Първоначално публикувано от
kod
Само
Нещо не ти схващам участието... всички тук сме крайни клиенти. И не в случая - просто е от полза. Което прави услугата несравнимо по-добра от която и да е алтернатива.
Това е, няма място за спор мисля.
А за некомпетентност и кое е престъпление и кое не - струва ми се, че ще трябва да си намериш друга трибуна, тук всички сме на клиентската страна, а тя е на мнение - DHL = шит, БГ Пощи са върха.
Това за 1000-та евро и опростената процедура, важаща само и единствено за Български Пощи е истина - затова написах в предния пост да си намериш необходимата за споразумението информация.
Лично служителка на DHL ми обясни за последната пратка, която им завещах, че само и единствено пощите могат да предложат улеснената процедура. Пък ти си продължавай с твоята песен и опита за реклама на нерационални за БГ куриерски услуги....
Български пощи Митници :: Пощенски пратки
Както ти е написано черно на бяло:
Обръщаме внимание, че когато митническото представителство се извършва от „Български пощи” ЕАД, не се изисква издаването на EORI регистрация.
Издаването на ЕОРИ е изключително затруднение за физическите лица и да са живи и здрави Български Пощи и улесненията, които предлагат!