От доста време изках да пиша за техните продукти, но поради "малък" технически проблем нямах нет 9 дена [V].
Та въпросната марка DM- дето уж се прави в БГ е ПЪЛНИ Л....А!!! Цифровите им апарати са боклуци, снимките са ужасни, не стига и това ами ги продават като много-функционални устройства: диктофон, Мп3 плеъри и тем подобни глупости. Освен че корпусите им са от най-гадната пластмаса която съм пипал, копчетата им след 20-30 натискания почват да здават багажа. Хехехе най-голям смях предизвика у мен че като си купите апарата, най-отзаде на описаниято пише, че апарат работи САМО с 5 марки карти за по-добра съвместимост. ХАХАХАХАХА паднал съм от смях. Не стига, че продават боклуци ами и са АДСКИ НАГЛИ да ти казват каква памет да си слагаш в апарата.
Друг "хубав" техен прдукт са Мп3 плеърите от модела ДИВА ЛАЙТ. Е те тея са наистина големи дървета и още по-големи боклуци. Първият дефект е капачката покрифаща USB-то: първоначално не можете да я свалите от апаратчето, но след 20-30 сваляния-слагания няма да може да го сложите(така, че не се тревожете); Друг проблем, по-точно фабричен дефект е, че като сте на радио доста бройки на всеки 10 секунди пускат един гаден пукащ звук който може да ви изкара от нерви за 1-2 минути, пък ако сте си усилили музикато "до дупка" може и да ви заболят ушите, адски неприятно е; Друг проблем хехехехе, пак може да се смята за фабричен дефект- като ви падне батерията апарата не спира да свири, просто почва давлачи, както навремето повечето WALKMAN-и, проблема се оправя с нова батериика, но има някой апаратаи които са така перманентно т.е. с или без нова батерия пак си влачи; друг "хубав" аспект са слушалките, ако можем да ги наречем такива, пради силният метален шум които вкарват към музиката която слушате, при това напълно безплатно БЕЗПЛАТНО. Така, че като ви предложат нещо на ВЪПРОСНАТА МНОГО ДОБРА ФИРМА и почнат да ви убеждават, че е супер яко и е по-добро от КАНОН(примерно) просто го откажете и бягайте по-надалеко от там!!!