигурност е по-добре от разни полунеизвестни китайски марки...
    Въпрос на избор
    Да добавя - преди поддържаха и флаш-ване на нов firmware - сега не знам, но си е плюс, поне за мен!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

А някой пробвал ли е по-новият (поне така мисля) MP3 плейър на "DM" - "Diva IXEL":

http://www.daisymm.com/l/bg/index_mp3_en.php

Има обещаващи характеристики, в магазините "Germanos" е 200 лв. с 512 МВ RAM. Все си мисля, че производителите (макар и български, в случая) трябва да се поучават от грешките си. Дали това е така с този плейър?

4. Тук е от
    Dec 2002

Абсолютно си прав за тази марка.Обаче за Елит не съм сигурен че са така зле.ДВД-та им са мноо яки.Тествал сам вече доста и не съм виждал по-големи кучета от тях.

5. Тук е от
    Aug 2005

вярно е че имат устройства който не са много надежни , но това не значи че като цяло фирмата ДМ е за отписване.Аз от три месеца някъде имам Дива Ултра с 1 Гб и сам много приатно изненадана:

http://www.daisymm.com/l/en/product_mp3_en.php#ultra

Плейърчето вади доста добър звук , читаво е не сам имала проблеми с него до сега и също така има страшен дизайн.Така че в ДМ все още има хляб.

6. Тук е от
    Oct 2006

така ще е с качеството като плащат малко на инженерите си ... имат голямо текучество и затова са им бъгави системите!

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от john58
    така ще е с качеството като плащат малко на инженерите си ... имат голямо текучество и затова са им бъгави системите!
    абе във високотехнологичния сектор не са само заплатите на работещите фактор за качеството на продукта. трябват иновации, инвестиции в техника и т.н., и т.н.
    просто сме България, и след смъртта на индустриалния ни шпионаж и братското руско рамо, останахме само на изобретенията в областта на телефонните кражби, джебчийството и гласуването на 2 места

8.  

9. Тук е от
    Jan 2005

Имам две устройства на Дейзи. Gempix DM425Z. Първо би трябвало да ги съдят заблуда на потребителя защото на него пише, че е 5MРх, a в действителност е 4. Незабавно след купуването при третата снимка обектива застана в странно полуразгънато полижение и апарата умря. Смениха го. След 6 месеца спря да зарежда от зареждалката. Положението със сервиза е следното: отивате в сградата на Дейзи, чакате на опашка около час - пред вас има поне 10 човека със счупени касови апарати, за всеки от тях една унила дама пише дълги протоколи. Взимат го. След месец е ремонтиран. Получаване - отново час при описаните условия. Броил съм ги - 87 снимки и пак спря да зарежда. Открих, че ако го оставя включен на USB, батерията се зарежда и си спестих входно-изходното изтезание на сервиза на Дейзи. След още два месеца апарата окончателно и безвъзвратно умря. Купих си Canon А530.
    Междувременно мой приятел подари на дъщеря ми DIVA. Тя си имаше Mp3 плейър Samsung, който много си обичаше и подаръка така си и остана в кутията. В един момент обаче от нямане какво да прави извадила Дивата и я завряла в USB хъба с цел да и качи някакви парчета. Резултат - хъба замирисал на изгоряло и тя махнала оттам Дивата. След това за свое нещастие завряла в същия слот любимия си Samsung. Край със Samsunga, край и с хъба. Благодаря на бога само, че USB-to e било през хъб, щото него вече смених, но нали се сещате какво се случва, ако сложите анти-USB системата наречена Diva към стандартния USB слот, закачен директно за дънната платка.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Аз за какво съм я пуснал тая тема, че ми е писнало от техните боклуци. Няма да кажа колко върнати BLACK PEARL имам за 2-3 месеца. За тези които не знаят това е копие на дизайна на iPod и доста марки го продават. Първият проблем е преходника за нашият стандарт на контакти за към зарядното(понеже е Li-Ion батерия), ами трябва да си на полуконтакт за да има някаква зарядка, ако го набуташ докрай контакта в преходника, нямаш ток. Второ при IPod всичко е с плъзгане или пеко натискане, мдам ама не при тоя модел трябва да се натиска ЯКО инак не хващат копчетата. Освен това се развалят твърде често. Освен това Слушалките които идват с тея модели пък и като цяло на стават за нищо. Те звук не вадят, те бръмкат там някак си на метален звук и толкова. Какво да разправям. На семдица имам по 4-5 върнати DIVA или BLACK PEARL.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

А къде изчезнаха Tehnics примерно. Преди 10 години един приятел си взе CD плеър, някакъв мъничък. Все още не съм чувал такъв перфектен звук. Никакви болки в ушите и тем подобни.
    Благодаря за темата, спасихте ме от хвърлени на вятъра пари.

12. Тук е от
    Jan 2005

Technics, както и Panasonic са марки на Matsushita. Напоследък гледам наблягат повече на Panasonic.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Двд Нео или Елит ще ми препоръчате !
    От unrealsms във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 15
    Последно: 15-05-09, 19:26
  2. Тонколони ЕЛИТ
    От zizu във форум Тонколони
    Отговори: 3
    Последно: 12-05-09, 15:11
  3. Елит PV-399XNEW
    От yavko във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 04-01-07, 15:13
  4. Елит м.390 и м.399
    От georgi6 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 21-12-06, 07:40
  5. Май Елит се дънят здраво !!!
    От Vipper във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 18-10-04, 14:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе