Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 42

AMIK®-Inter

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Re:AMIK®-Inter

КрИс, навярно си прав. Но по този начин биха могли да кажат и, че гаранцията е 1 месец, вместо опоменатите в картата 3 години - лесно измиване на ръцете. Или бъркам (има някакъв минимален гаранционен срок)?
    dragozow, оставам с впечатлението, че страницата във FB си я поддържат те - материалите, които са поместени го говорят. За мен е достатъчно, че бях отсвирен там. Не съм за едните панти и дръжка, още повече да мина 1-2-3 пъти през половин София и да губя време и средства за да се разправям с тях. Въпросът е в отношението... Така бизнес НЕ се прави.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Гаранцията по закона за защита на потребителите е 2 години! Иначе те в картата може да си пишат каквото искат, но пред закона не важат.

4. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Абе... и това с 2-те години не е точно така. Мъгляво е обяснението. Въпросът е, че трябва да си крайно изперкал за да стигаш до съд с потребител. В крайна сметка, КЗП има помирителна функция - тя не може да накара фирмата да работи както трябва. Може само любезно да я посъветва... И жална й майка ако не се съобрази с любезния съвет.
    Но в случая няма какво да задълбаваме - в момента, в който се покажат тези изгнили панти, продадени с мебел, специално предназначена за баня - ще им разгонят фамилията според мен без никакви сантименти.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2010

То тея панти нека се раздухат, повече хора да научат какви са им продуктите на Амик.

Ами не могат да не усетят ефекта по приходите си.

И ще спрат да слагат панти от 0,70 лв.

6. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока

Тези определено не са в час...
    Оплакването публикувано от мен и после от dragozow също са изтрити без никакво обяснение!
    Ебати нахалните пичове, наистина не заслужават да ги оставяш намира
    Защо не отделиш време и да пратиш на КЗП снимка на касовия документ, с който си закупил шкафчето, придружено от снимка на изгнилите панти и обяснение за отказа да ти бъде ремонтирано безплатно?
    Не е толкова времеотнемащо, а AMIK-Inter / АМИК-Интер определено заслужават малко главоболия.

7. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

ПС - Ето, че няколкото поста във Facebook раздвижиха темата. Ето искане от страна на Амик-Интер, с което съм напълно съгласен:

Tanya Ivanova Моля ако имате забележки или похвали към продукцията на АМИК-Интер на всяка мебел произведена от Нас има стикер със нашата марка показвайте го, тъй като на пазара има фирма която е имитатор на продукцията на АМИК-Интер.

Ще помоля Shmi да добави снимки на платежния документ, както и ако има такъв стикер - и негова снимка.

ПС - пак ми изтриха коментарите, в които обяснявах, че ще получат исканите снимки. Почва истински да ме дразни това поведение.

ПС2 - Shmi, убеден съм, че шикалкави и се чуди какво да си изсмуче от пръстите. При това качество е явно, че не може да има фирма имитатор, но ми е интересно как ще реагира след като получи исканите снимки. Наистина ще съм ти благодарен ако добавиш снимки и на стикера и на касовата бележка за да довършим темата окончателно. После на КЗП можеш да пуснеш линк към нея направо.

8.  

9. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Да, да, и един мърмот... Сега и имитатор си измислиха. Не става дума за никакво менте, шкафът е закупен от тях - разглеждайки сайта им дори разпознах гаражчето, от което си го взехме.
    Разбира се, че ще снимам всичко нужно, но документите няма да мога да покажа още тази вечер - извън София са, но за щастие утре или най-късно в неделя ще ми ги донесат. Ще се постарая обаче да снимам още днес шкафчето с логото им!
    Сериозно се замислям за КЗП! Съвсем на лапнишарани взеха да ни правят!

Цитат Първоначално публикувано от КрИс

ПС2 - Shmi, убеден съм, че шикалкави и се чуди какво да си изсмуче от пръстите. При това качество е явно, че не може да има фирма имитатор, но ми е интересно как ще реагира след като получи исканите снимки. Наистина ще съм ти благодарен ако добавиш снимки и на стикера и на касовата бележка за да довършим темата окончателно. После на КЗП можеш да пуснеш линк към нея направо.
    Направо ме е срам, че съм им клиент! Най-вероятно ще замлъкне или ще изстреля някоя подобна глупост. Честно казано вече дори да ми предложат някакво гаранционно обслужване, едва ли бих се възползвал - с такива хора дори не искам да контактувам.

10. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    Да, да, и един мърмот... Сега и имитатор си измислиха. Не става дума за никакво менте, шкафът е закупен от тях - разглеждайки сайта им дори разпознах гаражчето, от което си го взехме.
    Разбира се, че ще снимам всичко нужно, но документите няма да мога да покажа още тази вечер - извън София са, но за щастие утре или най-късно в неделя ще ми ги донесат. Ще се постарая обаче да снимам още днес шкафчето с логото им!
    Сериозно се замислям за КЗП! Съвсем на лапнишарани взеха да ни правят!

Направо ме е срам, че съм им клиент! Най-вероятно ще замлъкне или ще изстреля някоя подобна глупост. Честно казано вече дори да ми предложат някакво гаранционно обслужване, едва ли бих се възползвал - с такива хора дори не искам да контактувам.
    Цитат Първоначално публикувано от ops5
    То тея панти нека се раздухат, повече хора да научат какви са им продуктите на Амик.

Ами не могат да не усетят ефекта по приходите си.

И ще спрат да слагат панти от 0,70 лв.

Фирмата АМИК-Интер е на пазара от 1994 г. и се е наложила като коректна с клиентите а това че Вие не сте ни потърсили е Ваш проблем
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308924957[/time]_________________________________________________

ПС - Ето, че няколкото поста във Facebook раздвижиха темата. Ето искане от страна на Амик-Интер, с което съм напълно съгласен:

Tanya Ivanova Моля ако имате забележки или похвали към продукцията на АМИК-Интер на всяка мебел произведена от Нас има стикер със нашата марка показвайте го, тъй като на пазара има фирма която е имитатор на продукцията на АМИК-Интер.

Ще помоля Shmi да добави снимки на платежния документ, както и ако има такъв стикер - и негова снимка.

ПС - Лелката пак ми изтри коментарите, в които й обяснявах, че ще получи исканите от нея снимки. Почва истински да ме дразни това поведение.

Пак повтарям нецензурния език не е начин да се провежда диалог

11. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от heli2000

Фирмата АМИК-Интер е на пазара от 1994 г. и се е наложила като коректна с клиентите а това че Вие не сте ни потърсили е Ваш проблем
    Това, че писах в страницата Ви, не се брои? Трябваше да дойда на крака с кутия бонбони в офиса Ви, може би? Тогава сигурно щяхте да ме обявите за неграмотен, че не съм си прочел гаранционната карта...

12. Тук е от
    Jun 2011

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308928500[/time]_________________________________________________

Сега разбрах защо сте толкова яростни срещу АМИК-Интер предайте много поздрави на фирма Викард

13. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Последното освен, че е смешно като твърдение (предвид снимковия материал, който съм представил и ще представя), не е ясно и към кого е насочено.

14.  

15. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308942900[/time]_________________________________________________

Откога фирма Amik-Inter е на пазара, повярвайте ми не е интересно за никого тук.
    Че не е коректна е ясно видимо от темата. Коректният и по-важното интелигентният търговец не трие публичните мнения на клиентите си, а се опитва да защити позицията си!

Продължавате да се държите арогантно и отблъскващо. Би следвало да сте наясно, че сте продали боклук - снимките са достатъчно показателни. Не сте реагирали когато е било необходимо адекватно и продължавате да не го правите...
    Вместо да предложите на ощетения си клиент експресна помощ, пишете безмислени постулати колко коректна е фирмата, че и забележки правите как се провежда диалог.
    Искам да уточня - в темата досега нямаше диалог, а монолог и то по ваша вина...
    А подмятката с тази фирма Викар... предполагам, че пишещите тук, колкото Амик-Интер, толкова и Викар са чували преди тази тема.

Не знам как да го напиша за да ме разберете - обслужете клиента си и му подменете пантите възможно най-бързо - би следвало да сте си изяснили, че всякакво забавяне трупа още и още негативи във вашия двор...

16. Тук е от
    Jun 2011

Това му предложих да се обади по телефона и да се реши проблема има всичко необходимо за връка с нас.

17. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

ОК, това би бил добър завършек на тази поизнервена тема.
    Надявам се другата седмица Shmi да я приключи с два реда, че проблема е решен.

Все пак, не мога да не вметна и една забележка.
    Facebook е и средство за комуникация, а не само за реклама.
    Така че, клиентът ви вече е направил това, което му предлагате - свързал се е с вас и е споделил за проблема си! При което вие не сте взели никакви мерки, а сте игнорирали оплакването...
    Надявам се, че оттук нататък ще действате по-адекватно.

18. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Не знам как да го напиша за да ме разберете - обслужете клиента си и му подменете пантите възможно най-бързо - би следвало да сте си изяснили, че всякакво забавяне трупа още и още негативи във вашия двор...
    КрИс, най-напред искрено ти благодаря за това, че вземаш проблема присърце и за действията ти в тази насока, но пантите писах, че вече си ги смених сам, така че подмяна не е необходима. Самия аз бях забравил за цялата сага покрай шкафа (публикацията ми е от месец април), но темата беше повдигната пак. Ако трябва да съм честен, цялостното изпълнение е много слабо - малко по-късно ще кача снимки например на огледалото, по което също вече има зачатъци на деформация... Луничките са ясни.

Това му предложих да се обади по телефона и да се реши проблема има всичко необходимо за връка с нас.
    Нека уточним, че не сте ми предлагали нищо.

Edit: Ето и снимки на: логото, сменените панти (ръждата така и не успяхме да изчистим) и огледалото (не се вижда добре, заради светкавицата).
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Интер Керамик / Inter Ceramic
    От gnf във форум Бял списък
    Отговори: 0
    Последно: 08-05-12, 00:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе