Не пречи да опиташ, но най-вероятно писмото ще мине. А твоят пощенски клиент не кореспондира със сървъра на абв, така че най-вероятно проблемът е в комуникацията между сървъра, който ти ползваш, и сървъра на абв.
мейл клиентът на опера си изпраща атачмънти без проблем. току-що пробвах с 9мб .3dm файл. свери си настройките с АБВ - Въпроси & Проблеми да не са ги мръднали нещо.
по въпроса от заглавието - докато не ползваха Pop3/smtp и аз не ги признавах. отврат ми е да си проверявам поща през уеб като Минка секретарката
Проблема е при Вълка.Аз и тази седмица пращах и получавах няколко пъти без проблем. Нещо в настройките е или нямаш някой ъпдейт.Може и от размера на файла да е.Точно dox и подобно съм изпращал и получвал и нямам проблеми.Сега не знам как е при другите, аз има 8 ГБ поща и е пълна на 5% макар че имам над 3000 получени и може би около 170-200 изпратени писма.
Единствено искам да маркирам някой "изпращачи" като спамери и директно каквото идва от тях да влиза в кошчето "Спам", но не се сещам как да го направя.
Аз понеже нямам служебна поща и от службата ми пращат и аз изпращам също и никога не съм имал проблеми - всеки ден работя с нея . Знам че имаше с по големите файлове - до 10 мб ли беше , нещо такова .
Мм, да - няма отърване по едно време ме натиснаха с виагра - ей отърване нямаше , сега само една досадна игра ме мъчи .Единствено искам да маркирам някой "изпращачи" като спамери и директно каквото идва от тях да влиза в кошчето "Спам", но не се сещам как да го направя.
Не е при мен проблема! Както писа по-горе etg моя мейл клиент контактува с мейл сървъра, където ми е пощата - в случая Нет Ис Сат. Това е сериозна фирма с дългогодишен опит в Интернет. Така че малко е вероятно в тях да е проблема. Цялата работа според мен е от неправилна настройка на антиспам защитата на abv.bg. Интересна ситуация се е получила при експеримента с пощата на жената на kod. Първоначално файла не се е получил, а после го е получила (или поне така аз разбрах), но очаквам той да обясни подробностите.
Пак са пипали нещо . При мен като маркирам дадено писмо за изтриване и то се отваря - преди не беше така . Това през IE9 , иначе през Mozilla или Chrome няма проблем .
Днес и аз стигнах до това заключение. Жената дала в банката мейл на абв.бг където да й изпращат банковите извлечения от сметката. Днес пробвах да вляза там. Изведе ми се надпис, който перефразирам: "Не сте влизали в пощата си от повече от 180 дни, всичко е отишло в канала". Най тъпото е, че помни име и парола, а писмата са затрити. Разбирам да нямаше движение в тази кутия, но щом влиза някаква информация освен джънк, ми се струва безотговорно да се изтрият всички писма от кутията. При регистрацията мисля,че се оставя телефон за връзка, като ще се трие, можело поне да пуснат SMS за предстоящото действие.