Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 47

Запознайте се с Vanko68 - Иван Иванов

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Запознайте се с Vanko68 - Иван Иванов

Tommorow, Галин Рачев неколкократно заявява, че за него мъжката дума е повече от един договор и подписи тук и там. Той явно така разбира взаимоотношенията между сериозни мъже! Но все пак живеем в БГ и това е жестоката истина, не се знае какъв заек ще изскочи от храстите.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Има ли желаещ да ми даде 2000лв?, а аз ще му обещая да му свърша работа - каквато си поиска. Ако има желаещ и аз взема парите с мисълта да не свърша нищо и да не ги върна за неизпълнение си е жива кражба с предхождаща измама. Серсеми се намират постоянно и докато ги има ще има и измами.

п.п. ето и днес ги пишат по медийте - http://news.ibox.bg/news/id_1568015276

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

няма такива неща като "мъжка дума" и "устен договор".

живеем в свят, в който изпълнението на договорките, поради липса на съвест и честност, се урегулират само чрез ангажираност, доказуема с подпис върху писмен договор. самият факт, че в случая "мъжката дума" се е оказала недостатъчна, само доказва, че на достатъчен брой хора им липсва въпросната съвест и честност, а оттам и че ако някой разчита на "мъжка дума", значи той доброволно е застанал на страната на незапознатите с реалността.

това е изцяло извън контекста на случая и по-скоро критика към човешката същност - тъпо, алчно, ограничено животно в 99.(9)% от случаите.

5. Тук е от
    Feb 2011

Може би аз съм пропуснал, но...не забравяйте че имам фактура за тази устна договорка между нас!
    Tommorow, прав си! Всички сте прави. Аз главата си я посипвм вече доста пъти. По гадно от това, че ти дължат 2000 лв е промяната на плановете, повярвайте ми. Парите ще си ги получа така или иначе...и няма да спра да си ги искам-всякак както мога-законно...тъпото е, че идеята не беше такава. Благодаря Ви!

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

FearMe както винаги е безкрайно черноглед
    Аз лично вярвам в дадената дума между познати и бих се ангажирал в повечето случаи било то финансово или по друг начин срещу устна договорка.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Чета чета и гледам как една тема почнала от директно обвинение се превърна в защита на Иван Иванов от почти целия форум, а самия Ванко -никакъв не пише. Направо заприлича на съдебна зала с доста адвокати.

А после ще ми казват че съм бил цензор

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

В интерес на истината - освен 1-2 мнения в началото не виждам защита на Vanko68.
    Ситуацията е такава, че няма как да има такава.

Сега видях, че той наистина е влизал вчера вечерта във форума и без съмнение е видял темата.
    Но явно няма какво да напише по нея.
    Сериозно обмислям да бъде изгонен оттук.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

И по-интересното според профила на vanko68 https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=14153 е, че човека си влиза във форума и не взема отношение. И това ако не е мошенник здраве му кажи.

11. Тук е от
    Oct 2005

Типично по нашенски сатанизираме поредната жертва- без значение виновна или не.Това се е нашенска черта- я доктори убийци, я лоши майстори или корумпирани ченгета. Истината е, че взимаме страна по неща за които нямаме никаква независима достоверна информация.По времето на отношенията между двамата -октомври " сатаната" Ванко ми монтира долупосочените климатици абсолютно коректно и на добра цена.Далеч съм от мисълта ,че Галин не казва истината-дори обратното но не трябва да да хулиме човек който дори и не познаваме .
    С уважение на всички

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

rony67... не се обиждай, но... ако не можеш да си направиш правилния извод от публикуваната дотук информация и факта, че Vanko68 вижда темата, но не желае да каже каквото и да е в нея, то имаш сериозен проблем с преценката.

13. Тук е от
    Oct 2005

Уважаеми Крис естеството на работата ми изисква а и се проверява правилната ми преценка-мисля, че можеш да провериш -просто не съм сам съгласен всеки да съди по негов аршин и да дава присъди

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

rony67... отново смятам, че бъркаш понятията. Тук никой не съди, нито има правомощия да съди.
    Тук всеки изказва мнението си.
    Има куп общности, в които правото на мнение на отделния индивид е забранено и има отделни богоизбрани люде, които са помазани да издават присъди. В по-малка или по-голяма степен, тук не е такова място.
    Аз лично продължавам да отстоявам мнението си, че когато на един човек му е дадена трибуна за да защити своята позиция, а той не желае да я използва, това е достатъчен аргумент да загуби съответната битка с всички произтичащи от това негативи.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Един принципен въпрос към всички, пишещи и следящи тази тема:
    Всеки ли има право да хвърли обвинения срещу всеки в публичното пространство, без да ги доказва и това автоматично да задължава обвинения да се оправдава или да доказва невинност???
    Пак повтарям, с този въпрос нито искам да оневиня Ванко, ако наистина е виновен или да укоря Галин, че го обвинява. Тук, в тази тема на няколко пъти виждам двоен аршин и типично нашенски морал. И се питам: Ако с някой от Вас постъпят така, как ще реагирате? Ще се оправдавате невинни или ще подминете с достойнство? Или ако сте наистина виновни, ще замълчите с наведена глава или ще почнете да докарвате от девет дерета вода, за да се изкарате по-бели и от ангелчета?

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз преди време писах като правило , че тук трявба да пишат само двете страни, и ето - пак стана бит пазар

18. Тук е от
    Nov 2007

Ми втората страна изобщо не пише, след кото е била активна "едва" вчера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 16
    Последно: 12-07-21, 21:58
  2. Заместник-директорът на ГДБОП Иван Иванов е арестуван
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 28-03-08, 12:59
  3. ISP за Цар Иван Асен II
    От LordOfEvil във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 25-04-06, 15:51
  4. LAN интернет в ж.к."Иван Вазов"
    От Slero във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 24-01-04, 02:18
  5. ФТП-то на Иван нещо е бавно...
    От msan във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 26
    Последно: 22-02-02, 16:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе