Резултати от 1 до 12 от общо 12

Булсатком - недоволен клиент

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. tyo
    tyo е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Булсатком - недоволен клиент

Бях абонат на Булсатком от 01.04.2004 до 31.12.2009г. с два акаунта на един договор. Повече от пет години, всеки месец по 25,60лв...
    Някъде по Коледа, таман се бях поохарчил, звъни телефона, женски глас, с тон с който почти ми заповядва:
    "Господин ...... , обаждаме се от цифрова телевизия булсатком да си платите таксите!"
    Не съм искал такава ... услуга, да ми звънят и да ми напомнят. Предишните няколко месеца имах вземане-даване с кол центъра им.
    Тотално съм разочарован от компетентност на служителите им... с две думи "гола вода" .

п.п. От 01.01.2010г. съм на кабелна /полза оптика до входа на кооперацията ми!/
    Включени са и четирите ми телевизора, над 90 програми, с перфектно качество за 18лв. на месец

[green] Освен реклама на кабеларка и конкуретна цена друго не виждам !!! [/green]

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re:Булсатком - недоволен клиент

Като ти изтече периода имаш няколко дни гратис и те спират. Друг е въпроса ако си имал договор. Аз също имам и Булсатком и съм доволен, никога не са ми се обаждали. Плащам през два месеца за два месеца на два телевизира. Един път бях забравил да платя и ми спряха за една вечер телевизията.

4. Тук е от
    Jun 2007

Лошо не мога да кажа за Булсатком.
    Аз съм предплатил за 3години и нямам никакви разправии. Подариха ми оборудването и няколко месеца гратис. angel

А, сетих се. единственото лошо беше, когато спечелих оборудване от няква игра на Булсатком ..
    Исках да подаря наградата за Коледа- те се обадиха в средата на януари. Спечелих я ноември.
    И освен,че те задължават да подпишеш договор, не може и сам да си го монтираш. Искаха 30-40лв за монтаж.
    Не съм чак толкова голям бунак .
    Качеството е добро. А като не се занимаваш с човешкия (българския) фактор-отношение, срокове, сметки и т.н е ОК.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Аз не разбрах от какво точно си недоволен

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от megatone
    Аз не разбрах от какво точно си недоволен
    Че не си е платил таксата.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Булсатком - недоволен клиент 2

Бързате да заключвате http://forum.setcom.bg/index.php/topic,43682.0.html , няма лошо, но наистина са страхотни в Булсат, дори от сърце го споделих с касиерката когато си плащах поредната такса, че фирмата им е влязла в топ 3 на списъка ми с простотии. Забележете на фирмени простотии, не на нещо друго.

Простотия 1: преди доста време звънят на мобилния ми телефон (номера, който съм дал за връзка), звънят ми от скрит номер и с весел женски глас ми обявяват, че съм спечели безплатна инсталация само трябвало да заплатя еди каква си сума на техника ( неголяма сума). Отговарям: мерси , но вече съм ваш абонат, нямам нужда от още една чиния и прочие. Ами тогава може да я преотстъпите на ваш познат или роднина. Отговарям: не мога да се сетя вднага. Те: добре ще звъннем утре пак. Вечерта се прибира жената и я питам колко пари са взели за слагането на чиния и прочие инсталации без да сме печелили нищо ( тя си беше в къщи когато идваха техницита) и тя ми казва същата неголяма сума. Или с две думи само досаждат и ме карат едва ли не да ги пробутвам ? вече е 25ти ако не беше платено да сте ме спрели отдавна ! Не господине само да ви напомним да не забравите за следващия месец...2 минути само прехвърлях наум кой мой познат може да си направи такъв грозен бъзик в неделя следобед, е не се сетих за такъв. Последва пак поздрав към нечия майка и затворих. На другия ден питам аз момичето на касата им и верно бе наистина те се обаждали от централния им офис в Стара Загора или някъде там май беше. И там вече помолих учтиво повече да не го правят или поне не в неделя следобед, че да не се налага да им нося лично чинийката и тунера на място

Простотия 3: един път ми се наложи да им звънна за технически проблем пуснаха ме на изчакване, на 6 тата минута не издържах, затворих и набрах пак - пак изчакайте да ви свържа с техниците този път устисках - 7 минути, трети път, почвам с майни, викове, те: господине успокойте се или ще ви затворя ...и така 5 минути ама ме свързаха.. с техника проблема го решихме за 1 минута, явно той си разбираше човека.

Или с две думи не мога да кажа, че са некоректни , но някой от мозъците там здраво изпростява със странните си идеи и хрумки.

"Какво е Колида без подаръцьи ?
    Ела и тьи взими своя колиден подарък"

8.  

9. tyo
    tyo е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Благодаря на админа imrahil за разбирането!

Другите постове няма да ги коментирам ... , но все пак "не става само с ядене..."

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ужас - ега ти фирмата.......................
    Два дни нямаме интернет - предплатен е за цяла година!!
    Каката на гишето се кръсти и казва - нищо не мога да направя!
    Това е за Сливен - лично бях там и отговарям за думите си!
    Васко Келевджиев не отговаря на обаждания от два дни!!
    Каките - са си каки - нямат вина, ама бизнесът си е бизнес!
    Платил съм си за услугата, а не я получавам!
    Голям минус!!! от мен

//да поясня - Булсатком е купила/асимилирала фирмата доставчик на интернет
    вече сме тяхни клиенти

11. tyo
    tyo е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от krraynov публикуван на 18.08.2010
    Ами.. ето какво: никой в Димитровград не знае- кога ще има (макар че тук навсякъде е разтръбено че на 15.08.2010 тръгва в Димитровград) - има три - млади каки дето седят в офиса на Булсат автогарата в града и днес като ги попитах - както пише тук - да се направи справка в офисите на Булсатком - едната от тия каки - каза че се работело.. другия месец или по-нататък щяло да има и интернет.
    А един друг абонат като чу за какво иде реч попита- ами.. каква е скоростта и за цените...?
    Каката каза- голяма щяла да е... :shock: Голяма .. голяма... колко да е голяма.. попитайте в най близкия офис на Булсатком... си помислих аз... и си тръгнах без отговор ... както винаги - когато съм отишъл за нещо по- особенно да питам...

Това представлява административния капацитет тук ... не само на Булсатком, за съжаление...

http://forum.bulsat.com/viewtopic.ph...2389&start=255

12. Тук е от
    May 2011

ЗАЩО НЕ МОГА ДА ЗПИСВАМ ОТ ПРИЕМНИК НА БУЛСАТКОМ

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от paco57
    ЗАЩО НЕ МОГА ДА ЗПИСВАМ ОТ ПРИЕМНИК НА БУЛСАТКОМ
    Най-вероятно защото не знаеш как!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Много, много съм доволен от Булсатком. Да не ме чува дявола, но от друга фирма в Бг така не съм доволен.

Както са писали по-горе други колеги, явно доста хора попадат на калпави служители, на които аз досега не съм имал късмета да случа.

Това, което ми прави впечатление е, че имат проблеми с нета. И то с качеството на самия интернет, а не с персонал на фирмата. Може би ще ползвам само телевизията им и занапред.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 10
    Последно: 24-03-11, 00:27
  2. Отговори: 15
    Последно: 22-03-08, 16:49
  3. Ето какво може един обикновен клокър
    От Mr.TECHNO във форум Овърклок
    Отговори: 16
    Последно: 07-09-07, 18:54
  4. Хакнаха Министерството на земеделието
    От wiseacre във форум Коментирай новина
    Отговори: 15
    Последно: 02-09-07, 19:26
  5. Проникване в модем на Кейбълтел >?!>
    От icemans във форум Технологии
    Отговори: 5
    Последно: 13-06-07, 23:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе