Резултати от 1 до 8 от общо 8

ТВ Европа МАМИ!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

ТВ Европа МАМИ!

Нека да поразнообразим малко раздела с нещо различно от калпав сервиз или магазин.

Превъртам си снощи каналите докато чакам да почне поредната ми битка във World of Tanks и какво да видя:

[img width=800 height=600]http://img341.imageshack.us/img341/9694/26122010077.jpg[/img]

Естествено, логично е на първо време да започнем да смятаме уравнението. Да, но по-долу в условиeтo на задачата пише "Какъв е сборът от всички числа на снимката?"
    Викам си ясно, трябва просто да съберем числата, а не да решаваме уравнението.

Събираме ги и получаваме 131.

Междувременно следва битка, битка, вече съм си купил Т34 и започвам да събирам за Т34-85, с едното око следя дулото на оръдието, с другото телевизора, защото ми става интересно - един-двама зрители се обаждат и казват отговор 131, обаче не.

И накрая, отговорът е:

[img width=800 height=600]http://img132.imageshack.us/img132/858/26122010079.jpg[/img]

За съжаление батериите на DSLR-а не ми бяха заредени от месеци и докато го мъчих да фокусира, спряха съвсем, та снимките са направени с телефон.

Цената на един SMS е ясна - 2,40лв. Не че съм пращал, но мисля да пратя темата и на "Господари на ефира", може и да обърнат внимание, знае ли човек.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:ТВ Европа МАМИ!

Хмм, откъде идва това 1212?

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Според мен е възможно някъде в елхата да има суперминиатюрни цифри - по играчките, примерно. За съжаление на 21" Панасоник аз такива не можах да видя, въпреки че се взирах достатъчно дълго. Кофти стана с батериите на DSLR-а, там щеше много по-добре да си проличи.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Преди време нали имаше подобни невъзможно антилогични задачи по НоваТВ. Като гледам същото е и това.
    Винаги съм си представял, че срещу мацката стои екран с надпис "10 000+ балъци се вързаха - време е да дадеш наградата".
    Крайно време е БГ народа да разбере, че тези задачи са да печели телевизията от тях, а не "печелившия" зрител.

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

За последното не съм много съгласен, защото това си е измама в най-чиста форма. Все едно да пускаш ТОТО 6/49 - не е гарантирано че като пуснеш фиш ще спечелиш, но числата, които се падат да са винаги от 50 нагоре.

Писах на "Господари на ефира", да видим дали ще обърнат внимание.

7. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Не е само TV Европа. И по други съм виждал такива мошеничества, като за Планета съм абсолютно сигурен, че го правят. Но това е най- дребния им грях.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Напишете - "какъв е сборът на всички числа от снимката" в гугъла и ще изкочат доста резултати ! Тези похвати се използват от десетина години, тук там има някой игри който дават реални задачи, а не решени с тяхна си някаква логика !

10. Тук е от
    Jan 2010

Ами всичко е измама....Припомнете си как "Господарите...." пуснаха на забавен кадър "разбъркването на номерата" в играта на Ники Кънчев (СМС за милиони ли се казваше?....) и стана ясно, че се въртят само три номера.....А уж стотици хиляди са пращали СМС-си....И как една "печеливша" изтегли два пъти един и същ номер на нов "Печаливш" и то съвсем "случайно"........Апък балъците да продължават да пращат СМС-си и да спонсорират телевизиите.......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. кола под наем в европа
    От De4ev във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 0
    Последно: 26-07-11, 12:34
  2. Panasonic DMC-TS1 (DMC-FT1 за Европа)
    От cmdj7 във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 27-04-10, 22:43
  3. АЕЦ “Козлодуй” е нужна и на Европа
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 18
    Последно: 03-02-07, 10:26
  4. Всички лъжат мами.... им Globul-ска
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 49
    Последно: 31-01-07, 17:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе