Да така е наистина не става ясно за какво става въпрос, даже и прдният ми пост беше малко прибързан защото бях сигурен че музика в ДТС върви , но по интересното е че вече не мога да слушам и музика и май пак стигаме до поредната издънка на Елит :knuppel2:- така както е написано може и да означава че има ДТС декодер, но не е видно. ЗАщото всичи дедт-а възпроизвждат и DOLBY AC-3 и DTS, но разликата е в това , че някой нямат собствени декодери.
А щом казваш, че си слушаш "музика в DTS формат" - тогава не виждам причина да не ти тръгват и филмите - принципно няма никаква разлика във формата (дали е филм или музика).
Става въпрос за следното. Музика в ДТС от давна не съм слушал, но в началото като го купих плеъра /371х/ слушах. Междувременно ъпдейтнах софтуера преди около месец с последния актуален от страницата на Елит, като музика от тогава не съм слушал снощи реших да опитам и се оказа, че и музиката в ДТС не върви.
За по сигурно пробвах и на друг такъв плеър /371х/ само че с оригиналния софтуер и там проблеми няма, явно новият софт е проблемен
Дали този проблем се е появил и при други ?
някой има ли оригиналния софт и може ли да ми го изпрати npan71@yahoo.com
Що се отнася до 374ЕХ и той не просвирва ДТС през 5+1 изходите става въпрос за ДТС аудио CD, a DVD с DTS нямаше проблеми
по късно тази вечер ако имам време ще ви кажа със какъв чип е
374 е със Zoran Vaddis 776 процесор.