Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 42 от общо 42

AMIK®-Inter

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Re:AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока

То дето са ръждясали пантите ясно , ама ми се струва че в тая баня има и доста влага , вентилатор пускате ли след къпане поне 3-4 часа да работи , проблемите идват от там , вентилатора не е достатъчно да работи 10-20 минути трябват часове за да изсъхне всичко

2.  

3. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Факт е, че има влага - като във всяка баня и всеки шкаф трябва да бъде предвиден за нея. Вентилаторът си ги навърта 3-4 часа след всяко къпане, а в по-топлото време (като сега) вратата седи отворена постоянно. Влага има дори в банята, където живеят родителите ми, а е с винаги отворен прозорец, така че...

4. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами... ако това беше моя фирма, след тези снимки бих предложил на купувача директно да му сменя целия шкаф с нов...
    Хем наистина не е в добро състояние и не е редно скъпа стока за 750лв да започне да се разлага така, хем ще направя добро впечатление на евентуални бъдещи клиенти, които ще попаднат неминуемо на тази тема и след хепиенда с чисто сърце биха приели, че всъщност цялата сага е едно голямо недоразумение, което не е характерно за АМИК-ИНТЕР.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:AMIK®-Inter

Цитат Първоначално публикувано от heli2000

Фирмата АМИК-Интер е на пазара от 1994 г. и се е наложила като коректна с клиентите а това че Вие не сте ни потърсили е Ваш проблем
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308928500[/time]_________________________________________________

Пак повтарям нецензурния език не е начин да се провежда диалог
    Ама при тези снимки да показваш такова отношение?!!?! Коректна, коректна ама шкафа след няма и година на нищо не прилича. Проблема не е някаква дреболия, покажете малко повече уважение към клиентите си.

6. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хм, аз приключих с темата. Тези хора по всякакъв начин ми затвърдиха мнението, че ако/когато опра до мебели за баня - в никакъв случай няма да използвам услугите им.
    Напълниха ми пощата и личните с нелогичен и неконструктивен спам, в който единствената дума за некачествената им продукция беше, че видиш ли, снимките не доказвали нищо и не били достатъчен атестат да предприемат каквито и да е действия по подмяна на загниващия шкаф. Останалото беше, че... било некоректно да се дава негативно мнение за фирма в Интернет .
    Доколкото разбрах, според госпожата трябва да се отнасяме към фирма АМИК-ИНТЕР като към мъртъв - или добро или нищо
    За капак, шибна ми 4 съобщения и после реши да блокира достъпа ми до Facebook профила й. Шантава работа...
    Сега гледам, че някой друг е публикувал снимките на изгнилите им панти на страницата им, тези хора не могат да схванат, че с глупави игнорирания доникъде няма да стигнат.
    Всеки може сам да прецени дали да се довери на фирмата при бъдещи покупки или да потърси друга алтернатива!

7. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Не знам защо са засипали теб с този SPAM, а не изложат гледната си точка тук, пред всички - свободни са да защитят името и честта си! Единственото, което успяха да възпроизведат, обаче, са няколко неграмотни и несвързани изречения.
    Не съм и очаквал друго - за едни панти се изциганиха, какво остава за целия шкаф... Сигурен съм, че на практика нямам и никога не съм имал гаранция към която и да е част от продукта им. Ясно личи тотална незаинтересованост към клиентите. Щом снимките не са достатъчни, защо тогава ги поискаха?!
    Гаранционната карта, впрочем, е вкъщи, но през почивните дни не намерих време да я снимам. Имам да поясня 2 неща:
    1. Цената е 746 лв, но имам отстъпка 10 %, за която бях забравил (не че това променя нещо)
    2. КАСОВ БОН не е издаден! Мисля, че НАП биха се заинтересовали от тази им политика, с хвърчащите листчета.

8.  

9. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

НАП трябва да се заинтересоват, ама... не и у нас. Имат си достатъчно работа хората за по-големи клиенти. А без касова бележка пък КЗП няма да ти обърнат внимание, затворен порочен кръг Да не стигнем най-накрая дотам, че да те обвинят, че си им откраднал шкафа
    Както и да е. Ти вече си отнесъл плувката, съжалявам, че не се стигна до нормална реакция от страна на AMIK-INTER и не ст смениха шкафа, но поне темата предполагам ще е полезна за бъдещи купувачи.

ПС - Защо заринаха мен със спама не знам. Комуникацията трябваше да е или в темата или с теб. Но, както казах - нищо не си изпуснал. Все едно говориш със стена... шляпа си нейните изисквания без даже гузна да се почувства. Карай.

10. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Вероятно за 16-17 години вече е претръпнала на рекламации... Жалка история.
    Благодаря на всички, които взеха участие по темата!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от КрИс

Доколкото разбрах, според госпожата трябва да се отнасяме към фирма АМИК-ИНТЕР като към мъртъв - или добро или нищо

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Еб@х мама му, те на тая фирмичка недоносена Пи(кай)Ар-ката танчето ли е манчето ли е не знам, ама колко е нагла не е истина . То бива нахалитет бива, но човека накичи тука една дузина снимки с техните боклуци и тя да твърди "нищо не доказвали". Много се изнервям като видя прееб@ни клиенти от подобни мошеници , но тях ги има навсякъде и няма отърване. Затова на такива като тях само "бой и сръбска музика ".
    И в моята баня има шкафче с панти, дръжки, луничка (струва малко по-малко от 746лв. с ДДС), но не са ръждясали досега (вече повече от 5г.) и не вярвам да ръждясат някога, вътре става като парна баня по време на къпане, а вентилаторчето се пуска много рядко, значи всичко опира до качество.
    Shmi, не ги оставяй на мира и ги гони до дупка.
    Доста емоционално писане стана, ама не се сдържах.

13. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Последен update: Тази сутрин осветлението отказа, докато се бръснех. Първоначално изгасна за около 2 секунди и светна отново, няколко минути след това спря окончателно. Проверих всички връзки, до които имам достъп, остава да е трансформаторът, който е... в кутия в стената. Подозирам, че е китайче за 25 стотинки, евтин боклук, както всичко вложено!!!

14.  

15. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Имам и аз един шкаф в банята с огледало и лунички от тях.Луничките светят вече втора година без проблеми.Трафа требва да погледна какъв,ма не вервам да е некакво технологично чудо,въпреки че цялото всичко ми струваше към 1100 лева заедно с мивката Корона на Видима.На шкафа под мивката има две чекмеджета най-отдолу и на това,което е откъм душа механизма ръждяса за около година.Като жената случайно го видя докато си е подреждала нещо там нейните работи.Като го свалих механизма се оказа,че боята си седи,а отдолу под нея е тръгнала ръждата и леко се е надула боята.Нито съм се разправял,нито нищо.Не за друго,а защото нямам време да ходя да им ги нося,па да ги чакам да "вземат становище"
    Иначе само при тях намерих такъв шкаф който да е водоустойчив и да ми го направят така както го искам,защото банята е малка и искаш не искаш всичко става във вода.
    Определено бях разочарован заради механизма на едното шкафче,защото след като целия "туч" е водоусотйчив е глупаво да сложиш обикновени механизми.Но това е нещо,което не е коментирано при самата поръчка.
    А че е в гаранция спор няма - още на Първата година сдаде багажа тоя механизъм.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Интер Керамик / Inter Ceramic
    От gnf във форум Бял списък
    Отговори: 0
    Последно: 08-05-12, 00:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе