Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 46

Франчайзинга ще удари лошо по имиджа на ОМВ България!....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Франчайзинга ще удари лошо по имиджа на О&#

Цитат Първоначално публикувано от dimkaraganchev
    Че то и името му такова - "замръзващ дизел"
    А, между другото, тази зима много хора, дето толкова хвалеха дизеловите двигатели, не можаха да ги ползват. Пак да си ги хвалят.
    Говориш наизуст. Предпочели са по-евтиното от колкото да гори 10 /100 в града нафта , тя щото гони 2.60 вече ( обикновенната ) а Алпин дизела е към 2.85

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Франчайзинга ще удари лошо по имиджа на ОМВ България!....

Айде да не приравняваме всички дизелови автомобили.
    Аз не съм сипвал никога "зимен" дизел и при -15* си палеше както през лятото.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2010

И аз с обикновен дизел при -18 и 2 дена не палена кола запалих без абсолютно никакви проблеми.

5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз на -22 палих моята, с обикновена нафта без добавки. На резервоар нафта литър бензин. Давах и ток на няколко бензинови
    То си е до състояние на колата.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Франчайзинга ще удари лошо по имиджа на О&#

и до нафтата колеги - виждал съм нафта на -15 да стане на нафталинови топчета. Виждал съм и хубава "обикновена" нафта да не мърда и на -22 .

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    и до нафтата колеги - виждал съм нафта на -15 да стане на нафталинови топчета. Виждал съм и хубава "обикновена" нафта да не мърда и на -22 .
    Абсолютно, тази зима колега с чисто нова кола и скъпата нафта от ОМВ в студа му гасна колата поне 10 пъти докато тръгне като хората. Друг не можа да запали. Трети не са имали грам проблем.
    До кола и гориво е.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Абсолютно, тази зима колега с чисто нова кола и скъпата нафта от ОМВ в студа му гасна колата поне 10 пъти докато тръгне като хората. Друг не можа да запали. Трети не са имали грам проблем.
    До кола и гориво е.
    ако бях на колегата ти - щях да ги попилея тия от ОМВ. Викам журналисти метеоролгия и всички инстанции за които се сетя.
    ще давам ~3 лв и ще ми гасне колата - да бе и то нова.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Как ще платиш бре човек...Какви мутри,какви мерцедеси ?Викаш управителя,дигаш скандал и си отиваш.Самоуважавай се бре мама му стара !
    А за дизела.На 50 литра нафта слагам по 2 литра бензин и по шишенце от руската добавка която я продават в Петрол.Пали при минус колкото има при първото драсване,даже съм пробвал и без да подгрявам при -18.Лятото също си слагам по литър бензин на 50 литра.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от FormatC
    Как ще платиш бре човек...Какви мутри,какви мерцедеси ?Викаш управителя,дигаш скандал и си отиваш.Самоуважавай се бре мама му стара !
    А за дизела.На 50 литра нафта слагам по 2 литра бензин и по шишенце от руската добавка която я продават в Петрол.Пали при минус колкото има при първото драсване,даже съм пробвал и без да подгрявам при -18.Лятото също си слагам по литър бензин на 50 литра.
    хехех и посления път като го извикаха каза че са м уверни колонките и се изнесе.
    В туба 10л ,купена от тях , събраха 12л бензин.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Вадиш телефона снимаш бутилката,колонката касовата бележка и отговора на управителя.Съответно той се насира и ти плаща горивото.
    Пример :
    Отивам на Шел и казвам да ми заредят за 50 лева.Слагат ми гориво до горе.Някой се е бил объркал.Аз казвам че имам само 50 лева.Те ми казват че нямало проблеми само да съм си оставил личната карта и после да съм бил минал да платя и да си я взема съответно.Аз звъня на адвоката си и давам на управителя да му обясни точно какво иска от мен.Съответно си отивам с един резервоар гориво за сметка на някой дето не знае какво точно работи.
    Друг пример:
    Единият от телефоните ми е на някаква тарифа която освен включените минути има допълнителен пакет от минути който струва 20лв.Сменям си тарифата.Пускам молба да ми се махне този пакет щото не ми трябва.Някой забравя нещо да я пусне или нещо подобно.Получавам сметка за телефона след месец в която има допълнителният пакет.Отивам в клона където съм си сменил договора,взимам им акъла и ми дават тези 20 лева + 5 лева за горивото което съм изхабил да отида до там.
    Друг пример:
    Живея срещу офиса в който канцеларията ми е на вторият етаж и има прекрасна видимост към входа.Правихме ремонт с който се занимаваше жена ми.Поръчахме си кухня само че не знаех кога ще дойде и дори каква ще бъде. Един ден гледам от офиса някакъв камион с някакви хора влачат някакви неща към входа.След час ги свалят и ги товарят обратно.После идват пак след час и пак същата процедура-така 3 пъти.На четвъртия ми стана интересно какво правят тези хора.Слагали нашата кухня.Първият път жената ги е върнала за драскотина,вторият и третият за вратичките едната скърцала другата не се затваряла плътно.
    Аз съм търговец.Както мога сам да си поемам отговорностите за действията и бездействията си,очаквам това и от другите.И никой не може да ме убеди че не съм прав ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Това със замръзналата нафта са митове и легенди. В Русе паля на -20 градуса от всеки път, от 2007 карам дизел и никога не съм имал проблем.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

За теб може да са легенди. Аз обаче тази зима се нагледах на такива митове, и то на далеч по-високи температури.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

преди години във връзка с промяната на статута на един мой парцел се наложи становище от пътно управление Варна (държавата в управлението на пътната инфраструктура) относно възможността за влизане в парцела от път №???? и т.н. за голямо мое учудване се оказа, че изграждането на пътна връзка е невъзможно поради същестуваща автобусна спирка и т.н., при което аз учудено попитах как така безнзиностанцията на ОМВ на старата варненска автогара въобще има пътна връзка, след като по всички нормативни актове това е незаконно? и какъв беше отговора - това е ОМВ!
    такава незаконна, изградена след така наречения акт 16 пътна връзка има и на спирка Евксиноград за бензиностанцията (беше Пегас, после Опет и т.н.), това е опасно но пътно управление така и никога няма да се сезира...

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

FormatC не разбрах къде съм споменал мутри и мерцедеси - само журналисти , господари на ефира и тн.+ адвокат.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2007

[quote=slovaka ]
    ....А какво трябваше да направя,да се бия с крайгранични мутри с два черни джипа"Мерцедес"с тъмни стъкла паркирани на паркинга на бензиностанцията или да търся помощ от ченгетата в Свиленград,гранична полиция и т.н.!?.....Ти приятелю как би постъпил!?....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328020920[/time]_________________________________________________

..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Кой ток е по-лошо да те удари?
    От nanalai във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 54
    Последно: 06-11-14, 10:55
  2. Няма лошо!
    От Wise във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 19-10-05, 16:59
  3. Отговори: 7
    Последно: 14-09-05, 12:56
  4. Токови удари и суичове
    От WISP във форум Мрежи
    Отговори: 25
    Последно: 11-06-03, 10:31
  5. Отговори: 25
    Последно: 10-11-01, 16:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе