Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 36

Технополис Ст.Загора

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re: Технополис Ст.Загора

Относно разликата в цените мога да кажа че е само в някои стоки и има логика...по скъпи са стоките които се внасят от "К енд К електроникс" които са собственици на Техномаркет и мисля чее логично тяхните стоки да са малко по скъпи в магазините на Технополис...

2.  

3. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Re:Технополис Ст.Загора

Здравейте!
    И аз съм клиент на Технополис Стара Загора. Доста неща съм си купил от там, но последната ми покупка-прахосмукачка на Таурус се повреди. След нерви и разправии в сервиза указан на гаранционната карта и малко информация от приятел се свързах с комисията за защита на потребителите. От там ми казаха веднага да сия взема от сервиза и да я занеса в Технополис. Там като чуха, че съм говорил с КЗП бяха супер любезни, даже сами ми разясниха, че са задължени до месец да я оправят или да ми дадат нова. И наистина след 2 седмици се обадиха, че е готова и си я взех. Засега работи, надявам се повече да нямам проблеми. Искам само да посъветвам всички хора с гаранционни уреди- НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС СЕРВИЗИ, А НОСЕТЕ ПОВРЕДЕНАТА СТОКА НАПРАВО В МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО СТЕ Я КУПИЛИ! КЗП не може да въздейства на сервизите, а само на продавача!

4. Тук е от
    May 2009

Тези нови магазини които отвориха напоследък като техноморкет,билла,технополис продават най-големите боклуци.така се изиграхме че уж за по-евтино си взехме компютър hyundai, и монитор asus на промоционална цена,а се оказа че сме си взели едно нищо още в началото даде дефект звука.От великият магазин Биила си взехме хладилник LG(от тази марка явно трябва да се купуват само телевизори)в началото си работеше и като че ли му нямаше,нищо ама кой да обърне внимание че през цялото време (отворен или не)свети лампичката вътре в хладилника и така след 2 месеца бяхме без лампичка но освен това когато е работила тя е пречила на замразяването на самият уред само да кажа че си взехме този хладилник клас а за ел.ползване.Освен че си взехме от там хладилник си взехме и пералня ZANUSSI която още щом ни я прекараха започна да издава странни звуци.....Оправихме я за сега.Но със сигурност няма да си взема нищо вече от много прехвалени магазини.

5. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

dobrinka, Тези магазини които си изброила и много други като тях са само търговци. Те купуват и препродават стоки произведени от други реални производители. Продуктите които виждаш да се продават в тези магазини не са произведени от тях.

Магазините купуват и препродават предимно стоки които ще бъдат купени от пазара в кратък период от време. Всички стоки изложени в даден магазин представляват за собственика им замразени пари. За да може собственика на магазина да печели пари трябва да има оборот и парите да се въртят.

От това което си написала разбирам, че си купила всичките тези продукти предимно защото са били евтини. Да ти кажа много ме съмнява сега след като си си научила урока и си установила, че евтините стоки не са толкова качествени както по-скъпите следващият път да купиш по-скъпи.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от batio
    Декември месец миналата година си купих готварска печка Индезит.Юли месец забелязах че единият котлон работи по бавно.Тъй като се занимавам с електроника отворих печката и останових ,че едната част на плочата е прекъснала.Обадих се в сервиза и от там ми казаха да отида там с гаранционната карта.На следващият ден отидох и подадохме заявка за нова плоча.Мина се еда седмица и аз се обадих за да рабера какво става.Казаха ми че не е пристигнала.На 2-рата седмица същата работа.След месец отидох там и техника ми каза че било отпускарски сезон и хубавите работи не стават бързо.Взех си аз гаранционната карта и отидох до магазина.На тръгване от сервиза попитах дали за записали номера ми за да ми се обадят когато престигне плочта а те ми отговотиха аз да ги търся.В магазина ми казаха че нищо не могат да направят.Сервиза бил друга фирма която обслужвала гаранците.Много съм разочарован от този магазин.Поваче от там нищо нама да купувам.
    Ти се радвай,че не са ти отказали гаранция, защото си я отварял.Ама нали българите разбираме от всичко.

7. Тук е от
    May 2011

Понеже прочетох по горе, че се споменават сайтовете на двата магазина. Искам само да вметна, че инфото не се обновява редовно и недейте да вярвате сляпо на "актуалната" им информация.

8.  

9. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    dobrinka, Тези магазини които си изброила и много други като тях са само търговци. Те купуват и препродават стоки произведени от други реални производители. Продуктите които виждаш да се продават в тези магазини не са произведени от тях.
    Това не е оправдание, че са събрали всички боклуци на всички производители които могат да се намерят.
    И друго, това да продават откровени боклуци и ЗНАЯТ, ЧЕ СА ТАКИВА, но въпреки това да ги купуват и продават защото са много евтини.
    За това не е виновен производителя. Това си е фирмена политика на магазина...

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Нека и аз да се наредя между "доволните" от Технополис Стара Загора. Имат "изключително любезни" продавачи. Повреди ми се пералнятаhttps://forum.setcombg.com/index.php/topic,52425.0.html и въпреки че мога да я възстановя реших че вече не си струва. Отивам в Технополис и гледам наредени в един ред перални с 45 см дълбочина. На мен ми е необходима с намалена дълбочина поради мястото с което разполагам. Изчаквам 15 минути да благоволи да се появи някой и да го питам освен показаните в този ред има ли и други. Идва човечеца и го питам има ли други и той ме води да видя Аристон с цена доста по-висока от първия ред което на мен не ме удовлетворява. Питам какво е предимството на по-скъпия модел нали той е там да хвали стоката. Той като се начумери и като ми се тросна била побезшумна. Питам го има предвид, че е с инверторно управление на двигателя ли. Не знае но знае че е по-икономична. И още повече почва да се сърди как мога да избера от другите, те са произведени с Китай, а тази е произведена в Италия. Извади луд късмет това момче, че бях със сина си инак щях да му предам един урок по сложна и съставна псувня. Тогава го хващам и завеждам при една която най-много го ме устройва и го питам има ли наличности. И той пак шикалкави с въпроса "За днес ли?".
    Не аз от теоретичен интерес ги гледам тези перални щото си нямам работа. Провери да имало наличност ама не се знаело до кога. Много се бях раздразнен от отношението и си тръгнах.
    И като всеки умен мъж заведох жена ли да си хареса пералня т.е. да хареса тази която съм избрал. "Извадих късмет" тя си избра тази която аз предпочитах. Да но програмите се сменят от копче с натискане последователно и жена ми се усъмни как ще става това и повика същия "любезен" продавач. Аз се отдалечих да не би му повлияе отрицателното ми отношение от преди. На въпроса как се работи без въртящо се копче продавача обясни че за копчетата си имало ръководство и той нямало да обяснява. Жена ми зададе уточняващ въпрос на другите перални се върти на тази как става. Не можа разбрано да обясни. А не въпроса как е като цена качество сърдито отговори че е много добра за цената си.
    Да им имам и продавачите и отношението на Технополис Стара Загора. Шефовете им да си размърдат и да им проведат едно обучение как да са любезни и да знаят какво продават.

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от antonfx
    Нека и аз да се наредя между "доволните" от Технополис Стара Загора. Имат "изключително любезни" продавачи. Повреди ми се пералнята https://forum.setcombg.com/index.php/topic,52425.0.html и въпреки че мога да я възстановя реших че вече не си струва. Отивам в Технополис и гледам наредени в един ред перални с 45 см дълбочина. На мен ми е необходима с намалена дълбочина поради мястото с което разполагам. Изчаквам 15 минути да благоволи да се появи някой и да го питам освен показаните в този ред има ли и други. Идва човечеца и го питам има ли други и той ме води да видя Аристон с цена доста по-висока от първия ред което на мен не ме удовлетворява. Питам какво е предимството на по-скъпия модел нали той е там да хвали стоката. Той като се начумери и като ми се тросна била побезшумна. Питам го има предвид, че е с инверторно управление на двигателя ли. Не знае но знае че е по-икономична. И още повече почва да се сърди как мога да избера от другите, те са произведени с Китай, а тази е произведена в Италия. Извади луд късмет това момче, че бях със сина си инак щях да му предам един урок по сложна и съставна псувня. Тогава го хващам и завеждам при една която най-много го ме устройва и го питам има ли наличности. И той пак шикалкави с въпроса "За днес ли?".
    Не аз от теоретичен интерес ги гледам тези перални щото си нямам работа. Провери да имало наличност ама не се знаело до кога. Много се бях раздразнен от отношението и си тръгнах.
    И като всеки умен мъж заведох жена ли да си хареса пералня т.е. да хареса тази която съм избрал. "Извадих късмет" тя си избра тази която аз предпочитах. Да но програмите се сменят от копче с натискане последователно и жена ми се усъмни как ще става това и повика същия "любезен" продавач. Аз се отдалечих да не би му повлияе отрицателното ми отношение от преди. На въпроса как се работи без въртящо се копче продавача обясни че за копчетата си имало ръководство и той нямало да обяснява. Жена ми зададе уточняващ въпрос на другите перални се върти на тази как става. Не можа разбрано да обясни. А не въпроса как е като цена качество сърдито отговори че е много добра за цената си.
    Да им имам и продавачите и отношението на Технополис Стара Загора. Шефовете им да си размърдат и да им проведат едно обучение как да са любезни и да знаят какво продават.
    Избирай по сайтовете техника и си набелязваш няколко модела записваш ги и отиваш и мериш на място с рулетката, защото не може на 100% да им се вярва.Можеш да сравниш дали параметрите са вярни като погледнеш и в други сайтовеза този модел.Търси с гугъл включително и по чужди сайтове.
    На моята приятелка пералнята я избрахме по интернет и макар да я нямаха в този магазин на техно**** я доставиха като разбраха, че няма да закупим друга от тях.

За отношението-според мен от началото на кризата, в техномаркет все едно назначават персонал израснал и хванат в гората.Все едно те ми плащат на мен, а не аз на тях.Намръщени, намусени, работещи насила и с нежелание.Не знаят какво продават като ги попиташ.Един си включил на една 42-ка плейстешъна и а го попита нещо, а те е изпепелила някоя светкавица...

12. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

От Технополис преди 2 години си купих Candy Go F 106. Преди това я бях харесал по интернет. Отидох, уверих се че е това което искам и я натоварих. Бях взел баничарката и жената. С продавача обелихме няколко думи, но не е имало лошо отношение. Звъннах ма приятел и я качихме, за 5 минути я вързах и вече переше.

13. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

+1 Нито искам да ми постилат червен килим като влизам, нито да ми изнасят научна лекция. Отишъл съм да взема нещо ефтинко, ПРЕДВАРИТЕЛНО съм се информирал за стоката. Искам само да ми се опакова и дим да ме няма. Какво печели човек като за сетен път се главоболи че не го били обслужили както трябва ?! Някой беше казал че като вземеш нещо ефтинджак е малко хазартно изживяване. Който иска марка, обсужване, ''качество ", има магазини много, само да няма ''ама там е скъпо ...''

Just. Изглежда доброто отношение на бачкаторите към клиента е правопропорционално на парите които вземат. Не че купувачът им е виновен, де. Точно шибаната криза разказва играта на всичко. И при мен има ена мацка, дето ше фане рак на дроба от цигари, вместо да продава, каквото трябва, ама за тия пари, които плащам ше намеря нещо по-кадърно ли ? Може би с висше ? Кои стават продавачи и серви-та, особено ако са възрастни ?

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Re:Технополис Ст.Загора

Чудех се къде да питами тук ми се стори най-подходящо. За Коледа на близки купих телевизор от Технополис, но се оказа голям за стаята. Знаете ли дали може да се замени с друг (по-малък) след седемдневния срок. Купен е на 13.12.
    А по темата, когато го купувах и питах защо в сайта така, пък в магазина иначе, ми отговориха, че нямали нищо общо със сайта!!? Става въпрос за Технополис Плевен.

16. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Технополис Ст.Загора

Цитат Първоначално публикувано от batio Виж публикацията
    Декември месец миналата година си купих готварска печка Индезит.Юли месец забелязах че единият котлон работи по бавно.Тъй като се занимавам с електроника отворих печката и останових ,че едната част на плочата е прекъснала.Обадих се в сервиза и от там ми казаха да отида там с гаранционната карта.На следващият ден отидох и подадохме заявка за нова плоча.Мина се еда седмица и аз се обадих за да рабера какво става.Казаха ми че не е пристигнала.На 2-рата седмица същата работа.След месец отидох там и техника ми каза че било отпускарски сезон и хубавите работи не стават бързо.Взех си аз гаранционната карта и отидох до магазина.На тръгване от сервиза попитах дали за записали номера ми за да ми се обадят когато престигне плочта а те ми отговотиха аз да ги търся.В магазина ми казаха че нищо не могат да направят.Сервиза бил друга фирма която обслужвала гаранците.Много съм разочарован от този магазин.Поваче от там нищо нама да купувам.
    За Коледа реших да си взема от там DVD. Не разбирам от техника и чаках някой да дойде да ме консултиа. Никой не дойде и накрая извиках един служител. След още чакане дойде. Обясних че си имам DVD но искам ново което да чете пвече видове файлове, а и най-важното да е по-качествено, държа на качеството макар да е по-скъпо. Взе да ми обяснява че DVD-то не било компютър да чете повече видове файлове, а накрая започна да ме убеждава да си взема едно за 50 лв. Било най-евтино. Аз му казвам че ще изкара година и ще трябва да го хвърля. А служителя ми потвърждава и казва че е по добре евтино, колкото изкара и така после къкмо ще си имам ново. Каква логика. Да си купувам всяка година нови евтини DVD-та.

Но най-много в такива магазини ме дразни това че или няма кой да те обслужи или има , но чакаш много време докато някой благоволи да дойде.
    Накрая се отказах въобще от идеята да си купя DVD подарък за Коледа.

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ебати рекламата на магазина направи
    На същото мнение съм Двд-то не е компютър, така че... най-евтиното докато го осъзнаеш.

18. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

..Хайде и аз да споделя нещо....Тука изчетох бая мнения как и какви боклуци продавали в Техномармаладите и прочие и прочие.....Ами то за всеки влак си има пътници!Освен НЕО и ДЕУ има и Сименс и Миле и АЕГ!....Те определено не са боклуци!!А колкото до обслужването...да в повечето магазини продавачите седят на групички и цъкат нещо по компютрите....Час да мине друг да дойде!Но по дразнещи са ония от кредитните институции!Имам чуството че колкото стока има толкова са и хлапетата по нагли и досадни и от конски мухи!.....Започват те още от входа !Не знам това толкова ли е добре платено в БГ или са хора които работят на парче,...т.е.каквото изкарат!?...Декември се прибрах за малко в БГ,и купувах една прахосмукачка от Техномаркет Казанлък!Не останах с впечатление за нелюбезна продавачка!Напротив,мацето дето ми я продаде бе много мило и усмихнато,е,не беше много на "Ти" с техниката но беше внимателна и любезна!Аз обаче знаех за какво точно отивах ,определен модел на Ровента и притеснението ми беше дали го имат в наличност!Отнасяше се за модел с цена около440лв.Та така, за сега всичко е наред и по информация от 1000км прахосмукачката си работи отлично в БГ!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора
    От jeliax във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 27
    Последно: 02-09-19, 14:37
  2. Проблеми с ефирните предаватели Стара Загора
    От Madmardigan във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 0
    Последно: 10-05-11, 13:52
  3. Газкомфорт - офис Стара Загора
    От Ivan19 във форум Бял списък
    Последно: 03-06-10, 12:07
  4. Денси - Стара Загора
    От Sletu във форум Черен списък
    Последно: 06-12-07, 22:15
  5. Доставка на цветя в Стара Загора
    От De4ev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 06-03-07, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе