Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 34 от общо 34

Новите ELITE DivX плеъри 374

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005
    Мнения
    25
    #31

    Re: Новите ELITE DivX плеъри 374

    - така както е написано може и да означава че има ДТС декодер, но не е видно. ЗАщото всичи дедт-а възпроизвждат и DOLBY AC-3 и DTS, но разликата е в това , че някой нямат собствени декодери.
    А щом казваш, че си слушаш "музика в DTS формат" - тогава не виждам причина да не ти тръгват и филмите - принципно няма никаква разлика във формата (дали е филм или музика).
    Да така е наистина не става ясно за какво става въпрос, даже и прдният ми пост беше малко прибързан защото бях сигурен че музика в ДТС върви , но по интересното е че вече не мога да слушам и музика и май пак стигаме до поредната издънка на Елит :knuppel2:
    Става въпрос за следното. Музика в ДТС от давна не съм слушал, но в началото като го купих плеъра /371х/ слушах. Междувременно ъпдейтнах софтуера преди около месец с последния актуален от страницата на Елит, като музика от тогава не съм слушал снощи реших да опитам и се оказа, че и музиката в ДТС не върви.
    За по сигурно пробвах и на друг такъв плеър /371х/ само че с оригиналния софтуер и там проблеми няма, явно новият софт е проблемен
    Дали този проблем се е появил и при други ?
    някой има ли оригиналния софт и може ли да ми го изпрати npan71@yahoo.com

    Що се отнася до 374ЕХ и той не просвирва ДТС през 5+1 изходите става въпрос за ДТС аудио CD, a DVD с DTS нямаше проблеми
    по късно тази вечер ако имам време ще ви кажа със какъв чип е


    374 е със Zoran Vaddis 776 процесор.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005
    Мнения
    102
    #32

    Re: Новите ELITE DivX плеъри 374

    Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Мдам от бройката беше, сега съм с друга мостра и бих казал, че е по-добре от 374Х. Като изобразяване на субтитрите на екрана бели букви с черен кант, докато на 374Х е с полупрозрачен outline. При 374ЕХ май водях 3 реда субтитри или се лъжа??? Като цяло най-много ме дразни менюто в това синьо и как гадно изглежда на LCD или Плазмен ТВ.
    boishin, ами със сигурност няма да ти бачка най-малкото дистанционното.* Изчакай да изкарат за модела!!!
    Здравейте,
    От прочетеното дотук оставам с впечатление, че само аз имам проблем със субтитрите на 374ЕХ при DivХ от ДВД подложка. Показва ми субтитрите само на първия филм от списъка, а на другите не показва субтитри въпреки че имената са точно по правилата, както и форматите. Пробвах с няколко различни диска с филми. Имате ли го този проблем или само при мен е така?

  4. Novice
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    3
    #33

    Re: Новите ELITE DivX плеъри 374

    И аз си купих ELITE PV-374X, но се оказа, че при възпроизвеждане на DivX субтитрите са доста малки и освен това при по-дълги редове не ги пренася на нов ред, а направо ги изрязва. За съжаление се оказа, че няма абсолютно никаква настройка за субтитрите (освен включване и изключване).

  5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    86
    #34

    Re: Новите ELITE DivX плеъри 374

    Цитат Първоначално публикувано от secondshoe
    Здравейте,
    От прочетеното дотук оставам с впечатление, че само аз имам проблем със субтитрите на 374ЕХ при DivХ от ДВД подложка. Показва ми субтитрите само на първия филм от списъка, а на другите не показва субтитри въпреки че имената са точно по правилата, както и форматите. Пробвах с няколко различни диска с филми. Имате ли го този проблем или само при мен е така?
    Аз също имам този проблем, (с 374 EX съм,) реших го като слагам всеки видео файл и съответните му субтитри в отделна директория. Малко досадно ама върши работа, неприятното е че възможността да се просвирват два файла (,например двете части на един филм,) един след друг отпада. Това е МНОГО гаден бъг. :knuppel2:

    Искам да попитам дали някой знае как да си пусна полупрозрачния кант около субтитрите, 'щото първоначално го имаше ама след като направих някои промени по настройките незасягащи субтитрите изчезна. Опитах се да оправя проблема като дам defaults на всички настройки, но канта не се появява

    Друг проблем (...проблем ли има нещо, а?...проблем ли виде?... ), някои филми във Xvid codec/формат не се възпроизвеждат, дава ми грешка - "unsupported codec ( QPEL)" или нещо от сорта по-специално става въпрос за филма "Der Untergang" - "Крахът на Третия Райх" (DVD Rip), ако някой е изпитал същия проблем. Във site-а www.videohelp.com има решение на този проблем - AviRecomp се казваше програмата, с нейна помощ може да се рекомпресира дадения филм и тези дефинирани от автора като "QPEL functions" да се избегнат като филма се компресира наново. Още не съм изпробвал програмата поради единствената причина че е доста възможно влошаване на качеството.
    Да изплюя камъчето: Някой знае ли дори неофициален update за 374EX позволяващ възпроизвеждането на такъв тип файлове?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

  1. Нов чипсет на Realtek RTD1055-мнения за новите HD мултимедийни плеъри
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 100
    Последно: 06-10-12, 21:17
  2. Elite DVD/DivX плеър PV-370X
    От yavor3344 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-09, 22:25
  3. ELITE DIVX/DVD плейъри
    От vladi@setcom във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 82
    Последно: 02-06-07, 00:01
  4. Качествен сервиз за DivX Elite PV366 ??
    От adgj във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 02-04-07, 16:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе