В магазин дето кредитните конски мухи са повече от консулатните не влизам. Това е пародия. Както каза колегата по-горе, това е супер нагло и досадно.
В магазин дето кредитните конски мухи са повече от консулатните не влизам. Това е пародия. Както каза колегата по-горе, това е супер нагло и досадно.
Не казвам че е компютър , нито търся такова. Имам си компютър. Просто търсех качествено ДВД , дори да е по-скъпо, но да е нещо качествено. Не искам евтино и да го хвърля след няколко месеца. Не че за по - скъпите има гарация, но това е е въпрос на личен избор за всеки. Важното е, че не разбирам от техника и очаквам да ме консултират. Все пак е важно как те обслужват и отношението на продавачите.
За каква реклама говориш, колкото повече ти чета мненията по форумите , толкова повече оставам с мнението за плоско и повърностно мислене, а да не говорим за заядливия тон. Но нямам време да чета и пиша толко време по форумите. Не всички разполагаме с часове наред за да стоим пред компютъра и да споделяме вижданията си.
И отново - за каква реклама говориш??? , когато чакаш сума ти време и нама кой да дойде да те обслужи и то когат остава дума за стока на стойност 100-200 лв. Иначе като купуваш хладилник за 1000 лв и отгоре тичкат и ще се избият. Сигурно са на някакъв процент.
Реклама в най-добрия смисъл на тази дума.
Предложили са ти това, което бих ти предложил и аз - най-евтиното устройство от една сама по себе си скопена продуктова гама, която трудно покрива претенциите на потребителите, заинтересовани от нея.
Другият подход е да ти се предложи скъп уред, който отново няма да покрие претенциите ти...
Моето мнение - човекът те е консултирал както трябва и е споделил наблюденията си - цялата гама има един или друг недостатък, поне вземи по-евтиното. Както си определил диапазона си - 100-200лв, най-доброто решение е това, което струва под 100
ПС - Въздържай се от преки обиди към други участници във форума, в това число и към мен моля те. Ако не си съгласен с мнение, обясни защо, но без квалификации какво е чуждото, става ли?
В друга тема също си позволяваш да квалифицираш чужди мнения, избягвай подобни приоми в бъдеще.
Извинявам се за което. Нямам това намерение да обидя някой. Всеки има менение и аз уважавам мнението на хората. Просто ми става криво , ако забележките са по рязки или някой се опитва да се заяжда. Всеки държи на мнението си, дори другите да са на противоположно. А и така се обогатяваме и човек може да се вслуша в мението и на другите и да промени своята позиция. При добри доводи мога да променя позицията си, особено ако осъзная че греша за нещо.
Както споменах по техниката съм зле. Може и да се ме консултирали добре ,може зле, като не разбирам каква техника да си купя това си е мой проблем. По скоро е важното че трябва да обслужват добре всички клиенти, без значение дали си купуваш нещо по-евтино или по-скъпо.
Този пост е редактиран от toni; 26-01-13 в 14:16.
Подкрепям мнението на Kod, DVD е отмираща технология. Плеърите отказват да възпроизвеждат файлове с по-висока разделителна способност от 720x576, не поддържат новите видео формати, ще имаш проблеми с повечето филми от торенти. Така че, ако ти трябва DVD, взимаш най-евтиното с необходимите ти изходи и параметри, другото е набутване.
По-добре избери Blu-Ray с USB или мултимедиен плеър.
Ееех Тони, клиенти като теб с мед да ги намажеш.- Хряяяз кожата от гърба и клиента доволен и продавача (собственика). Ама де ги? - малцина са. А и човек, който да попадне на консултанти като този, който те е обслужил, който да му спести пари, също е касмет.
Сещам се за сходен случай с мен, само че отнасящ се за покупка на геймпад. Попита риторично консултантчето-момче "интернет-лумпенче " каква е разликата между изложените геймпади от 20 лв и 70 лв., и също така само си отговори: "НИКАКВА". Та се разминах с 20 лв вместо със 70. Е, да се сърдя ли?!